Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Luxe Villa's te koop in Moraira Costa Blanca Noord

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Luxe Villa's te koop in Moraira Costa Blanca Noord

Tabaira Real Estate helpt u luxe onroerend goed te kopen te koop in Moraira, Costa Blanca Noord

Moraira is een kleine stad gelegen in de regio van Marina Alta, Alicante. Strikte planning wetten en zorgvuldige ruimtelijke ordening hebben toegestaan behoud Moraira als een van de beste resorts aan de noordelijke Costa Blanca.

Slechts 40 jaar geleden was het slechts een klein groepje vissershuisjes door de zee en beheerd door de naburige stad van Teulada. Nu Moraira heeft een zekere onafhankelijkheid met een eigen stadhuis en het nieuwe medisch centrum opgedaan. De markt wordt gehouden elke vrijdag in de gratis parkeerplaats waar je een grote verscheidenheid aan producten kunt vinden, van verse groenten en fruit op de traditionele flamenco jurken.

Moraira ligt op 8 km van de N-332 en A-7, en lijkt de toeristische congestie dat sommige van de naburige resorts ondersteund voorkomen. De bevolking (volgens de laatste volkstelling van 2007) was 13.000, waarvan 60,37% waren vreemdelingen met een toename in de zomermaanden.

Zonder enige twijfel, Moraira is een geweldige plek om een huis of een ander huis te kopen aan de zee.

Als u op zoek bent naar makelaars in het gebied, aarzel dan niet om contact met ons op.

We werken elke dag om uw referentie voor onroerend goed in Moraira, daarom bieden wij een persoonlijke service gebaseerd op het leveren van maximale efficiency door middel van onze onroerend goed advies.

We hebben een groot team van ervaren professionals, die beschikbaar zijn om uw droomhuis te geven aan de zee zal worden gemaakt. In Tabaira Real Estate het gevoel dat we echte passie voor wat we doen, en dit is iets dat elke dag wordt gevoeld door de positieve resultaten. Als u op zoek bent naar een makelaar in Moraira (Spanje), hebben vertrouwen ons.

Luxe onroerend goed te koop in Moraira, Costa Blanca Noord op uw bereik.

In Tabaira Real Estate, wij zijn makelaars die een professionele en ethische service te bieden of u op zoek bent in Spanje te kopen of te verkopen eigendom. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van onroerend goed op het gebied van Moraira, Benissa, Javea en Benitachell. Onze uitgebreide portfolio omvat meer dan 900 woningen, landerijen, villa's, appartementen, landhuizen en bedrijfspanden te koop in de noordelijke Costa Blanca.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×