Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Luxe woningen te koop in Benissa

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Luxe woningen te koop in Benissa

Ontdek de luxe eigendommen te koop in Benissa om een authentieke ervaring van cultuur, smaken, baaien en stranden, vrije tijd en plezier te beleven. Door te investeren in de exclusieve woningen die wij aanbieden, blijft Tabaira Real Estate bovendien bij u tot het laatste moment van de verkoopactiviteit.

En het is dat, Benissa is een magische plek , overal omgeven door de natuur en ondergedompeld in de Costa Blanca, Spanje , waardoor het een bevoorrechte locatie is waarvan u kunt profiteren tussen de stranden met blauwe vlag, vooral die van Benissa Costa, Moraira, Calpe of Javea. Bovendien zal het weer altijd in uw voordeel zijn, aangezien in de provincie Alicante het hele jaar door milde en warme temperaturen worden ervaren.

Wilt u ook genieten van vrijetijdsactiviteiten ? Benissa heeft ruimte voor alles, en zo kun je jezelf vermaken op de lokale festivals die zijn gepland in de culturele agenda, bij de verschillende buitenactiviteiten die in de stad worden georganiseerd, slenteren door de openbare parken of gaan golfen bij de Ifach Golf Club. , een zeer belangrijke golfbaan aan de Costa Blanca in de buurt van de stad.


Geniet van de Costa Blanca in luxe woningen te koop in Benissa!

De luxe eigendommen te koop in Benissa zijn gebouwd op basis van recente ontwerpen , waar u zeer moderne stijlen en afwerkingen zult zien tussen hun gevels en vooral tussen de ruime interieurs die de gebouwen in onze catalogus hebben.

Over het algemeen respecteren ze een zeer gepaste hoge status die de coëxistentie tussen de bewoners in de eigendommen bevordert. Hierdoor kunt u zich vestigen in een open en ruime kamer terwijl de rest van uw gezin zich tegelijkertijd net zo comfortabel voelt als u tussen de gunstige verlichting van de gemeenschappelijke ruimtes.

Wilt u andere soorten eigendommen in Benissa ?

  • Luxe appartement te koop in Benissa.
  • Luxe bungalow te koop in Benissa.
  • Luxe landhuis te koop in Benissa.
  • Luxe villa te koop in Benissa.


Bekijk onze catalogus van nieuwbouw en wederverkoop van luxe woningen te koop in Benissa!

Nu kunt u profiteren van onze premium services bij het verwerven van luxe onroerend goed te koop in Benissa, waar we u persoonlijk advies zullen geven om u te kunnen vertellen over de belangrijkste kenmerken van ons onroerend goed. Bovendien kunt u nu kiezen uit een brede portefeuille van onroerend goed met meer dan 900 nieuwbouw- en wederverkoopwoningen aan de Noord-Costa Blanca om te wonen.

Houd in gedachten hoe Tabaira Real Estate u uitgebreide vastgoeddiensten kan bieden , dat wil zeggen alle fundamentele en tijdige aspecten van alle verkoopactiviteiten dekken, de procedures vergemakkelijken en het werk versnellen zodat u uw eigendom in Benissa in de kortst mogelijke tijd.

  • Bel ons op het telefoonnummer: +34 965 744 179
  • Maak een internationale Skype-oproep naar de gebruiker: tabairarealestate1
  • Stuur ons een privé-e-mail naar de e-mail: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op het adres: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS