Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Makelaars in Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Makelaars in Benitachell

Wil je genieten van de Spaanse zon en de schitterende stranden van de Costa Blanca? Vraag het onze makelaars in Benitachell en zij zullen u helpen het huis van uw dromen te vinden.

Als het uw wens is om gezond te leven in een aangename mediterrane omgeving , dan zal het stadje Benitachell aan al uw verwachtingen voldoen. Met minder dan 5000 inwoners, waar de bewoners van Britse oorsprong overheersen, dit oorspronkelijk agrarische gemeente heeft momenteel luxe urbanisaties van eengezinswoningen in zijn omgeving die verblijfstoerisme te promoten. Een van de meest populaire die we benadrukken: Alcásar, Calistros, Abiar, La Font, Cumbre del Sol, Lluca, les Fonts ... De buren zijn voor het grootste deel gepensioneerden uit andere Europese landen die deze prachtige hoek van het noorden hebben gekozen Costa Blanca, tussen Jávea en Teulada, om een rustig en ontspannen leven te leiden en te genieten van de heerlijke zon van dit deel van de Middellandse Zee.

La Cumbre del Sol, een paradijselijke urbanisatie waar onze makelaars in Benitachell u het huis van uw dromen zullen aanbieden

Een van de urbanisaties met de grootste vraag naar onroerend goed is Cumbre del Sol, waar onze makelaars in Benitachell u een breed scala aan onroerend goed kunnen aanbieden. Zijn populariteit is te danken aan zijn prachtige locatie, aangezien het het hoogste punt van de stad is en de inwoners de zonsopgang boven de Middellandse Zee kunnen aanschouwen.

Als je de verbinding wilt verbreken en in contact met de natuur wilt leven zonder comfort op te geven, kom dan wonen op Cumbre del Sol. U zult het heerlijk vinden om door de prachtige wandelpaden te gaan om de plaatsen in uw omgeving te leren kennen. Ze zijn zeer goed bewegwijzerd en het zal voor u heel gemakkelijk zijn om de idyllische baaien met warm en kristalhelder water te bereiken die Benitachell aan de kust heeft. Je zult onder de indruk zijn als je deze semi-maagdelijke baaien ziet liggen tussen kliffen vol pijnbomen en zonder gebouwen aan de frontlinie. De kleine kustlijn van Benitachell, met slechts twee kilometer kustlijn, wordt gekenmerkt door zijn gebrokenheid en met kliffen, waarvan sommige 100 meter boven de zeespiegel reiken. Het zit vol met grotten en zeer interessante holtes om te duiken.

Vergeet tijdens het wandelen of fietsen niet om jezelf goed uit te rusten met:

 • Draag geschikt schoeisel
 • Bescherm jezelf tegen de zon met een hoed en draag zonbescherming
 • Het is essentieel dat u een kantine met water meeneemt om uitdroging te voorkomen
 • Met sommige verrekijkers kunt u de prachtige uitzichten die u zult vinden beter observeren

Als u op het platteland wilt wonen en wilt genieten van een prachtig uitzicht op de zee, vraag het dan aan onze makelaars in Benitachell

Onze makelaars in Benitachell spreken vloeiend Spaans, Frans, Engels, Duits, Nederlands, Zweeds, Russisch ... Ze luisteren graag naar je om een exact profiel te maken van het type woning dat je wilt kopen aan de Costa Blanca en bieden u een bestudeerde selectie van eigenschappen die u erg interessant vindt. Bij Benitachell hebben we een gevarieerde portefeuille van nieuwbouw- en wederverkoopwoningen waar u kunt kiezen:

 • Appartementen gelegen in een privéwoning met zwembad en tuin
 • Oude huizen om te renoveren
 • Percelen met uitzicht op zee
 • Herenhuizen in het centrum van de stad
 • Luxe villa's met modern design en uitzicht op zee
 • Bungalows en penthouses met vrij uitzicht op de natuur

Kun je je voorstellen dat je deze zomer gezellig met je nieuwe buren in het gemeenschappelijk zwembad van je appartement zit? Wilt u in de privétuin van uw bungalow een barbecue bereiden om gezellig met uw gezin te eten?

Onze makelaars in Benitachell bieden u ook woningen aan in andere relevante punten van de Costa Blanca

Aarzel niet om onze makelaars in Benitachell te vragen naar andere locaties die voor u interessant zijn om aan de Costa Blanca te wonen. Zij informeren u uitgebreid over de belangrijkste kenmerken van de door u gewenste bestemming en bieden u een woning aan die bij uw profiel past. Wilt u wonen in een luxe villa met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee? Wilt u een appartement met een groot terras om te zonnebaden zonder uw huis te verlaten? U vindt het vast leuk om te genieten van het kleine perceel van uw bungalow waar u heerlijk in de buitenlucht een boek leest en uw prachtige tuin onderhoudt.

Neem een kijkje op onze website en u ziet de belangrijke portefeuille aan woningen die wij u aanbieden. We hebben villa's, appartementen, bungalows, herenhuizen, grond, landhuizen, herenhuizen, duplexen, enz. In onze nieuwste sectie met onroerend goed vindt u aantrekkelijke huizen in Moraira, Benitachell, Benissa, Jávea, Calpe, Denia ...

Wilt u uw huis aan de Costa Blanca verkopen? Laat u adviseren door onze makelaars in Benitachell

Als u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen, bieden onze makelaars in Benitachell u de onberispelijke service die u verdient. U ziet al snel onze professionaliteit en jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Wij bieden u een makelaarskantoor in een van de belangrijkste gebieden van het toeristische stadje Moraira , waar dagelijks veel potentiële kopers geïnteresseerd zijn in onze eigendommen.

Bovendien maken onze agressieve marketingcampagnes op onroerendgoedportalen, partnerbureaus, sociale netwerken, Google-advertenties, enz. uw eigendom internationaal zichtbaar. Vraag ons naar onze diensten met betrekking tot de verkoop van een woning en ons werk zal u verrassen.

Neem contact op met onze makelaars in Benitachell en deze zomer geniet je van de zon en het strand aan de Costa Blanca

Neem vandaag nog contact op met onze makelaars in Benitachell en deze zomer kunt u genieten van het huis waar u altijd al van gedroomd heeft aan de Costa Blanca, plezier hebben op de prachtige stranden en zonnebaden.

Bij TABAIRA REAL ESTATE hebben we een zeer professioneel en hooggekwalificeerd team dat verantwoordelijk is voor het beheer van alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis in Spanje . We zullen graag al uw twijfels oplossen en we bieden u een breed scala aan after-sales services die zeer nuttig zullen zijn bij uw verhuizing naar Spanje, waaronder we benadrukken:

 • Onderhoud van zwembaden en tuinen
 • Thuis schoonmaken
 • Kleine reparaties aan huis
 • Verhuren van huis, gezondheid, leven, autoverzekering ...
 • Enz.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en periodiek ontvangt u ons laatste vastgoednieuws. Ze zullen vast heel interessant voor je zijn.

Kies de meest comfortabele manier om contact met ons op te nemen:

 • E-mail: info@tabairarealestate.com
 • Vul het formulier in dat op internet verschijnt
 • Telefoon: (+34) 965 74 41 79
 • Skype: tabairarealestate1
 • Kantoor: C / Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.


© 2021 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS