Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Makelaars in Pla del Mar Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Makelaars in Pla del Mar Moraira

Bent u geïnteresseerd in wonen in deze prachtige stad aan de Costa Blanca? Neem contact op met makelaars in Pla del Mar Moraira om een woning voor u te vinden. Wat ooit een klein vissersdorpje was, is nu een exotische hotspot in Alicante geworden. De stranden, de omgeving en de beschikbare diensten bieden u een volledig luxueuze levensstijl.

Dit woongebied is perfect voor buitenlanders vanwege de faciliteiten die het biedt. Op minder dan 1 kilometer afstand liggen de stranden van de Middellandse Zee. Het water van de stranden van Moraira is over het algemeen kristalhelder en schoon. U kunt de zeebodem zien en erin snorkelen. De golven zijn ook rustig en als u een boot heeft zult u graag langs de kust varen. In de haven van Moraira kunt u boten huren wanneer u maar wilt.

Om de dagen met meer plezier door te brengen kunt u routes langs de kust maken. Vanaf het strand van El Portet kunt u de rots Ifach en de onmetelijkheid van de zee zien. Er zijn ook kleine kliffen die u graag uit de eerste hand zult bekijken en de diepte van de kliffen zult voelen. Op het strand van Ampolla raden wij u aan een stop te maken om de plaatselijke gastronomie te proeven. Talrijke chiringuitos (strandbars) staan tot uw beschikking om de beste gerechten van Alicante te proeven.


Maak kennis met de hoogwaardige eigenschappen van de woningen die onze makelaars in Pla del Mar Moraira u kunnen aanbieden!

Wilt u dat makelaars in Pla del Mar Moraira een unieke woning voor u vinden? Ons professionele team zal de meest luxueuze woningen voor u selecteren. U zal kunnen beschikken over een selectie van huizen, appartementen en villa's om in te investeren aan de Costa Blanca.

Onze wederverkoop en nieuwbouw woningen zijn gelegen in een woonwijk dicht bij de kust. U kunt de Middellandse Zee gemakkelijk zien vanuit uw huis. Ook binnen elke woning zult u genieten van premium functies:

 • Maximale ruimte in slaapkamers, keukens en woonkamers.
 • Meerdere badkamers.
 • Mogelijkheid van een woning met privé zwembad.
 • Flats met het meest oogverblindende uitzicht in Moraira.
 • Luxueuze villa's met honderden vierkante meters.
 • Moderne gevelontwerpen.
 • Zacht chromatisch palet met een overvloed aan wittinten.

Wilt u meer weten over elke woning? Wij raden u aan een videogesprek met ons te regelen, zodat wij het u beter kunnen laten zien. Daarvoor hoeft u uw land niet te verlaten.


Onze makelaars in Pla del Mar Moraira zullen u uitgebreid helpen als u contact met hen opneemt!

Maak nu kennis met onze makelaars in Pla del Mar Moraira! Zij zijn experts in het gebied en kennen elk voordeel van de plaats tot in de puntjes. Zij kunnen u relevante informatie geven over de stranden, restaurants en vooral over de huizen die te koop staan.

Als U een ander soort service nodig heeft kunt U ons altijd laten weten. Houd in gedachten dat wij een makelaarskantoor zijn dat uitgebreide hulp biedt. We hebben ook een gids over kopen in Spanje die uiterst nuttig voor u zal zijn.

 • Bel ons op ons Spaanse telefoonnummer: +34 965 744 179
 • We kunnen praten op Skype: tabairarealestate1
 • E-mail: info@tabairarealestate.com
 • Kantoren: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje

Makelaars in Pla del Mar Moraira

Bent u geïnteresseerd in een ontmoeting met makelaars in Pla del Mar Moraira met ruime ervaring en een aantrekkelijk vastgoedaanbod? Wij nodigen u van harte uit om dit aanbod van hoogwaardige eigendommen aan de Costa Blanca te verkennen. In deze huizen ervaart u een levensstijl die u nog nooit eerder heeft gezien. De samensmelting van de zon en de zee verhoogt de kwaliteit van uw dagen en voegt een extra vleugje geluk toe. Profiteer van de mogelijkheid om u te vestigen in de meest luxueuze woningen in de provincie Alicante, Spanje, dankzij Tabaira Real Estate.Wist u dat de urbanisatie Pla del Mar een van de meest exclusieve in Moraira is?

 • De nabijheid van de kust geeft u een werkelijk indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee.
 • Het pittoreske strand van El Portet ligt op minder dan 1 kilometer afstand. U kunt ook naar het Ampolla-strand lopen, dat de prestigieuze Blauwe Vlag draagt.
 • Een aangename wandeling langs het kustpad brengt u gemakkelijk naar beide stranden. Tijdens deze tour passeert u de charmante haven van Moraira, restaurants, het plaatselijke fort en diverse boetieks.

Bovendien liggen de haven van Moraira en de pittoreske baai zelfs nog dichter bij Pla del Mar. De exclusieve Club Náutico Moraira wordt gepresenteerd als een uitstekend uitgaanscentrum in de stad. Als u een visliefhebber bent en deel wilt uitmaken van deze selecte club, hoeft u zich alleen maar te registreren en te profiteren van de privileges.

Onze makelaars in Pla del Mar Moraira presenteren u boeiende eigendommen met het meest bevoorrechte uitzicht op de zee

Onze makelaars in Pla del Mar Moraira vragen u: bent u zich ervan bewust dat investeren in huizen te koop in Pla del Mar Moraira synoniem staat met het vinden van alles wat u zoekt?Pla del Mar ligt aan de rand van de Middellandse Zee, waardoor u vanaf de woningen een prachtig uitzicht heeft zonder dat u zelfs maar uw huis hoeft te verlaten.Pla del Mar is de thuisbasis van de zeehaven van Moraira en een exclusieve jachtclub. Bovendien ligt het dichtstbijzijnde strand op slechts 700 meter afstand van de woningen in deze woonwijk. Langs de kustlijn loopt een promenade die de toegang tot elk van deze stranden vergemakkelijkt.Vergeet niet dat onze eigendommen zich onderscheiden door hun:

 • Totaal comfort en gemak.
 • Praktisch ontwerp waarmee u kunt profiteren van de omliggende diensten.
 • Nabijheid van emblematische steden aan de Costa Blanca, zoals Benidorm, Calpe of Alicante.

Tabaira Real Estate: toonaangevende en meertalige makelaars in Pla del Mar Moraira

Verspil geen tijd en neem contact op met onze makelaars in Pla del Mar Moraira! Wij hebben een track record van 18 jaar met het aanbieden van dit soort woningen in de omgeving van Moraira, wat ons tot echte experts maakt. U zult geen ander makelaarskantoor vinden met zo'n diepgaande kennis van de streek als wij. Sterker nog, wij bieden volledige ondersteuning via a breed scala aan diensten die het inkoopproces stroomlijnen en het u gemakkelijker maken.Neem contact met ons op:

 • Nummer: +34 965 744 179
 • Skype: tabairarealestate1
 • E-mail: info@tabairarealestate.com
 • Kantoren: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS