Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Makelaars in Pla del Mar Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Makelaars in Pla del Mar Moraira

Bent u geïnteresseerd in wonen in deze prachtige stad aan de Costa Blanca? Neem contact op met makelaars in Pla del Mar Moraira om een woning voor u te vinden. Wat ooit een klein vissersdorpje was, is nu een exotische hotspot in Alicante geworden. De stranden, de omgeving en de beschikbare diensten bieden u een volledig luxueuze levensstijl.

Dit woongebied is perfect voor buitenlanders vanwege de faciliteiten die het biedt. Op minder dan 1 kilometer afstand liggen de stranden van de Middellandse Zee. Het water van de stranden van Moraira is over het algemeen kristalhelder en schoon. U kunt de zeebodem zien en erin snorkelen. De golven zijn ook rustig en als u een boot heeft zult u graag langs de kust varen. In de haven van Moraira kunt u boten huren wanneer u maar wilt.

Om de dagen met meer plezier door te brengen kunt u routes langs de kust maken. Vanaf het strand van El Portet kunt u de rots Ifach en de onmetelijkheid van de zee zien. Er zijn ook kleine kliffen die u graag uit de eerste hand zult bekijken en de diepte van de kliffen zult voelen. Op het strand van Ampolla raden wij u aan een stop te maken om de plaatselijke gastronomie te proeven. Talrijke chiringuitos (strandbars) staan tot uw beschikking om de beste gerechten van Alicante te proeven.


Maak kennis met de hoogwaardige eigenschappen van de woningen die onze makelaars in Pla del Mar Moraira u kunnen aanbieden!

Wilt u dat makelaars in Pla del Mar Moraira een unieke woning voor u vinden? Ons professionele team zal de meest luxueuze woningen voor u selecteren. U zal kunnen beschikken over een selectie van huizen, appartementen en villa's om in te investeren aan de Costa Blanca.

Onze wederverkoop en nieuwbouw woningen zijn gelegen in een woonwijk dicht bij de kust. U kunt de Middellandse Zee gemakkelijk zien vanuit uw huis. Ook binnen elke woning zult u genieten van premium functies:

 • Maximale ruimte in slaapkamers, keukens en woonkamers.
 • Meerdere badkamers.
 • Mogelijkheid van een woning met privé zwembad.
 • Flats met het meest oogverblindende uitzicht in Moraira.
 • Luxueuze villa's met honderden vierkante meters.
 • Moderne gevelontwerpen.
 • Zacht chromatisch palet met een overvloed aan wittinten.

Wilt u meer weten over elke woning? Wij raden u aan een videogesprek met ons te regelen, zodat wij het u beter kunnen laten zien. Daarvoor hoeft u uw land niet te verlaten.


Onze makelaars in Pla del Mar Moraira zullen u uitgebreid helpen als u contact met hen opneemt!

Maak nu kennis met onze makelaars in Pla del Mar Moraira! Zij zijn experts in het gebied en kennen elk voordeel van de plaats tot in de puntjes. Zij kunnen u relevante informatie geven over de stranden, restaurants en vooral over de huizen die te koop staan.

Als U een ander soort service nodig heeft kunt U ons altijd laten weten. Houd in gedachten dat wij een makelaarskantoor zijn dat uitgebreide hulp biedt. We hebben ook een gids over kopen in Spanje die uiterst nuttig voor u zal zijn.

 • Bel ons op ons Spaanse telefoonnummer: +34 965 744 179
 • We kunnen praten op Skype: tabairarealestate1
 • E-mail: info@tabairarealestate.com
 • Kantoren: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS