Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira onroerend goed te koop Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira onroerend goed te koop Spanje

Veel inwoners van het noorden en het centrum van Europa hebben de illusie van het kopen van onroerend goed in Moraira te koop om te genieten van lange seizoenen van vakantie, zon en strand.

Nu bieden wij u de mogelijkheid om een woning te verwerven in het prachtige stadje Moraira aan de Costa Blanca Noord.

Lang geleden was Moraira een klein vissersdorpje in het Spaanse oosten.

Vanwege de prachtige kustlijn en het prachtige klimaat, heeft het in de afgelopen veertig jaar een enorme stedelijke ontwikkeling doorgemaakt, met prachtige en gevarieerde urbanisaties rond de stedelijke kern.

Tegenwoordig is het de woonplaats geworden van veel inwoners van andere Europese landen, die naar Spanje komen op zoek naar een aangenaam en zonnig klimaat.

Om deze reden behoort zestig procent van de inwoners van Moraira tot andere nationaliteiten.


Wij stellen voor dat u in de prachtige woonomgeving van Moraira onroerend goed te koop koopt

Wij stellen voor dat u onroerend goed in Moraira te koop koopt om te genieten van het prachtige en gevarieerde landschap.

In Moraira kunt u kiezen voor berglandschappen en leven omringd door mediterrane pijnbomen.

Het verfrissende aroma van dennen is ideaal op warme zomermiddagen, wanneer we uitkijken naar de weelderige schaduw die beschutting biedt tegen de zon.

Stelt u zich eens voor in uw villa, omringd door groen, vanwaar u het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee kunt bewonderen.

Dit is de ideale plek om te leven als u van een ontspannen en gezonde levensstijl houdt, van de natuur geniet en prachtige landschappen, flora en fauna ontdekt.

Misschien hou je meer van de bruisende sfeer van het strand, de chiringuitos en de recreatieve plekken die zich in de Paseo Marítimo bevinden.

In dat geval bieden wij u geweldige appartementen aan de voet van het strand om te genieten van de zee op elk moment van het jaar.


Wat zijn de voordelen van het kopen van onroerend goed in Moraira?

Kopen in Moraira onroerend goed te koop is een uitstekende optie. Je zult comfortabel leven, in een ontspannen omgeving en je zult alle noodzakelijke diensten hebben.

Aan de Spaanse Costa Blanca is er een uitstekend netwerk van nationale wegen en snelwegen die u snel en gemakkelijk naar de belangrijkste steden in de omgeving en naar de internationale luchthaven van Alicante zullen brengen.

U zult aangenaam verrast zijn wanneer u de grote toestroom van vluchten ziet met de belangrijkste Europese hoofdsteden die dagelijks op de luchthaven zijn.

Andere voordelen die u kunt opmerken als u een onroerend goed in Moraira te koop krijgt, is het grote aantal diensten dat de stad u biedt.

Je hebt een gloednieuw gezondheidscentrum, een verscheidenheid aan winkels, winkelcentra, apotheken en natuurlijk kun je alle artikelen met betrekking tot het strand vinden, zoals badpakken, bikini's, zonnebrillen, strandhanddoeken, hoeden en bescherming tegen de zon, gemakkelijk om parasols en hangmatten te vervoeren, etc.

Natuurlijk, in Moraira heb je een spectaculair aanbod van vrije tijd en cultuur.

Het is gebruikelijk om livemuzieklocaties te vinden voor alle leeftijden, flamenco, tapasbars, cafés en op zomeravonden worden openluchtmuziekconcerten georganiseerd naast de zee.

Kun je je voorstellen dat de zee luistert naar livemuziek tot het ochtendgloren? Dit zijn de geneugten die de Costa Blanca je biedt en je kunt niet opgeven.


Wij bieden u in Moraira luxe onroerend goed te koop met buitengewone uitzicht op zee

We hebben een uitgebreid portfolio van woningen aan de Costa Blanca. Wij bieden u in Moraira luxe onroerend goed te koop met een uitzonderlijk uitzicht op de magische baaien van de turquoise blauwe zee die in de omgeving zijn.

Onze panden hebben een spectaculair uitzicht op de dromerige hoekjes die deze unieke kustlijn ons biedt.

Het is ook interessant om op te merken dat voor liefhebbers van wandelen of fietsen in Moraira u kunt genieten van prachtige goed aangegeven routes en met verklarende tekenen van de flora, fauna en geschiedenis van de plaats.

Als je dol bent op fotografie, zul je blij zijn met de vele prachtige hoekjes die je zult vinden en de buitengewone uitzichten die je zult zien vanuit de verschillende gezichtspunten die je zult vinden langs de prachtige routes die je neemt.


Als u onroerend goed in Moraira te koop koopt, zult u genieten van het strand en watersporten

Het verwerven van onroerend goed in Moraira te koop is de beste optie voor liefhebbers van zee, watersport en strandliefhebbers.

Je hebt een breed scala aan omgevingen om uit te kiezen.

Als u de ligplaats van uw jacht wilt huren of een plezierboot wilt huren, dan heeft u de Moraira Yacht Club, waar u veel wateractiviteiten kunt uitoefenen.

De wateren van de baaien van Moraira zijn ideaal om te duiken of snorkelen en om de prachtige zeebodem te ontdekken.

Je kunt ook plezier hebben met het beoefenen van andere disciplines, zoals kanoën, roeien, zeilen, etc.

Kun je je voorstellen een leuke excursie in kajak te doen en te genieten van een heel ander perspectief op de kustlijn?

Maar als je het leukste vindt om te relaxen op het gouden zand van het strand terwijl je luistert naar het geruis van de golven van de zee, dan is Moraira je beste keuze.

Je zult mooie baaien of kleine semi-stedelijke en dunbevolkte stranden vinden waar je op elk moment van het jaar kunt ontspannen en genieten van de zon.


we wacht op u in onze kantoren om te verwerven in Moraira onroerend goed te koop

Als u ervoor kiest om onroerend goed in Moraira te kopen, wachten we op u in onze kantoren om de details van de aankoop definitief te maken.

Eerder was je in de gelegenheid om onze professionaliteit en ervaring te bekijken.

Onze makelaars in onroerend goed zullen u met vriendelijkheid en nabijheid behandelen.

Aangezien ze meertalig zijn, zult u geen communicatieproblemen hebben. Wij zullen u perfect begrijpen en wij zullen u helpen de verschillende documenten met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje te begrijpen.

Aarzel niet om ons een vraag te stellen over de aankoop van uw nieuwe huis.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector en onze uitgebreide training, helpen wij u om het aankoopproces gemakkelijk en snel te maken.

We kunnen u adviseren over een lange lijst van problemen, zoals het wisselen van valuta, de verwerking van de NIE of de verblijfsvergunning, het openen van een bankrekening in Spanje, de domiciliëring van belastingen en woningvoorraden, het inhuren van levensverzekeringen, gezondheid, huisvesting of auto's, enz.

Om contact met ons op te nemen, hebt u verschillende kanalen. U kunt het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com.

U kunt ook met ons chatten op Skype: tabairarealestate1 of ons bellen op +34 965 744 179.

We zullen u graag persoonlijk ontvangen op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×