Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Onroerend goed te koop in Benimeit Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Onroerend goed te koop in Benimeit Moraira

Kun je je voorstellen op het terras van je nieuwe huis te kijken naar grote gebieden met wijngaarden omringd door weelderige dennenbossen? TABAIRA biedt u een onroerend goed te koop in Benimeit Moraira waar u kunt leven zoals u altijd heeft gedroomd.

In Benimeit kunt u genieten van een indrukwekkend mediterraan klimaat, zodat u het hele jaar door kunt zonnebaden terwijl u uw favoriete buitenactiviteiten doet.

De milde en zonnige winters zijn perfect om te wandelen met uw gezin op de fiets of wandelen langs de kust van Moraira.

Langs de acht kilometer lange kustlijn vinden we magische turquoise blauwe baaien verweven met kleine semi-stedelijke en zeer toeristische stranden.

Een ander zeer belangrijk aspect van Moraira is de agrarische vallei, gewijd aan de traditionele teelt van de wijnstok, waarvan een typische zoete likeur wordt gemaakt, de mistela, ideaal om het dessert te begeleiden.

In deze grote velduitbreidingen is het gemakkelijk om een exemplaar van een gouden adelaar, torenvalken en uilen te vinden.

Geef het luisteren naar het prachtige lied van inheemse vogels, zoals de distelvink of de verderón, niet op terwijl je ontspant op het solarium van je nieuwe huis.

In Moraira vindt u alle diensten die u nodig hebt om comfortabel te leven.

In de wekelijkse straatmarkt kunt u vers geoogste groenten en fruit kopen van nabijgelegen boomgaarden, evenals handwerk, kleding en schoeisel, keukengerei, enz.


Koop een onroerend goed te koop in Benimeit Moraira en leef ontspannen aan de Costa Blanca

TABAIRA biedt u de mogelijkheid om een onroerend goed te koop te kopen in Benimeit Moraira, een prachtige hoek van de Costa Blanca waar u kunt genieten van een gezonde en ontspannen levensstijl.

Vertel ons hoe u uw nieuwe huis in Spanje wilt hebben. Wij bieden u een woning waar u zult hebben:

  • Spectaculair uitzicht op zee
  • Een indrukwekkend zwembad
  • Nabijheid van de golfclub
  • Commercieel en recreatiegebied in de omgeving
  • Gemakkelijke toegang tot het strand en het stedelijke centrum

Wij bieden u nieuwbouw- en wederverkoopeigenschappen ontworpen met verschillende architecturale stijlen.

Als u van avant-gardistische huizen met rechte lijnen en grote glazen oppervlakken houdt, bieden wij u prachtige luxe eigenschappen met een modern design en een panoramisch uitzicht op zee.

Maar als u de voorkeur geeft aan een traditioneel huis in het Spaanse oosten, met zijn okerkleurige daken en witte muren, bieden we u in TABAIRA een bestudeerde selectie van prachtige eigenschappen.

Als u bovendien een soort hervorming van uw nieuwe onroerend goed nodig heeft, kunnen we u referenties geven van vertrouwde professionals die eerder met andere klanten hebben gewerkt.


Als u op zoek bent naar een woning te koop in Benimeit Moraira, neem dan contact met ons op

TABAIRA heeft een lange ervaring in de Spaanse vastgoedsector. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een eigendom te koop in Benimeit Moraira.

Onze agenten luisteren aandachtig naar uw behoeften. Wij spreken uw taal vloeiend, zodat u geen problemen ondervindt om met ons te communiceren.

Als u wilt, kunt u ons volgen op sociale netwerken en ziet u onze geweldige professionele activiteit, de opmerkingen die onze klanten over ons achterlaten, ons nieuws, ...

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen het formulier in te vullen dat op het web verschijnt, stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com of bel ons op (+34) 96 574 41 79.

We kunnen ook een Skype doen: tabairarealestate1

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, verwelkomen wij u graag in de straat Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×