Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Onroerend goed te koop in El Portet Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Onroerend goed te koop in El Portet Spanje

De onderste behuizing aankopen door de Britten

In 2016 buitenlanders kocht 13,75% van alle verkochte woningen in Spanje, volgens de Vereniging van Registrars.

In 2016 buitenlanders kocht 13,75% van alle verkochte woningen in Spanje, volgens de Vereniging van Registrars. Van dit bedrag, 19% waren Britse burgers. Het resultaat is zes minder dan het jaar van de vorige punten, zodat het effect van Brexit is te vinden in de Britse aankopen in Spanje.

Echter, deze kopers geplaatst als vreemde nationaliteit grootste gewicht van het totaal. Bovendien is dit gedrag werd gecompenseerd in de totale buitenlandse vraag naar grotere aankopen door de investeerders van de Franse of Belgische nationaliteit. Hoewel de Britten zijn nog steeds de eerste nationaliteit, in dit kwartaal met 16,4% (een jaar geleden was 24%). Andere nationaliteiten kopgroep waren Duits (9,2%), Frans (8,5%), Zweden (6,4%), België (6,2%) en Italiaanse (5,7%).

De aankoop door buitenlanders in Spanje, op historische hoogten.

Omdat de in 2009 vastgestelde minimum, hebben buitenlanders verhoogden hun tarieven herhaaldelijk aankopen. Het vierde kwartaal van vorig jaar werd afgesloten met het hoogste percentage buitenlanders het kopen van oefening. Deze kopers goed voor 13,57% van het totaal, wat resulteerde in de derde omvangrijker resultaat van historische reeksen. In het bijzonder, slechts iets minder dan 12.700 huisaankopen overeen met buitenlanders.

Tabaira Real Estate, huizen te koop in El Portet, Spanje.

Tabaira Real Estate is uw makelaar dat een full service onroerend goed, indien u op zoek bent naar een huis in Spanje kopen of verkopen biedt. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van huisvesting in Moraira, Benissa, Javea en Benitachell. Onze catalogus omvat meer dan 900 woningen eigenschappen tussen land, appartementen, landhuizen of bedrijfspand aan de Costa Blanca Noord.

Onze uitgebreide service omvat alle aspecten die verband houden met de administratieve procedures en stappen in het proces van verkoop. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet in staat om te vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. We zullen tot uw beschikking om luxe woningen dan uw wensen en behoeften afstelling te vinden.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×