Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca met uitzicht op zee, hebben we in Tabaira een breed portfolio van onroerend goed tussen appartementen, villa's, boerderijen, grond en zelfs commerciële gebouwen voor uw bedrijf . Je droom om te wonen in een kustplaats met uitzicht op turquoise wateren en spectaculaire stranden komt steeds dichterbij.

Een eerste of tweede verblijf in Moraira is een gelegenheid om van uw ontspannende vakantie te genieten met de grootste geneugten van het leven: het geluid van de zee, het proeven van de voortreffelijke mediterrane keuken en de gesel van de zachte zeebries terwijl u over de kust loopt van zee. De strategische ligging evenals de nabijheid van de Middellandse Zee maakt het mogelijk voor plaatsen zoals Moraira, Javea, Benissa of Benitachell om het hele jaar door stabiele en milde temperaturen te hebben.

De kust van Alicante is gehuld in een zonnige omgeving waar nautische en aquatische activiteiten kunnen worden beoefend , waaronder duiken en snorkelen . De rijke en prachtige zeefauna is het bewonderen waard en als je een avonturier bent en een liefhebber van zout water, is dit je gouden kans om de meest ongewone schoonheid te waarderen.

Als we eraan denken uit onze routine te ontsnappen om uit te rusten, komt het contrast van het fijne zand te binnen. We stellen ons voor dat we in een hangmat liggen zonnebaden terwijl we een heerlijke cocktail houden. Deze idealisatie wordt meestal geassocieerd met verre plaatsen. Het is echter niet nodig dat deze realiteit dichterbij is dan je je kunt voorstellen. In Costa Blanca Noord verzekeren we u dat u aan alle verwachtingen zult voldoen. Kom dicht bij de Middellandse Zee en zijn charme met onze prachtige eigenschappen in Camarrocha, Arnella, Benimeit, Cap Blanc, Benimarco, El Portet, Moraira Park, Como de los Frailes, Fanadix, Comet, Paichi, Sabatera, Pinar de L'Adovcat, Pla del Mar, Sol Park, San Jaime, etc.


Vind onder onze onroerend goed zoeken, een onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca met uitzicht op zee

Heb je niet nagedacht over waar je je pensioen zou willen doorbrengen? Beloon je inzet en toewijding van jaren met de aankoop van een onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca in de buurt van de zee of met een spectaculair uitzicht op de turquoise wateren . In Tabaira zijn we verliefd op vissersdorpen die zo charmant zijn als Moraira. De pittoreske straatjes in tegenstelling tot de typische vissershuizen weerspiegelen een prachtige geschiedenis die wordt gekenmerkt door de vistraditie.

Als u door de oude binnenstad van Moraira loopt, vindt u kledingwinkels, souvenirwinkels, restaurants , enz. Speciale vermelding moet worden gemaakt van ambachtelijk ijs of horchata, een typische drank gemaakt met chufa . U zult het heel gemakkelijk vinden om u aan te passen aan de gewoonten van de regio. Zodra u de mediterrane levensstijl ervaart, zult u zich zelfs thuis voelen. Bovendien zal uw lichaam ontspannen met een spectaculair uitzicht op het strand van La Ampolla of de Peñón de Ifach (Calpe) .

Zon- en strandtoerisme trekt duizenden toeristen aan om de prachtige stranden en restauratiegebieden van de Costa Blanca Noord (Alicante) te bezoeken. Moraira is een speciale kustplaats die wordt beschouwd als een van de juwelen van de Middellandse Zee . Als u gepassioneerd bent over de mediterrane keuken, raden we u aan om de vismarkt te bezoeken, waar u de mogelijkheid hebt om een verscheidenheid aan verse vis te kopen om een verrassend diner te bereiden op uw privéterras met het geluid van de zee op de achtergrond . Wat een mooie foto om te delen met je partner of familie, toch?


Het type onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca dat u nodig heeft voor uw leven

Welk type onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca zoekt u? We hebben een hooggekwalificeerd team om gesprekken in uw taal te starten, in het Engels, Spaans, Duits, Nederlands, Frans, Russisch of Zweeds , en weerspiegelen uw behoeften ter plaatse. Voel u zelfverzekerd en volledig vrij om uw prioriteiten en uw situatie over te dragen aan onze makelaars.

Alleen met een persoonlijke service is het mogelijk om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. We geven om het welzijn van mensen en begrijpen dat elke klant prioriteiten heeft. We willen weten in wat voor soort woning u zich het meest comfortabel voelt: een onafhankelijke wederverkoopvilla met een zwembad en een privétuin om te genieten van intimiteit met uw gezin? Of heeft u liever een appartement aan het strand met een prachtig uitzicht op de zee en gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembad? We staan open voor alle persoonlijke situaties en proberen een levenskwaliteit te garanderen die aan alle behoeften voldoet.

Onze huizen in Moraira zijn geschikt voor koppels zonder kinderen en gezinnen met kinderen. De kleinste van het huis zal blij zijn met hun nieuwe bungalow nabij het strand en met prachtige gemeenschappelijke ruimtes binnen de urbanisatie: gemeenschappelijk zwembad, speeltuin en tuin voor kinderen om te communiceren en te spelen met buren van dezelfde leeftijd.


Tabaira biedt u een kwaliteitsdienst bij het kopen van een onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca

In het geval u uw idee van onroerend goed in Moraira Costa Blanca niet goed heeft gedefinieerd, zullen onze vastgoedadviseurs hand in hand werken met uw interesses en motivaties zodat we samen de meest winstgevende investering vinden.

Een huis kopen of verkopen is geen gemakkelijke taak. U moet rekening houden met een reeks juridische procedures die alleen mogelijk is met professionele hulp. Tabaira Real Estate is een in Moraira gevestigd vastgoedkantoor dat al 15 jaar in de sector actief is . We weten heel goed hoe de markt werkt en wat de beste locaties langs de Middellandse Zee zijn voor uw rust.

Als u op zoek bent naar een commerciële ruimte voor uw bedrijf, hebben we ook een select aantal plaatsen in drukke straten die mogelijk interessant zijn. Als u een lokaal of een huis wilt kopen en een onroerend goed wilt verkopen, is Tabaira uw professionele onroerendgoedvertrouwen .

Bent u geïnteresseerd in onze uitgebreide diensten? Zo ja, dan kunt u naar onze kantoren in de Iglesia-straat, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanje) gaan, bel ons op (+34) 96 574 41 79 of stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com . We kunnen ook via Skype chatten via ons account: tabairarealestate1



© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS