Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Onroerend goed te koop San Jaime Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Onroerend goed te koop San Jaime Moraira

Onroerend goed te koop San Jaime Moraira

Kun je je voorstellen dat je zonnebaadt terwijl je plezier maakt met je vrienden op een waterskate op een strand van gematigde en kristalheldere wateren? Je bent nog steeds op tijd deze zomer om je illusies te realiseren als je een onroerend goed te koop San Jaime Moraira koopt.

De fantastische kustlijn van Moraira, met meer dan acht kilometer van een gevarieerde en prachtige kust, stelt u in staat om een ideale baai te kiezen voor watersporten zoals zeilen of kanoën of het perfecte strand om te spelen met de kleinste van de familie om fantastische zandkastelen te bouwen .

Je kunt ook de unieke zeebodem van deze plek ontdekken als je snorkelt of duikt.

In de Moraira Yacht Club kunt u naast het huren van uw boot of het huren van een jacht om de Middellandse Zeekust te verkennen, genieten van de uitstekende lokale keuken in het prachtige restaurant.

In Moraira vindt u allerlei activiteiten om plezier te hebben op de hete zomeravonden.

Flamenco- of livemuzieklocaties zijn typerend voor alle leeftijden, waar u kunt dansen en plezier hebben tot het ochtendgloren.

U kunt ook toegang krijgen tot een gevarieerd cultureel programma in het spectaculaire Teulada Auditorium, zes kilometer van Moraira.

Als u van geschiedenis houdt, vindt u in Moraira een rijk natuurlijk, historisch, artistiek en monumentaal erfgoed.

Zijn overblijfselen van het paleolithicum of de uitwerking van een voortreffelijke zoete drank, "la mistela", uit de Romeinse tijd, zijn aspecten die deze populatie definiëren.


Wilt u een onroerend goed te koop San Jaime Moraira kopen?

Als u een onroerend goed te koop wilt kopen San Jaime Moraira, neem dan contact op met TABAIRA en u zult verrast zijn door onze grote professionaliteit, onze prettige en vertrouwde behandeling en onze geweldige ervaring bij de aankoop van een huis in Spanje.

Wij bieden u een uitgebreide portefeuille van onroerend goed in Moraira. Vertel ons hoe is de woning die u wilt en wij zullen een profiel ontwikkelen aangepast aan uw wensen.

Op deze manier kunnen we u het huis van uw dromen bieden.

Kun je je een luxe villa voorstellen met een spectaculair uitzicht op zee? Wilt u uw vrienden uitnodigen voor een aangename avond in de tuin van uw nieuwe huis rond een voortreffelijke barbecue?

Wij bieden u nieuwe woningen of wederverkoop. Ze zijn gebouwd met een moderne of traditionele stijl voor u om te kiezen op basis van uw smaak.

Als u een soort renovatie in uw nieuwe huis wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen u goed adviseren over alle noodzakelijke procedures om een gemeentelijke vergunning voor hervorming of revalidatie aan te vragen.


Koop een onroerend goed te koop San Jaime Moraira en leef het hele jaar in een paradijs

Als u een onroerend goed te koop in San Jaime Moraira koopt, leeft u het hele jaar door in een authentiek paradijs, genietend van een felle zon en dromerige stranden.

Als u wilt, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief en houden we u op de hoogte van onze vastgoedontwikkelingen.

Om meer te weten te komen over onze manier van werken, nodigen wij u uit om ons te volgen op sociale netwerken en onze geweldige activiteiten en de opmerkingen die onze klanten over ons achterlaten, te bekijken.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail te sturen naar info@tabairarealestate.com

We zijn in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Telefoon: (+34) 96 574 41 79

Skype: tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×