Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Sea Front Chalets te koop in Benissa Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Sea Front Chalets te koop in Benissa Costa Blanca

Beste Calas de Benissa

Steeds onze vastgoed Moraira Tabaira Real Estate bereiken ze, meer klanten van plan om een van het strand villa's te koop aan de Costa Blanca te kopen, maar meer naar het noorden te trekken, vooral in steden als Benissa.

Een van de belangrijkste redenen is dat die nieuwe bewoners zijn vreemdelingen die willen een woning in Spanje te kopen, op zoek naar meer rust, vrede en niet zo hoge temperaturen die bestaan in het noorden van de Costa Blanca, tegen overbevolking, party en agglomeratie gebeurt soms in het Zuiden.

Dus we zijn het aanbevelen van onze kust huizen te koop in Benissa, een paradijs ten noorden van de Costa Blanca vol baaien, zandstranden, keien en turquoise stenen gepolijst door de zee. Een van de beste gebieden van de Middellandse Zee kust om te genieten van de rust en vrede, in de beste omstandigheden.

Onder de meest opvallende baaien en stranden in de omgeving, kunnen onze klanten te vinden:

 • The Beach Fustera: is de langste en is ideaal voor een gezin dag. Je hebt allerlei diensten, zoals kinderbad, lounge bar, en in de zomer avonden, live muziek.
 • La Cala Pinets: is de kleinste van allemaal. De omringende dennen bereikt de zee en is een van de meest waardevolle activa van het gebied voor duikers.
 • La Cala de Llobella: Niet erg druk, dus het is ook perfect om te duiken. Kwaliteit, helderheid van het water en al het leven in zee is er geweldig.
 • La Cala Baladrar: grind kleine inham met dennen en rotsen, waar de snackbar en live muziek creëren een sfeer van ongeëvenaarde zomerfeest.
 • Al deze wonderen van de natuur zijn zeer dicht bij de waterkant huizen die Tabaira koop in Altea hebben. Als u wilt dat in de beste omstandigheden en aan de Costa Blanca om te leven, wij zijn de beste hulp die u kunt vinden.

  Neem contact met ons op en ga op zoek naar de beste opties te bieden aan uw huis te kopen in Benissa. Met onze ervaring garanderen wij het ideale huis te vinden.  © 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×