Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Terreinen te koop in Benimeit - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Terreinen te koop in Benimeit - Moraira

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van land in het gebied van de Costa Blanca Noord, heeft ons makelaarskantoor in zijn catalogus met eigendommen een aantal fantastische gronden te koop in Benimeit - Moraira (Alicante). Al onze percelen hebben een groot bouwterrein, waar u het huis kunt bouwen dat u altijd al wilde hebben.

Bovendien is de locatie waar u onze percelen in Moraira kunt vinden perfect om panoramische uitzichten over de Middellandse Zeekust te overwegen. Onze panden zijn beschikbaar in verschillende delen van de stad, zodat u verschillende perspectieven op de zee van Benimeit kunt hebben. Bijna allemaal zijn ze in de vallei of de bergen, om een spectaculair uitzicht te bieden, de zee te verbinden met de stad. De afstand is echter niet zo zeer tussen de kust en de kavels. In een paar minuten lopen of rijden kunt u genieten van kristalhelder water en zeer zacht en zacht zand.

Tabaira Real Estate biedt in totaal 4 percelen in Benimeit - Moraira, zodat u de woning kunt kiezen die het beste past bij uw behoeften en doeleinden. Onze plots bevatten verschillende vierkante meters, zodat je, afhankelijk van het doel dat je erin wilt doen, een of andere plot kunt kiezen.


In onze landen te koop in Benimeit - Moraira zult u genieten van een stralende zon

Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van gronden te koop in Benimeit - Moraira, is het klimaat. De temperaturen in dit noordelijke deel van de Costa Blanca zijn spectaculair. De zon is de belangrijkste klimatologische protagonist van de dag. Het stralende licht zorgt ervoor dat het klimaat in deze stad het hele jaar door warm is.

Op deze manier kunnen uw percelen een ideaal mediterraan klimaat hebben om 12 maanden van het jaar te leven. Als je een huis wilt bouwen in een van onze percelen, kun je naast het genieten van ongelooflijke uitzichten leven met formidabele temperaturen.


Wacht niet langer en ontdek de voordelen van het kopen van een van onze landen te koop in Benimeit - Moraira

Ons makelaarskantoor heeft enkele van de belangrijkste voordelen van het kopen van een van onze landen te koop aangeboden in Benimeit - Moraira. Als u de rest wilt ontdekken, hoeft u alleen maar naar ons kantoor te komen op C / Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante (Spanje), bel ons op (+34) 96 574 41 79 of stuur ons een e-mail naar onze e-mail info@tabairarealestate.com.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×