Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Vastgoed Moraira Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Vastgoed Moraira Spanje

De investeringen in woningen van buitenlandse ingezetenen in Spanje tot 19%

Regios, Valencia was degene die een grotere hoeveelheid van de investeringen in woningen door buitenlanders gevangen.

Investering van onroerende goederen van de buitenlandse burgers die in Spanje steeg in de eerste negen maanden met 19%, volgens het ministerie van Openbare Werken. In het bijzonder, deze transacties bedroeg 8,445.9 miljoen euro, tegenover 7,098.9 miljoen euro in 2015.

Van het totaal, de tweedehands woningen gemobiliseerd om 7,524.7 miljoen euro. Daarentegen werden 921.100.000 euro uitgetrokken voor de aankoop van nieuwe woningen. Regios, Valencia was degene die een groter bedrag van de investering gevangen, met 1,926.7 miljoen euro. Zij werden gevolgd door Andalusië en Catalonië.

Door provincies, zijn ze aan het hoofd Alicante en Malaga, met 1,653.6 en 1,510 miljoen euro respectievelijk.

Moraira, een paradijs om te leven.

Bent u geïnteresseerd in het idee van het leven in een klein vissersdorpje met minder dan 15.000 inwoners en voorzien van alle basisvoorzieningen en een aantal uitgaansgelegenheden vanwege de interessante toeristische activiteit zijn, contact op met onze makelaar. Real Estate Moraira in Tabaira we hebben de beste onroerend goed te koop in de hele Costa Blanca.

Tabaira Real Estate, de beste van onroerend goed in Moraira, Spanje.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Beissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×