Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Villa kopen in Moraira Costa Blanca Noord

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Villa kopen in Moraira Costa Blanca Noord

Stappen voor het kopen van een villa in Moraira Als u niet woonachtig

Sinds de late jaren '90, Spanje is een referentie land als bestemming voor vele, voornamelijk buitenlandse gepensioneerden EU. Het aantal buitenlandse onderdanen die de gouden pensioen in Spanje te zoeken is toegenomen met 368% in drie decennia. Om het perfecte huis hier proberen om een woning in Spanje, die zo veel mogelijk kunnen helpen met een zeer belangrijke beslissing en de werking te vinden.

Of u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis in Moraira of op een ander punt aan de Costa Blanca Noord en Zuid bent, zijn er een aantal procedures en eisen dat je moet invullen:

 • Noodzaak van een NIE (Foreigner Identification Number). Het is uniek, ondeelbaar en dient voor elke financiële transactie in Spanje.
 • Het komt voor in het ministerie van Buitenlandse Zaken of de politie indien voor gevraagd, of het land van herkomst. Er is ook ambtshalve aan een administratieve procedure te openen.
 • Hoewel niet verplicht, of is het raadzaam om bankrekening in Spanje aan de belastingen en de bijkomende kosten van het kopen van een huis (BTW indien ITP voor nieuwe en wederverkoop woningen) te betalen.
 • Je moet de IRNR (Income Tax Non-Resident) te betalen is een directe belasting op de inkomsten in Spanje door niet-ingezetenen.
 • Na dat, we moeten gewoon de financiering te vinden om ons huis te kopen in de Costa Blanca
 • Voor al deze stappen, heb je de hulp en advies van Tabaira Real Estate. Ons onroerend goed is sterk betrokken met klanten en biedt diensten hulp, zowel voor, tijdens en in het departement.

  Koop uw villa in Moraira veel gemakkelijker dan je zou denken als je onze professionaliteit en in de meer dan tien jaar ervaring die we accumuleren vertrouwen zal zijn. Contacteer ons vandaag en je zult snel kunnen genieten van uw nieuwe woning in het Paradijs. Om een woning aan de Costa Blanca te kopen, zult u niet beter hulp te vinden.  © 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×