Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Als u een zomer van luxe wilt doorbrengen, is dit de ideale aanvulling op de villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell. Wij bieden u de mogelijkheid om de charmante plaats te ontdekken, vanwaar u kunt genieten van het buitengewone panoramische uitzicht dat de Middellandse Zee biedt.

Dit is de ideale plek als u ontspannen wilt wonen in een exclusieve urbanisatie, in een huis met het grootste comfort en een selecte wijk.

Benitachell is een klein stadje aan de Costa Blanca Noord, waar zon, zee en bergen samenkomen.

De kust, dapper en gebroken, heeft indrukwekkende kliffen en aantrekkelijke grotten, ideaal om te duiken.

Het heeft verschillende goed gemarkeerde wandelpaden die toegang bieden tot de baaien van de kust en een aantal zeer interessante landschappen bieden voor liefhebbers van fotografie en natuur.


De buitengewone villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell, een luxe binnen handbereik

In deze paradijselijke omgeving bieden wij u buitengewone villa's te koop aan in Cumbre del Sol - Benitachell. We hebben nieuwbouw of wederverkoopvilla's. Ze zijn gebouwd in mediterrane stijl of modern design, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

Stel je voor dat je ontbijten in de tuin van je huis terwijl je geniet van het kijken naar de immense turkooisblauwe zee.

Geef niet op te rusten in het solarium van uw zwembad en geniet van het geweldige panoramische uitzicht op de Middellandse Zee op de achtergrond.

Wij bieden exclusieve villa's gebouwd volgens de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben thermische en akoestische isolatie. De grote ramen, met dubbele beglazing, zorgen ervoor dat alle kamers binnen kunnen komen.


De villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell zijn ideaal om het hele jaar door te wonen

De goede bestaande communicatie via snelweg of nationale snelweg is een uitstekende reden om het hele jaar door te leven in de villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell.

Als u lange seizoenen wilt uitrusten of gewoon het hele jaar in een prachtige woonomgeving wilt wonen, bezoek ons dan en wij zullen u onze villa's in Cumbre del Sol laten zien.

Neem contact met ons op via het telefoonnummer (+34) 965 74 41 79 en we zullen u van harte bijwonen.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com of een Skype tabairarealestate1 maken.

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - C.P. 03724 Moraira (Alicante) Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×