Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Cumbres del Sol Benitachell Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Cumbres del Sol Benitachell Spanje

De prijs van woningen in Spanje steeg met 2,7% in het tweede kwartaal van 2017

Toch is de gemiddelde waarde van woningen voltooid in Spanje (1.245 euro per vierkante meter) is een 39,2% goedkoper dan de highs bereikt in 2007.

De prijs van woningen in Spanje werd gerevalueerd met 2,7% gemiddeld in het tweede kwartaal ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Volgens de statistieken van de taxateur Tinsa op de lokale markten, dit cijfer voor het tweede kwartaal bevestigt het geleidelijke herstel van de residentiële markt in Spanje.

Het rapport wijst ook op de duidelijk herstel van de stad Barcelona, waar de waarde van vorig jaar is toegenomen met 21,7%, tot 3.094 euro / m2. Achter Barcelona, Alicante liggen, een stijging van 12,9%; Madrid, met 10,8%; en Vigo, met 10,2%, het hoogste jaarlijkse stijging in het tweede kwartaal.

Het aantal verkooptransacties met betrekking tot het park gebouwd in Spanje bedraagt 18,7 per 1.000 woningen in het afgelopen jaar. Ook in de laatste vier kwartalen hebben ze nieuw werk visum aangevraagd 2,5 per 1.000 huishoudens.

Malaga, Alicante en de Balearen, regio's met een sterke toeristische component, zijn de provincies waar het grootste aantal transacties met betrekking tot de aankoop van nieuwbouw in het afgelopen jaar in verhouding tot de omvang van de woningvoorraad worden vastgelegd.

Tabaira Real Estate helpt u huizen te koop te vinden in Cumbres de Sol, Benitachell, Spanje.

Tabaira Real Estate is uw makelaar dat een full service onroerend goed, indien u op zoek bent naar een huis in Spanje kopen of verkopen biedt. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van huisvesting in Moraira, Benissa, Javea en Benitachell. Onze catalogus omvat meer dan 900 woningen eigenschappen tussen land, appartementen, landhuizen of bedrijfspand aan de Costa Blanca Noord.

Onze uitgebreide service omvat alle aspecten die verband houden met de administratieve procedures en stappen in het proces van verkoop. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet in staat om te vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. We zullen tot uw beschikking om luxe woningen die uw wensen en behoeften past vinden© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×