Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Cumbres Del Sol Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Cumbres Del Sol Spanje

De prijs van tweedehands huizen steeg met 4,9%, de hoogste stijging sinds mei 2007

Desalniettemin nam de gemiddelde prijs van tweedehandshuizen een daling van 42,2% van de recordhoogte in april 2007 op € 2.952 / m2.

De prijs van tweedehands woningen blijft groeien in Spanje. In feite is de stijging in augustus het hoogste in 10 jaar. Het was in mei 2007 toen er een stijging was die gelijk is aan die van deze maand, met name de prijs steeg met 5,4% op jaarbasis. Deze maand augustus is de stijging van het jaar op jaarbasis ook de elfde opeenvolgende die is opgenomen.

De woningmarkt registreert niveaus van activiteiten die we tien jaar niet gezien hebben als gevolg van de verbetering van de economie en de werkgelegenheid, evenals een terugkeer van vertrouwen in de sector. Als gevolg hiervan verhogen ze de prijzen, hoewel ze dit heel anders doen, afhankelijk van het land

Wat de maandelijkse stijging betreft is de prijs in augustus met 0,5% gestegen ten opzichte van juli en ook in 12 autonome gemeenschappen met de Balearen, die de zwaardere maandelijkse stijging, namelijk 1,4%, toegenomen.

Zelfs bij de prijsstijging zijn de prijzen 40 procent goedkoper dan 10 jaar geleden.

In deze zin zijn 11 autonome gemeenschappen gedaald meer dan -40% sinds het bereiken van de maximumprijs negen jaar geleden. La Rioja is dus de gemeenschap die de afgelopen jaren de meest daling heeft gezien (-56,8%), gevolgd door Navarra (-53,8%), Aragon (-51,4%), Castilla-La Mancha (-51,3%), Murcia (-49,4%), Asturië (-46,8%), Comunitat Valenciana (-45,7%), Cantabrië (-43,1%), Catalonië (-42% , 1%), Madrid (-40,9%), Extremadura (-40,6%).

Tabaira Real Estate helpt u om villa's te koop in Cumbres del Sol Spanje.

Tabaira Real Estate is een makelaar in Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord, vertrouw ons. Wij helpen u graag bij het vinden van uw dromen bij de zee. Onze chalets bevinden zich in ongelooflijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada of Benitachell.

Wij nodigen u uit om onze lijst met huizen te bekijken als u op zoek bent naar de ideale accommodatie om van de zon en de Middellandse Zee te genieten. U vindt er gemakkelijk diegene die past bij uw behoeften. Neem contact met ons op vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×