Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Villa's te koop in El Portet Alicante

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Villa's te koop in El Portet Alicante

Voor dit type van de klant op zoek naar een perfect huis voor vakantie of pensioen in Spanje specialer, onze chalets te koop in Portet, ten noorden van de Costa Blanca van Alicante zijn een zeer slimme keuze. In deze prachtige stad Alicante klanten Tabaira Real Estate, de vastgoed Moraira een kleine rustige hoek, weg van de grote mensenmassa's dat verdere optreden het zuiden, en met veel mooie plekken om te bezoeken.

Zowel voor liefhebbers van duiken, golfen, watersporten of diegenen die het meest complete gevoel van ontspanning, rust en stilte, deze woningen te koop in El Portet van Moraira zijn zeer dicht bij de Middellandse Zee, op loopafstand het strand en hebben veel extra's om het leven comfortabeler te maken.

We hebben alle soorten huizen te kopen in Moraira en al het noorden van de Costa Blanca, in andere mooie steden en bevorderlijk situaties om onze klanten de beste kwaliteit van leven. Dankzij de professionele en persoonlijk advies Tabaira agenten Real Estate u de perfecte woning te genieten van de Spaanse levensstijl en optimale leefomstandigheden te vinden.

Villa's te koop in El Portet kunt u aangename wandelingen langs de jachthaven, waar u heerlijke tapas proeft of u kunt de prachtige zonsondergang vanaf een van de terrassen van de cafés en bars kijken genieten.

Het heeft alle hulp die u nodig hebt om onroerend goed te kopen aan de Costa Blanca Noord. In Tabaira wij gespecialiseerd in het werken met buitenlandse klanten, zodat we een proces van toediening, of juridische, fiscale of financiële aard te vergemakkelijken. Kortom, een post-sales service, zodat je niets in je aanpassen aan uw nieuwe woning te missen.

Neem contact met ons zult u geïnteresseerd zijn in onze huizen te koop in El Portet of om een huis te kopen in een ander gebied van de Costa Blanca. Met ons aanbod van woningen en vastgoed consulting diensten die wij leveren integrale, vind uw ideale huis.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×