Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in El Portet Moraira Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in El Portet Moraira Spanje

De prijs van de woningen steeg met 2,7% maart 2017

De cumulatieve daling neer van maximaal 40% voor de eerste keer sinds juni 2014 en bedraagt 39,4%.

In maart is de prijs van woningen steeg met 2,7%, volgens Tinsa imię General Index en de belangrijkste markten. Per regio, de belangrijkste stijgingen deden op de Balearen en Canarische eilanden, die toeneemt van 7% vastgelegd en in hoofdletters en grote steden, waar de gemiddelde winst van 5,5% optrad.

Mediterrane kust accumuleert een prijsdaling van bijna 45% na de crisis.

Met betrekking tot de Middellandse Zee ervaren gedrag in deze steden de gemiddelde prijs van woningen steeg met 1,9% in maart. Tinsa benadrukt dat, voor het eerst in bijna drie jaar, de cumulatieve daling van afgewerkte behuizing van de piek bereikte aan het eind van 2007 lager is dan 40%. De Middellandse Zeekust is het gebied dat de grootste daling, 45,5% opgetekend. Aan de andere kant de eilanden, waarbij deze indicator is verlaagd met 24,2% liggen.

Tabaira Real Estate helpt u huizen te koop te vinden in El Portet, Moraira, Spanje.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Benissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×