Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Villa's te koop in Javea Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Villa's te koop in Javea Costa Blanca

Zeven redenen om Jávea leren

Als u op zoek bent naar een plek om te genieten van uw vakantie of verplaatsen in de beste omstandigheden te leven, adviseren wij de chalets te koop in Jávea. Een van de wonderen van de Costa Blanca, waar u de beste kwaliteit van het leven zal vinden.

Makelaars in Moraira Tabaira Real Estate heeft meer dan 10 jaar het helpen van toeristen van over de hele wereld te kopen van de beste woningen in de Costa Blanca en de beste prijzen, velen in Jávea. Deze magische plek met uitzicht op de Middellandse Zee is een van de beste ervaringen in Spanje, en u openbaart via de 7 belangrijkste redenen aan te nemen:

 • Klimaat en licht: Dankzij een mild klimaat het hele jaar door en Montgo berg barrière, doet de stad geen last van de kou van de winter en maakt gebruik van zeewind en de wind tot de zomerse hitte te verzachten. We spreken van een klimaat beschouwd als de tweede beste microklimaat in de wereld.
 • Duurzaamheid: De groei op basis van economische, sociale en territoriale ontwikkeling is deels te wijten aan de aanwezigheid van een grote internationale gemeenschap heeft een huis in de Costa Blanca gekocht. Een plek in geslaagd om de kwaliteit van leven, gezelligheid en comfort te bieden aan al haar inwoners.
 • Celebrations: Het hele jaar door en in de zomer met bijzondere intensiteit in Jávea vindt u op vakantie voor alle leeftijden en smaken te vinden. Weet de essentie van een kleine mediterrane stad op feestjes.
 • Cultuur en Erfgoed: U wordt verwend shows, concerten, toneelstukken en musea te denken en te verrijken met alle culturele aanbod van het gebied.
 • Gastronomie: Het mediterrane culinaire traditie wordt gemengd met de levering van levensmiddelen voor alle leeftijden van de wereld. Geniet van de beste gerechten in deze stad met uitzicht op zee.
 • Mediterrane en zeevruchten Stad: Landschappen, aroma en mediterrane geschiedenis tussen de zee en dennenbossen.
 • Beschermde Gebieden: De kust is een aaneenschakeling van baaien en stranden, kliffen, eilanden, baaien en landtongen waar we een natuurpark, een Marine Reserve en 6 planten micro-reserves.
 • Om al deze redenen, kan je niet een plek te missen als Javea te genieten van de beste ervaringen. In Tabaira vindt u alle faciliteiten die u nodig hebt om uw handen op één van de huizen te koop hebben we hier te vinden.

  Neem contact op met onze makelaars en in minder dan je denkt dat je zult genieten van uw nieuwe villa gekocht in de Costa Blanca. En geniet van elk een van de ervaringen die deze plek is voor u bereid.



  © 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×