Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Villa te koop in Moraira Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Villa te koop in Moraira Costa Blanca

Verplichte betalingen om een huis te kopen in Spanje

De beste beslissing die we kunnen nemen als we geïnteresseerd zijn in een villa te koop in Moraira, of een deel van de Costa Blanca is de hulp van een onroerend goed in Spanje hebben. Zo kunnen sommige makelaars met ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in het gebied dat u adviseren over de beste eigenschappen om uit te kiezen. Daarnaast moet een eigenschap die beweert dat alle hulp die je nodig hebt tijdens de aankoop te bieden, om de beste beslissingen te nemen.

Het hebben van een goed persoonlijk advies en hebben alle nodige informatie, is het zeer aan te raden om af te maken van een goede beslissing. Als je een huis dat in Moraira verkocht, is het essentieel om al het papierwerk en bureaucratie die zijn gekoppeld aan de aankoop van een eigendom.

Dus je begint te vertrouwd met hoe om te kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje te krijgen, zullen we een lijst van de belangrijkste betalingen die u moet doen als u uw luxe huis in de Costa Blanca te kopen vertrekken:

 • register controles: controles zijn in het kadaster te zorgen dat de huisvesting heeft nog niet, andere eigenaren, uitstaande schulden, etc.
 • Notaris: contracten bij de transactie betrokken getuigen:
 • Schriftelijk of verkoop.

  of hypotheek. De notaris de financiële voorwaarden van het contract en de gevolgen daarvan moeten uitleggen.

 • Belastingen: 10% BTW op de akte voor de nieuwe woningen waarde. Als het huis is gebruikt, moet de overdrachtsbelasting die kan oplopen tot 10% van de werkelijke waarde van de woning te betalen.
 • Prijs: evaluatie uitgaven zijn nodig om het huis hypotheek en variëren van de prijs ervan.
 • registratie: de kosten voor het registreren van de hypotheek en daad bij het Kadaster.
 • In Tabaira Real Estate vindt u een groep van professionals met uitgebreide ervaring en toewijding aan klanten ondersteuning en advies te vinden. We beheerst meerdere talen, aan onze klanten in Duitsland, Rusland, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk te helpen in hun moedertaal.

  Neem contact met ons en u zal binnenkort worden de aankoop van uw nieuwe villa in Benissa, Moraira, Altea of plaats van de Costa Blanca die je leuk vindt.  © 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×