Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villas te koop in Benissa

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.




Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.




Een van de meest charmante plaatsen aan de Middellandse Zeekust bevindt zich in het hart van de Costa Blanca Noord, waar we talrijke klifbaaien vinden, bijna verborgen tussen weelderige dennenbossen. In deze paradijselijke omgeving biedt TABAIRA REAL ESTATE u luxe villa's te koop aan in Benissa, een kleine stad met een belangrijk historisch erfgoed.

Benissa, gelegen tussen de zee en de bergen, is de perfecte plek om een ontspannen levensstijl te leiden in contact met de natuur. Momenteel is bijna de helft van de bevolking afkomstig uit andere Europese landen, voornamelijk uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk . De uitstekende verbindingen via de Autovía del Mediterráneo en de nationale weg N-332 met de luchthaven van Alicante en met de luchthaven Manisses in Valencia, evenals met de belangrijkste omliggende steden, zijn doorslaggevend geweest om zich op deze plek te vestigen sinds waar te telewerken, een lange vakantie doorbrengen of met pensioen gaan en genieten van:

  • Ongeëvenaard mediterraan klimaat
  • Fantastische baaien met kristalhelder en warm water
  • Duizendjarige cultuur
  • Exquise lokale gastronomie

Geniet van een benijdenswaardige winter met lentetemperaturen in onze villa's te koop in Benissa

In onze villa's te koop in Benissa zult u genieten van het leven, omdat u door de aangename wintertemperaturen kunt genieten van de natuur en het buitenleven. Stel je voor dat je een barbecue organiseert in de tuin van je nieuwe huis aan de Costa Blanca Noord. De zonnige dagen, waar het praktisch niet regent , zijn perfect om de omgeving van uw huis te leren kennen tijdens het fietsen en het verkennen van de vele wandelpaden in de omgeving.

Een populair en comfortabel pad loopt door de beroemdste baaien in de omgeving. Het is perfect om met uw gezin te wandelen en aangename ervaringen te delen door de steile kliffen te observeren die verweven zijn met magische baaien met transparant water verborgen tussen de pijnbomen . Je zult het leuk vinden om de prachtige hoekjes die je onderweg tegenkomt te fotograferen en deze met je vrienden op sociale netwerken te delen. Er zijn ook goed bewegwijzerde landinwaarts routes met informatieborden in verschillende talen die de geologische en botanische rijkdom van het gebied, de cultuur, de geschiedenis, ... beschrijven.

De gevarieerde kustlijn biedt stranden van zacht zand of kiezelstenen, ideaal om comfortabele kleding aan te trekken en op zonnige winterochtenden te wandelen terwijl je bruint en luistert naar het geruis van de golven.

Als u graag aan zee leeft en omringd bent door de natuur, zijn onze villa's te koop in Benissa uw ideale huis

TABAIRA REAL ESTATE biedt u villa's te koop aan in Benissa, gelegen langs vier kilometer kustlijn van grote schoonheid waar de bergen vol weelderige vegetatie de kleine baaien met schoon en ondiep water binnendringen .

U zult genieten van het beoefenen van watersporten en het ontdekken, snorkelen of duiken van de spectaculaire zeebodem van dit deel van de Middellandse Zee vol met posidonia-weiden en zilvervissen.

Onder de meest populaire stranden vinden we La Fustera Beach en Les Basetes Beach, dat een kleine en charmante jachthaven heeft waar u kunt deelnemen aan een breed scala aan recreatieve activiteiten, waarvan er vele gratis zijn om deel te nemen:

  • Uitstapjes in de gemeente
  • Watersporten: catamaran, kajak, windsurfen ...
  • Interessant gastronomisch aanbod
  • Zeilschool
  • Duikcentrum

Onze spectaculaire villa's te koop in Benissa hebben uitzicht op zee

Onder de eigendommen aan de Costa Blanca Noord die wij u aanbieden, onderscheiden onze villa's te koop in Benissa zich door hun spectaculaire uitzicht op de zee, de Peñón de Ifach in Calpe, de bergen ...

We hebben een interessante selectie van nieuwbouw- of wederverkoopvilla 's in Benissa, gebouwd in verschillende stijlen. Onze moderne designchalets worden gekenmerkt door hun glazen gevels waardoor u overal in huis de zee kunt observeren. Het elegante architectonische ontwerp combineert op harmonieuze wijze verschillende materialen van de beste kwaliteit:

  • Natuurstenen muren
  • Stalen profielen
  • Beglaasde gebieden
  • Hardhouten bekleding
  • Enzovoort.

Het zwembad naast het huis heeft ook een schitterende vormgeving naar het huis. Opvallend zijn de infinity pools of infinity pools met fonteinen, watervallen, onderwaterverlichting, jacuzzi, ...

Onder onze villa's te koop in Benissa vallen de luxe landhuizen in het binnenland op

Als u liever in een landhuis woont dat in traditionele stijl is gebouwd , wat heel gebruikelijk is aan de Costa Blanca, dan hebben we onder onze villa's te koop in Benissa fantastische boerderijen in Benissa. voorzien van alle gemakken en met een groot perceel waar je heerlijk van het buitenleven en de zon kunt genieten zonder je huis te verlaten. We kunnen personeel leveren dat verantwoordelijk is voor het schoonmaken van uw huis en het onderhoud van uw tuin, uw tuin en uw zwembad.

We hebben ook herenhuizen die in afwachting zijn van hervorming, waardoor u het huis kunt personaliseren en aanpassen aan de behoeften van uw gezin. Bij TABAIRA REAL ESTATE hebben we uitgebreide ervaring in de Spaanse vastgoedsector en we zullen u graag adviseren over de gemeentelijke procedures die nodig zijn om de vergunning voor revalidatiewerkzaamheden aan te vragen, evenals de rest van de vereisten. We hebben een portfolio van vertrouwde professionals waaronder: architecten, landmeters, bouwers, elektriciens, loodgieters, metselaars, enz.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze meest relevante villa's te koop in Benissa

Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van informatie over onze villa's te koop in Benissa, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en we zullen u regelmatig op de hoogte houden van onze meest interessante eigendommen aan de Costa Blanca Noord, tips voor het kopen van een woning in Spanje, etc.

U kunt ons ook volgen op sociale netwerken en het interessante actuele nieuws bekijken dat we met u willen delen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U wordt bijgewoond door ons deskundig team van meertalige makelaars die vloeiend Engels, Spaans, Duits, Frans, Zweeds, Nederlands, Russisch spreken ... en die onderwerpen zullen oplossen die uiteenlopen van het huren van een woningverzekering, het openen van een bankrekening in Spanje. , de NIE-applicatie, etc.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt of bel ons op +34965744179.



© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS