Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villas te koop in San Jaime Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villas te koop in San Jaime Moraira

Momenteel is zestig procent van de bevolking van Moraira afkomstig uit andere Europese landen. Dit is een garantie dat het een prachtige plek is om te ontspannen en te genieten van de zon, golf en de zee. Daarom, als u een van onze villa's te koop in San Jaime Moraira koopt, kunt u uw dromen waarmaken en gaan wonen aan de Costa Blanca.

San Jaime is een prachtige woonomgeving met prachtige eengezinswoningen met zwembad en privéperceel.

Ze hebben een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee, de Peñón de Ifach en de Sierra de Bernia met zijn weelderige dennenbossen.

Dankzij de gemakkelijke toegang tot het strand kunt u langs de kust wandelen en ontspannen luisteren naar het geruis van de golven.

Deze herfst is perfect om Moraira en zijn benijdenswaardige turquoise blauwe baaien te bezoeken. Als u van watersport houdt, kunt u de indrukwekkende zeebodem ontdekken door te duiken of snorkelen.

In San Jaime heb je commerciële gebieden waar je alle winkels vindt die nodig zijn om de levensstijl te leiden die je gewend bent.

Je hebt kappers, sportscholen, banken, apotheken, optica, tabakswinkels, etc.

Je hebt ook een uitgebreid scala aan restaurants waar je de uitstekende lokale of internationale keuken kunt proeven (pizzeria's, hamburgers, Nepalezen, ...).


Hoe zijn de villa's te koop in San Jaime Moraira die u wilt bezoeken?

Vertel ons welke kenmerken u wilt dat de villa's te koop in San Jaime Moraira die u wilt bezoeken bezitten en wij bieden u een bestudeerde selectie van die villa's die voor u interessant kunnen zijn.

We hebben luxe villa's met een modern design of gebouwd in een traditionele mediterrane stijl.

Ze hebben grote glazen oppervlakken zodat zonlicht alle kamers binnenkomt en u op elk moment van de dag kunt genieten van het landschap rondom uw huis.

Ze zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en dubbele beglazing, zodat ze voldoen aan de akoestische en thermische voorschriften.

Ze hebben ruime kamers en slaapkamers met inbouwkasten. De volledig ingerichte keuken beschikt over de nieuwste generatie apparaten die nodig zijn om huishoudelijke taken te vergemakkelijken.

Onze villa's in San Jaime hebben een perceel met prachtige tuinen.

Kun je je voorstellen in het solarium van je nieuwe huis het zachte aroma voelen van de dennen die je huis omringen?

Als u op elk moment van het jaar van de natuur wilt genieten, vraag ons dan naar onze villa's te koop in San Jaime Moraira


We zullen graag al uw vragen over onze villa's te koop in San Jaime Moraira oplossen

We hebben een professioneel en ervaren team dat u uitgebreid zal informeren over de problemen die u aangaan met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje.

Als je ons beter wilt leren kennen, nodigen we je uit om ons te volgen op sociale netwerken en bekijk je onze activiteiten en de opmerkingen die onze klanten over ons achterlaten.

We hebben een breed scala aan eengezinswoningen, villa's, bungalows, nieuwbouw- en wederverkoopappartementen aan de Costa Blanca.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

U kunt ons ook bellen op (+34) 96 574 41 79 of skype: tabairarealestate.com

Graag ontvangen wij u persoonlijk in onze kantoren in de straat Iglesia, 4 Moraira - 03724 (Alicante) Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×