Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Woningen te koop in Pla del Mar - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Woningen te koop in Pla del Mar - Moraira

Een van de meest raadselachtige plekken van de Costa Blanca zijn de stranden bezaaid met de magische baaien die Moraira heeft. Om deze reden bieden wij u ons ruime aanbod aan huizen te koop in Pla del Mar - Moraira.

Als u wilt wonen in een rustige woonomgeving met luxe huizen en een selecte buurt, raden wij u aan de urbanisatie Pla del Mar - Moraira te leren kennen.

Hier kunt u genieten van de zon en het strand op hetzelfde moment dat u alle noodzakelijke diensten hebt om comfortabel te leven.

Moraira is een klein stadje aan de Costa Blanca Noord bewoond door een groot aantal mensen uit andere Europese landen.

De bewoners zijn aangetrokken door deze prachtige hoek door de paradijselijke stranden met zachte zandstranden, de geschikte baaien voor de beoefening van watersport, de Sports Nautical Club en het heerlijke klimaat.


Leef het hele jaar door in een van de huizen te koop in Pla del Mar - Moraira

Op een plek die zo charmant is als Moraira, raden wij u aan het hele jaar door te genieten van het huis dat u kiest uit de huizen te koop in Pla del Mar -Moraira.

We hebben een breed scala aan eigenschappen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw levensstijl past.

Wij kunnen u luxe droomvilla's aanbieden. We bieden ook appartementen aan het strand waar u kunt luisteren naar het gefluister van de golven van de zee.

Mis niet de kans om onze bungalows te bezoeken, met zijn zeer complete ontwikkeling van de gemeenschap. Je hebt de mogelijkheid om met je buren te socializen terwijl je geniet van het solarium of het zwembad.

Maar als je denkt om je eigen huis te bouwen, kunnen we je ook fantastische percelen aanbieden om het huis van je dromen te bouwen.


Bezoek onze panden te koop in Pla del Mar - Moraira

Neem contact met ons op en wij zullen u die woningen te koop in Pla del Mar - Moraira tonen die zich identificeren met uw smaak.

U kunt het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

U kunt ons ook bellen op (+34) 965 744 179. Maak u geen zorgen over de taal. Onze makelaars in onroerend goed spreken de meest relevante Europese talen tot in de perfectie.

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, zijn onze kantoren gevestigd aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×