Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Appartementen te koop in El Portet Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Appartementen te koop in El Portet Moraira

Kent u het idyllische stadje Moraira aan de noordelijke Costa Blanca? Wij nodigen u uit om deze prachtige hoek van de Spaanse Middellandse Zeekust te ontdekken door een bezoek te brengen aan onze aantrekkelijke appartementen te koop in El Portet Moraira. Dit toeristische stadje heeft een gevarieerde kustlijn van acht kilometer waar prachtige kliffen worden afgewisseld met zachtzandstranden en gebieden met rotsen en kiezels. El Portet is een klein strand in de vorm van een schelp. Het wordt beschut door het schiereiland Cap d'Or, waarop we nog steeds een imposante uitkijktoren uit de tijd van de piratenroof kunnen bezoeken, van waaruit we de Middellandse Zee en de iconische Peñón de Ifach kunnen zien.


Appartementen te koop in El Portet Moraira, een spectaculaire plek om te ontspannen en plezier te hebben

In deze paradijselijke plaats bieden wij u appartementen te koop aan in El Portet Moraira. Dit strand is de Blauwe Vlag waardig, zowel voor zijn spectaculaire schoonheid als voor de kwaliteitsdiensten waarmee het is uitgerust: douches en voetbaden, toiletten, houten loopbruggen die naar het strand leiden, parkeerplaats, badmeester en strandwachtdienst in de zomer, strandbars, toegang voor mensen met een beperkte mobiliteit, ... Het kristalheldere, ondiepe en warme water is ideaal om te snorkelen of te duiken en om de posidonia prairies en scholen kleine vissen op de zeebodem te bewonderen. Het is ook de ideale plaats om zich met vrienden te vermaken door te kajakken, in een kano te klimmen of gebruik te maken van het toegangskanaal voor kleine bootjes.

Maar als u liever ontspannen over het strand wandelt of met uw kinderen wilt spelen om magische zandkastelen te bouwen, dan is de lente op het strand van El Portet een goede optie.


Welke andere activiteiten kunt u doen in onze zonnige appartementen die te koop zijn in El Portet Moraira?

Het klimaat aan de noordelijke Costa Blanca is het hele jaar door zeer aantrekkelijk. De warme zomers worden afgekoeld door de zeebries en de winters zijn zacht en zonnig. Als u een van onze appartementen te koop in El Portet Moraira koopt op elk moment van het jaar zult u het bijzonder vinden. Profiteer van deze gelegenheid om te genieten van de omringende natuur en ontdek de prachtige plekken die worden aangeboden door het volgen van de goed bewegwijzerde wandelroutes die vertrekken vanaf het strand van El Portet:

  • De route van "Los Miradores del Litoral" (de uitzichtpunten van de kust)
  • De route naar de "Cap d'Or Watchtower"

Het zijn laagdrempelige, relatief korte wandelroutes die je met het hele gezin kunt delen. Ze stellen u in staat om prachtige hoeken van de kust te bezoeken van waaruit u de schoonheid van de Middellandse Zee vanuit verschillende perspectieven kunt bewonderen en de bijzondere flora van dit gebied kunt aanschouwen.


Laat u verrassen als u onze appartementen in El Portet Moraira bezoekt.

Wanneer u onze appartementen te koop El Portet Moraira bezoekt zult u aangenaam verrast zijn om te zien:

  • zijn prachtige bouwkwaliteiten
  • de helderheid van uw ruime kamers
  • zijn brede terrassen, ideaal om naar de zee te kijken of om aangename avonden door te brengen
  • de talrijke diensten die u in de omgeving vindt

Naast onze appartementen te koop in El Portet, bieden wij u ook fantastische penthouses en appartementen in Moraira, gelegen in de belangrijkste urbanisaties van deze prachtige stad of in het centrum van de stad, met uitzicht op de zee, de jachthaven met zijn spectaculaire jachten, of met een open panoramisch uitzicht. Aarzel niet om onze website te bezoeken, want we hebben veel exclusieve woningen.

Moraira is een stad die u een breed scala aan nachtleven biedt. Geniet tot in de vroege uurtjes van het dansen op discomuziek voor alle leeftijden of van het bijwonen van een flamenco- of live-muziekshow. Maar als u enthousiast bent over culturele activiteiten, kunt u het hele jaar door het Teulada Auditorium bijwonen, dat een gevarieerd jaarprogramma biedt dat geschikt is voor alle doelgroepen.


Geniet van de gezonde mediterrane keuken als u een van onze appartementen in El Portet Moraira koopt.

Een ander voordeel van het kopen van een van onze appartementen te koop in El Portet Moraira is dat u kunt genieten van de voortreffelijke en gezonde mediterrane keuken. Dit prachtige semi-stedelijke strand aan de noordelijke Costa Blanca wordt begrensd door een charmante promenade omzoomd met palmbomen en banken waar u kunt zitten en nadenken over deze prachtige hoek van de natuur. U vindt hier vele cafetaria's om de traditionele horchata (tijgernootmelk) uit Valencia te proeven of restaurants waar het typische gerecht de paella met zeevruchten is. In het verleden was Moraira een dorp gewijd aan de visserij en de landbouw. Tegenwoordig zijn er nog steeds vissersboten die dagelijks aankomen in de haven met de beste vis van de Middellandse Zee.

Als u een van onze appartementen in El Portet Moraira wilt kopen of als u ons twijfelt, bieden wij u de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen dat op het web verschijnt en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com of ons bellen op (+34) 96 574 41 79.

Onze kantoren zijn gevestigd in Calle Iglesia, 4 - Moraira (03724) Alicante (Spanje).© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×