Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Lägenheter till salu i El Portet Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.
No properties found that match your search.
Känner du till den idylliska staden Moraira på norra Costa Blanca? Vi inbjuder dig att upptäcka detta fantastiska hörn av den spanska Medelhavskusten genom att besöka våra attraktiva lägenheter till salu i El Portet Moraira. Denna turiststad har en varierad kustlinje på åtta kilometer där vackra klippor är blandade med mjuka sandstränder och områden med sten och stenar. El Portet är en liten strand i form av ett skal. Det är skyddat av Cap d'Or-halvön, på vilken vi fortfarande kan besöka en imponerande vakttorn från piratattackerna, från vilka vi kan se Medelhavet och den ikoniska Peñón de Ifach.


Lägenheter till salu i El Portet Moraira, en spektakulär plats att koppla av och ha kul

På denna paradisiska plats erbjuder vi dig lägenheter till salu i El Portet Moraira. Denna strand är den blå flaggan värdig, både för sin spektakulära skönhet och för de högkvalitativa tjänsterna som den är utrustad med: duschar och fotbad, toaletter, trägångar som leder till stranden, parkeringsplats, badvakt och livräddarservice på sommaren, strandbarer , tillgång för personer med nedsatt rörlighet, ... Det kristallina, grunt och varma vattnet är perfekt för snorkling eller dykning och för att beundra de posidoniska prärierna och stimarna av små fiskar på havsbotten. Det är också den perfekta platsen att ha kul med vänner genom att kajakpaddla, klättra i en kanot eller använda sin åtkomstkanal för små båtar.

Men om du föredrar att gå längs stranden medan du solar på ett avslappnat sätt eller vill leka med dina barn för att bygga magiska sandslott, är våren på El Portet Beach ett bra alternativ.


Vilka andra aktiviteter kan du göra i våra soliga lägenheter till salu i El Portet Moraira?

Klimatet på norra Costa Blanca är mycket attraktivt alla tider på året. Dess heta somrar kyls av havsbrisen och vintrarna är milda och soliga. Om du köper en av våra lägenheter till salu i El Portet Moraira när som helst på året kommer du att hitta den speciell. Utnyttja denna möjlighet att njuta av den omgivande naturen och upptäck de underbara platserna som erbjuds genom att följa de väl skyltade vandringsleder som börjar från El Portet Beach:

 • Vägen till "Los Miradores del Litoral" (utsikt över kusten)
 • Rutten till "Cap d'Or-vakttornet"

Det är låga svårigheter, relativt korta vandringsleder som du kan dela med hela familjen. De ger dig möjlighet att besöka vackra hörn av kusten, varifrån du kan uppskatta skönheten i Medelhavet ur olika perspektiv och betänka den speciella floraen i detta område.


Bli förvånad när du besöker våra lägenheter till salu i El Portet Moraira

När du besöker våra lägenheter till salu El Portet Moraira blir du positivt överraskad att se:

 • dess magnifika konstruktionskvaliteter
 • ljusstyrkan i dina rymliga rum
 • dess breda terrasser idealiska för att titta på havet eller tillbringa trevliga kvällar
 • de många tjänsterna du hittar i omgivningen

Förutom våra lägenheter till salu i El Portet, erbjuder vi också fantastiska takvåningar och lägenheter i Moraira, belägen i de viktigaste urbaniseringarna i denna vackra stad eller i centrum, med utsikt över havet, marinan med dess spektakulära yachter, eller med öppen panoramautsikt. Tveka inte att besöka vår webbplats eftersom vi har många exklusiva fastigheter.

Moraira är en stad som erbjuder dig ett brett utbud av nattliv. Ha kul tills gryningen dansar till disco musik för alla åldrar eller deltar på en flamenco eller live musik show. Men om du är entusiastisk över kulturella aktiviteter kan du delta i Teulada Auditorium året runt, som erbjuder ett varierat årsprogram som passar alla publik.


Njut av det hälsosamma medelhavsmat när du köper en av våra lägenheter till salu i El Portet Moraira

En annan fördel med att köpa en av våra lägenheter till salu i El Portet Moraira är att du kan njuta av det utsökta och sunda medelhavsmat. Denna vackra halvstadsstrand på norra Costa Blanca gränsar till en charmig strandpromenad kantad med palmer och bänkar där du kan sitta och fundera över detta underbara naturhörn. Du hittar många cafeteria-terrasser för att smaka på den traditionella horchataen (tiger mutter mjölk) från Valencia eller restauranger där den typiska maträtten är skaldjur paella. Tidigare var Moraira en by dedikerad till fiske och jordbruk. För närvarande finns det fortfarande fiskebåtar som dagligen anländer till hamnen med Medelhavets bästa fiskar.


Lita på TABAIRA för att besöka lägenheter till salu i El Portet Moraira

Vi skulle vara glada om du kan kontakta oss om du vill besöka lägenheter till salu i El Portet Moraira. Vår expert och professionell personal lyssnar noggrant på dig när du berättar hur ditt drömhem är. På TABAIRA talar vi många språk: engelska, tyska, franska, spanska, holländska, ryska, ... Vi kommer att förbereda ett urval av fastigheter som kan vara intressanta för dig och skicka dem till dig via e-post. Var och en av våra lägenheter i El Portet åtföljs av ett brett utbud av fotografier och en kort förklaring av dess huvudsakliga egenskaper.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha någon förtydligning av de fastigheter som har intresserat dig. Våra fastighetsmäklare hjälper dig gärna. De har många års erfarenhet av fastighetssektorn och svarar gärna på eventuella frågor om köp av ett hus i Spanien.

Kom ihåg att följa oss på sociala nätverk. Du kommer att se de olika aktiviteter som vi ofta genomför och det hjälper dig att känna oss bättre. Du kommer också att kunna läsa de åsikter som våra följare lämnar om oss. Om du vill kan vi chatta bekvämt på Skype. Kontakta oss på tabairarealestate1. TABAIRA är alltid i spetsen för tekniken för att kunna kontakta sina kunder av den enklaste formen.

Om du vill köpa en av våra lägenheter till salu i El Portet Moraira eller för att fråga oss tvivel, erbjuder vi dig möjligheten att fylla i kontaktformuläret som visas på webben och så snart som möjligt kommer vi att kontakta dig. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com eller ring oss på (+34) 96 574 41 79.

Våra kontor finns i Calle Iglesia, 4 - Moraira (03724) Alicante (Spanien).© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×