Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Appartementen te koop Moraira centrum

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Appartementen te koop Moraira centrum

Wilt u een huis in een stad aan de Costa Blanca hebben waar u kunt genieten van het strand en de zon zonder de diensten van een plaats op te offeren? TABAIRA heeft de perfecte oplossing: als u onze appartementen te koop in het centrum van Moraira bezoekt, vindt u het ideale huis om het hele jaar aan zee te wonen.

Moraira is een moderne stad gelegen aan de kust van de Costa Blanca Noord. Traditioneel hebben de inwoners zich toegewijd aan de visserij en de landbouw, de agrarische vallei is van groot landschap en ecologische waarde. Sinds enkele decennia heeft dit kleine stadje, typisch voor de Spaanse Middellandse Zee, een belangrijke stedelijke transformatie ondergaan, vanwege een grote vraag naar onroerend goed waardoor het een zeer relevant toeristisch centrum is geworden.

Moraira is erin geslaagd zich aan deze veranderingen aan te passen zonder zijn charme te verliezen. Momenteel biedt de gemeente ons een interessante infrastructuur van kwaliteitsdiensten waarmee u comfortabel kunt leven.


Onze appartementen te koop in het centrum van Moraira liggen dicht bij het strand en de Yacht Club

Als u graag in een stedelijk centrum woont met een breed scala aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, vindt u in de omgeving van onze appartementen te koop in het centrum van Moraira een geweldig aanbod voor commerciële en recreatieve doeleinden. U zult ook graag de oude binnenstad van Moraira verkennen, die erg aantrekkelijk is met zijn geplaveide straatjes en charmante traditionele huizen. De spectaculaire jachthaven van Moraira is een van de belangrijkste aan de Costa Blanca. Als u gepassioneerd bent door watersport, is dit de perfecte plek om te zeilen, windsurfen, kanoën, roeien, ... Bovendien kunt u de aanlegplaats van uw jacht huren of een boot huren om deze prachtige kustlijn te verkennen vol met rotsachtige inhammen met lommerrijke dennenbossen . Bezoek zeker de traditionele vissershaven en zie hoe verse vis aan het publiek wordt geveild wanneer de schepen de haven binnenkomen.

L'Ampolla is het belangrijkste strand van Moraira , stedelijk en uitgestrekt. U zult genieten van het fijne zand en het transparante water met het hele gezin. Het is een toeristisch gebied vol met bars, strandbars, cafés, restaurants, ...


Cultuur en gastronomie, twee redenen van relevantie die u zult genieten als u een van onze appartementen te koop koopt in het centrum van Moraira

Als u ervoor kiest om in een van onze appartementen te koop Moraira stedelijk centrum te wonen, kunt u ook genieten van interessante culturele evenementen. Het spectaculaire Teulada-Moraira Auditorium ligt zes kilometer van het stedelijke centrum van Moraira. Beschouwd als een benchmark van moderne en avant-gardistische architectuur, heeft het een gevarieerd jaarprogramma geschikt voor alle doelgroepen.

De typische visgerechten van Moraira laten u genieten van zeer verse vis en zeevruchten in de prestigieuze restaurants. Stel je voor dat je op het zonnige terras van een restaurant op het zonnige terras van een restaurant geniet van de schoonheid van de zee.


U zult onder de indruk zijn van de helderheid van de appartementen te koop Moraira stedelijk centrum aangeboden door TABAIRA REAL ESTATE

Onze appartementen te koop in het centrum van Moraira hebben ruime kamers die vooral worden gekenmerkt door hun helderheid. Aan de Costa Blanca schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar en de regenval is erg laag . Wij bieden u appartementen in het centrum van Moraira met grote terrassen. Profiteer van de zonnige en milde winters van Moraira om te ontspannen op het terras van uw appartement of op uw zolder terwijl u geniet van een aangenaam uitzicht over de zee, de jachthaven of de stad.

De appartementen hebben een verschillend aantal slaapkamers en badkamers waaruit u kunt kiezen op basis van uw behoeften. Ze hebben uitstekende bouwkwaliteiten . Onder de belangrijkste kenmerken benadrukken we: airconditioning, dubbele beglazing in de ramen, lift, parkeerplaats, volledig ingerichte keuken uitgerust met moderne apparatuur, enz.


Wilt u onze appartementen te koop in het centrum van Moraira bezoeken?

Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken en u vindt een uitgebreide selectie van appartementen te koop in het centrum van Moraira. U zult controleren of we eigenschappen hebben:

 • In exclusief
 • Dicht bij de zee
 • Met uitzicht op zee

We presenteren onze eigenschappen met een fotogalerij en een korte beschrijving van de belangrijkste kenmerken, bouwmaterialen, oppervlak, afstand tot interessante plaatsen, enz. Hiermee kunt u de status van de gemeenschapsontwikkeling, de tuinen en het zwembad kennen. We willen graag dat u contact met ons opneemt als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van meer informatie over een van de huizen. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van ons nieuws.

Naast onze appartementen te koop in het centrum van Moraira, hebben we ook appartementen in Moraira , gelegen in de belangrijkste urbanisaties van de omgeving: El Portet, Cap Blanc, Arnella, Benimeit, Camarrocha, Pla del Mar, La Sabatera, Solpark, San Jaime ,. ..


Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een van de appartementen te koop Moraira stedelijk centrum, neem dan contact met ons op

Als u voordat u een van onze appartementen te koop Moraira stedelijk centrum koopt, ons beter wilt leren kennen en meer over ons wilt weten, nodigen wij u uit om ons te volgen op Facebook. Je zult onze gevarieerde activiteiten en de opmerkingen die onze volgers over ons achterlaten, bekijken.

Vertrouw op TABAIRA en het kopen van uw huis in Spanje zal comfortabel en eenvoudig zijn. We hebben een team van hooggekwalificeerde en meertalige makelaars. Wij spreken vloeiend Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans, ... Graag informeren wij u uitgebreid over alle procedures met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje. Wij zorgen voor het beheer van of het toezicht op de volgende procedures:

 • NIE aanvraag en verblijfsvergunningen
 • Een bankrekening openen in Spanje
 • Wisselkantoor
 • Woning huren, auto, gezondheid, leven, ...
 • Juridische en fiscale zaken
 • Hypotheekbeheer
 • Enz.

We zullen ook advies geven als u uw huis wilt hervormen om het aan te passen en aan te passen aan uw behoeften. Hiervoor hebben we een team van professionele experts zoals architecten, landmeters, decorateurs, bouwers, ...

Onze after-sales services zullen u van grote hulp zijn. We hebben een uitgebreid portfolio bestaande uit: metselaars, tuiniers, schilders, zwembadonderhoud, loodgieters, elektriciens, etc.

Om contact met ons op te nemen, kiest u het medium dat het meest comfortabel voor u is:

 • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
 • Bel ons op de telefoon: +34 965 744 179
 • Stuur een bericht naar info@tabairarealestate.com
 • Chat met ons op Skype: tabairarealestate1
 • Bezoek ons op Calle Iglesia, 4 -03724 Moraira (Alicante) Spanje.


© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×