Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Lägenheter till salu Moraira centrum

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Lägenheter till salu Moraira centrum

Vill du ha ett hem i en stad på Costa Blanca där du kan njuta av stranden och solen utan att ge avkall på en ort? TABAIRA har den perfekta lösningen: Om du besöker våra lägenheter till salu Moraira centrum hittar du det perfekta huset att bo året runt vid havet.

Moraira är en modern stad belägen vid Costa Blanca norra kust. Traditionellt har invånarna ägnat sig åt fiske och jordbruk, där dess jordbruksdal har ett stort landskap och miljövärde. Under några decennier har denna lilla stad, typisk för det spanska Medelhavet, genomgått en viktig stadsomvandling på grund av en stor efterfrågan på fastigheter som har gjort det till ett mycket relevant turistcenter.

Moraira har lyckats anpassa sig till dessa förändringar utan att förlora sin charm. För närvarande erbjuder kommunen oss en intressant infrastruktur för kvalitetstjänster som gör att du kan leva bekvämt.


Våra lägenheter till salu Moraira centrum ligger nära stranden och Yacht Club

Om du gillar att bo i ett urbant centrum som har ett brett utbud av affärer, restauranger och nöjesplatser, i omgivningarna av våra lägenheter till salu Moraira centrum hittar du ett stort kommersiellt och fritidserbjudande. Du kommer också att älska att utforska den gamla staden Moraira, som är mycket attraktiv med sina kullerstensgator och charmiga traditionella hus. Den spektakulära Moraira Marina är en av de viktigaste på Costa Blanca. Om du brinner för vattensporter är detta det perfekta stället att träna segling, vindsurfing, kanot, rodd, ... Dessutom har du möjlighet att hyra förtöjningen i din yacht eller hyra en båt för att utforska denna vackra kust full av klippiga vikar med lummiga tallskogar . Se till att besöka dess traditionella fiskehamn och se hur färsk fisk auktioneras till allmänheten när fartygen anländer till hamnen.

L'Ampolla är den främsta stranden i Moraira , urban och omfattande. Du kommer att älska att njuta av, med hela familjen, dess fina sandstränder och det öppna vattnet. Det är ett turistområde fullt av barer, strandbarer, kaféer, restauranger, ...


Kultur och gastronomi, två skäl av relevans som du kommer att njuta av om du köper en av våra lägenheter till salu Moraira centrum

Om du väljer att bo i en av våra lägenheter till salu Moraira centrum kan du också njuta av intressanta kulturevenemang. Det spektakulära Teulada-Moraira Auditorium ligger sex kilometer från stadens centrum i Moraira. Betraktas som ett riktmärke för modern och avantgardisk arkitektur och har ett varierat årsprogram som passar alla publik.

Morairas typiska skaldjurskök ger dig möjlighet att njuta av mycket färsk fisk och skaldjur i sina prestigefyllda restauranger. Föreställ dig att njuta av en utsökt paella på en solig terrass på en restaurang medan du observerar skönheten i havet.


Du kommer att bli imponerad av ljusstyrkan i lägenheterna till salu Moraira centrum erbjuds av TABAIRA REAL ESTATE

Våra lägenheter till salu Moraira urban center har rymliga rum som huvudsakligen kännetecknas av deras ljusstyrka. På Costa Blanca skiner solen mer än tre hundra dagar om året och nederbörden är mycket låg . Vi erbjuder dig lägenheter i centrum av Moraira med stora terrasser. Utnyttja de soliga och milda vintrarna i Moraira för att koppla av på terrassen i din lägenhet eller på vinden medan du njuter av en trevlig utsikt över havet, marinan eller staden.

Lägenheterna har olika antal sovrum och badrum som du kan välja utifrån dina behov. De har utmärkta konstruktionskvaliteter . Bland de viktigaste funktionerna belyser vi: luftkonditionering, dubbla fönster i fönstren, hiss, parkering, fullt möblerat kök utrustat med moderna apparater, etc.


Vill du besöka våra lägenheter till salu Moraira centrum ?

Vi inbjuder dig att besöka vår hemsida och du hittar ett omfattande urval av lägenheter till salu Moraira stadscentrum. Du kommer att kontrollera att vi har egenskaper:

 • I exklusiva
 • Nära havet
 • Med havsutsikt

Vi presenterar våra fastigheter med ett fotogalleri och en kort beskrivning av dess huvudfunktioner, byggmaterial, yta, avstånd till intressanta platser, etc. Det gör att du kan känna till utvecklingen av samhället, dess trädgårdar och dess pool. Vi vill gärna kontakta oss om du är intresserad av att få mer information om något av bostäderna. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev och vi håller dig uppdaterad med våra nyheter.

Förutom våra lägenheter till salu Moraira urban center, har vi också lägenheter i Moraira , belägen i de viktigaste urbaniseringarna i omgivningen: El Portet, Cap Blanc, Arnella, Benimeit, Camarrocha, Pla del Mar, La Sabatera, Solpark, San Jaime ,. ..


Om du är intresserad av att köpa en av lägenheterna till salu Moraira centrum, kontakta oss

Om du vill lära känna oss bättre och veta mer om oss innan du köper en av våra lägenheter till salu Moraira centrum, bjuder vi dig att följa oss på Facebook. Du kommer att kontrollera våra olika aktiviteter och kommentarerna som våra följare lämnar om oss.

Lita på TABAIRA och att köpa ditt hem i Spanien kommer att vara bekvämt och enkelt. Vi har ett team av högt kvalificerade och flerspråkiga fastighetsmäklare. Vi talar flytande engelska, franska, tyska, holländska, spanska, ... Vi vill gärna informera dig mycket om alla förfaranden i samband med köp av ett hus i Spanien. Vi tar hand om eller hanterar följande procedurer:

 • NIE-ansökan och uppehållstillstånd
 • Öppna ett bankkonto i Spanien
 • Valutaväxling
 • Hyra hem, bil, hälsa, liv, ...
 • Rättsliga och skattemässiga frågor
 • Inteckningshantering
 • Etc.

Vi erbjuder också råd om du vill reformera ditt hem för att anpassa det och anpassa det till dina behov. För detta har vi ett team av professionella experter som arkitekter, kartläggare, dekoratörer, byggare, ...

Våra kundservice kommer att vara till stor hjälp. Vi har en omfattande portfölj som består av: murare, trädgårdsmästare, målare, poolunderhåll, rörmokare, elektriker etc.

För att kontakta oss väljer du det medium som är mest bekvämt för dig:

 • Fyll i formuläret som visas på webben
 • Ring oss på telefon: +34 965 744 179
 • Skicka ett meddelande till info@tabairarealestate.com
 • Chatta på Skype med oss: tabairarealestate1
 • Besök oss på Calle Iglesia, 4 -03724 Moraira (Alicante) Spanien.


© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×