Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Benissa Spanje Onroerend goed te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Benissa Spanje Onroerend goed te koop

Controles die u moet maken wanneer u het huis krijgt dat u heeft gekocht

Als u een huis hebt gekocht, zijn er meerdere controles die u moet doen wanneer u uw nieuwe woning krijgt, om te zien dat alles in orde is en om toekomstige problemen te vermijden.

Het is vooral belangrijk dat u het verkoopcontract en de voorwaarden die u heeft ondertekend perfect kent, zodat u kunt controleren of alles is zoals u had afgesproken. Neem de tijd die u nodig heeft om te beoordelen. U kunt dit ook doen bij de persoon die u de woning heeft verkocht, als u twijfelt.

Naast het onderzoeken van alles, is het essentieel om naar de volgende punten te kijken:

Licht en Water.

U moet controleren of zowel licht als water werken, evenals vragen over meters en hun locatie, status en werking zien.

U dient ook rekening te houden met de dag waarop u binnenkomt zodat u niet betaald wordt voor wat u eerder heeft besteed, iets waarmee u met de verkoper moet overeenstemmen.

Keys.

Als ze u de sleutels geven, bevestig ze dat ze correct openen en dat ze u alle in het huis geven. Soms, vooral in oude huizen, zijn er enkele vergrendelde kasten die een sleutel nodig hebben, en je moet het hebben.

Status en toegang tot parkeren (indien aanwezig)

Als u ook de parkeerplaats in hetzelfde bezoek hebt gekocht, moet u zien dat alles goed is en eventuele vragen stellen. Bovendien is het handig dat u de auto in en uit probeert te krijgen, evenals in en uit de parkeerplaats, vooral als u een specifieke deur heeft die met het gebouw of het huis communiceert.

Mailbox.

Een ander ding dat je moet controleren wanneer je je nieuwe huis krijgt is de mailbox. Vraag naar de sleutel, markeer het goed met je namen en de vloer en zorg ervoor dat het goed werkt.

En wat dan?

Als u hebt gecontroleerd dat alles is zoals afgesproken, is de volgende stap de veranderingen die u wilt maken, te organiseren. Eerst moet u alle meubels verwijderen die de vorige eigenaren hebben verlaten, maar u wilt niet. Dan moet je beslissen of je wat werk wilt doen en het verblijf daarvoor voorbereidt. Uiteindelijk moet u kiezen welke nieuwe meubels u wilt en berekenen de hele nieuwe distributie.

Tabaira Real Estate helpt u te vinden in Benissa, Spanje, de woningen te koop waar u naar op zoek bent.

Tabaira Real Estate is een makelaar in Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord, vertrouw ons. Wij helpen u graag bij het vinden van uw dromen bij de zee. Onze chalets bevinden zich in ongelooflijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada of Benitachell.

Wij nodigen u uit om onze lijst met huizen te bekijken als u op zoek bent naar de ideale accommodatie om van de zon en de Middellandse Zee te genieten. U vindt er gemakkelijk diegene die past bij uw behoeften. Neem contact met ons op vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×