Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Benissa Spanien Fastigheter till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Benissa Spanien Fastigheter till salu

Kontroller du måste göra när du får det hem du köpte

Om du har köpt ett hus finns det flera kontroller som du måste göra när du får ditt nya hem, för att se att allt är i ordning och för att undvika framtida problem.

Framför allt är det väldigt viktigt att du vet fullständigt försäljningskontraktet och villkoren du har undertecknat, så att du kan kontrollera att allt är som du hade kommit överens om. Ta den tid det tar att granska. Du kan också göra det med den person som sålde dig fastigheten, om du är osäker.

Förutom att granska allt är det viktigt att titta på följande punkter:

Ljus och vatten.

Du bör kontrollera att både ljus och vatten fungerar, samt fråga om mätare och se deras läge, status och funktion.

Du bör också ta hänsyn till den dag du anger så att du inte debiteras för det som tidigare spenderats, något som du måste komma överens med den som har gjort försäljningen.

Keys.

När de ger dig nycklarna, bekräfta att de öppnar rätt och att de ger dig alla i huset. Ibland, särskilt i gamla hus, finns det några låsta skåp som behöver en nyckel, och du borde ha det.

Status och tillgång till parkering (om utrustad)

Om du också har köpt parkering i samma besök bör du se att allt är bra och fråga eventuella frågor du har. Dessutom är det bekvämt att du försöker få bilen in och ut, samt att komma in och ut från parkeringsplatsen, speciellt om du har en viss dörr som kommunicerar med byggnaden eller huset.

Brevlåda.

En annan sak du bör kolla när du får ditt nya hem är brevlådan. Be om nyckeln, markera den bra med dina namn och golvet och se till att det fungerar bra.

Och då vad?

När du har verifierat att allt är som överenskommet, är nästa steg att organisera de förändringar du vill göra. Först måste du ta bort alla möbler som tidigare ägare har lämnat men du vill inte ha det. Då måste du bestämma om du vill göra lite arbete och förbereda vistelserna för det. Slutligen måste du välja vilka nya möbler du vill ha och beräkna hela den nya distributionen.

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta i Benissa, Spanien, de bostäder till salu du letar efter.

Tabaira Real Estate är en fastighetsmäklare i Moraira. Om du är intresserad av att köpa fastigheter i Costa Blanca Nord, lita på oss. Vi hjälper gärna dig till att hitta fastigheterna hos dina drömmar nära havet. Våra stugor ligger i otroliga platser som Moraira, Benissa, Teulada eller Benitachell.

Vi uppmanar dig att ta en titt på vår lista över hem om du letar efter den idealiska egenskapen för att njuta av solen och Medelhavet. Du hittar enkelt den som passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×