Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Bungalows till salu i Benitachell

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Bungalows till salu i Benitachell

Det finns inget mer avkopplande än att njuta av den underbara utsikten över Medelhavet från den soliga terrassen i ditt hem. I våra bungalows till salu i Benitachell kan du leva den livsstil du alltid har velat ha. Kan du tänka dig att i vår sola på terrassen i ditt nya hem i Spanien medan du njuter av en uppfriskande nypressad apelsinjuice?

Benitachell ligger på norra Costa Blanca och är en vacker stad omgiven av vidsträckta fält, främst mandelträd och vingårdar där traditionella jordbruksmetoder fortfarande används. I jordbruksområdena hittar vi attraktiva tätorter med villor, bungalows, radhus, låghuslägenheter etc. De flesta bebos av en utvald och mångkulturell befolkning från nordeuropeiska länder: Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Frankrike ... En mycket hög andel av invånarna är pensionärer som har valt att flytta till Benitachell och leva som de alltid har velat, på ett hälsosamt och avslappnat sätt.


För att njuta av naturen och solen är det bästa alternativet våra bungalows till salu i Benitachell

Om du vill njuta av vacker panoramautsikt från terrassen på ditt hus , i våra bungalows till salu i Benitachell har du fantastisk öppen utsikt:

 • Havet
 • Till poolen och trädgårdarna i den privata urbanisationen.
 • Till berget
 • Till staden

Benitachell är en del av den vackra Marina Alta-regionen, på norra Costa Blanca, där klimatet erbjuder mycket milda temperaturer under vintern . Solen skiner mer än trehundra dagar om året så du kommer att älska att göra utomhusaktiviteter och vara i kontakt med naturen.

Om du gillar att vandra eller cykla hittar du i Benitachell vackra vägar som är väl skyltade och lämpliga för hela familjen. Glöm inte att bekvämt utrusta dig med:

 • Lämpliga skor
 • Solskydd
 • Ta på dig en keps eller en hatt för att skydda dig mot solen.
 • En vattenflaska för att undvika uttorkning.


Våra bungalows till salu i Benitachell erbjuder dig möjligheten att bo i en oas av lugn mellan himmel och hav

La Cumbre del Sol är en av de prestigefyllda urbaniseringar där vi erbjuder dig bungalows till salu i Benitachell. Den bildas av bostadsattraktioner och har blivit en av de mest populära turistdestinationerna på Costa Blanca för älskare av lugn, sol och hav. Husen har stora terrasser varifrån du kan se idylliska soluppgångar. Föreställ dig att du äter frukost på terrassen i ditt hus och ser solen gå upp över Medelhavet.

Det kommer att bli mycket trevligt för dig att vandra på vandringslederna, som är mycket väl skyltade, och upptäcka de underbara vikarna med kristallklart och varmt vatten . Cala Moraig har en fin grusstrand. Den ligger mellan klippor och har inga byggnader på framsidan, så du kommer att älska att promenera längs strandkanten medan du lyssnar till vågornas brusande ljud. Det är en mötesplats för dyk- och snorkelfantaster eftersom det finns attraktiva grottor och undervattensgrottor. Den mest populära är Cova dels Arcs, en intressant hålighet som består av flera rum.


I våra bungalows till salu i Benitachell hittar du det hörn du vill koppla bort

TABAIRA REAL ESTATE erbjuder dig ett intressant urval av bungalows till salu i Benitachell. Vi har bostäder som ligger i de mest populära privata bostadsområdena i Cumbre del Sol , där du kommer att njuta av attraktiva samhällstjänster: pool, solarium, trädgårdar, ... Vi har en stor portfölj av bostäder med olika inredningar och olika antal sovrum och badrum som gör att du kan välja den fastighet som bäst passar din profil.

Vi har också ljusa fastigheter i den traditionella stadskärnan Benitachell , där du kan bo fördjupat i en charmig typisk spansk stad. Dess hus, i traditionell stil, är helt renoverade med material av högsta kvalitet, är utrustade med alla bekvämligheter och har en öppen spis i vardagsrummet. Köket, som är perfekt möblerat i en mycket modern stil, har också vitvaror.


Är det obekvämt för dig att resa till Spanien för att besöka våra ljusa bungalows till salu i Benitachell?

Efter att ha besökt vår webbplats har du funnit våra bungalows till salu i Benitachell mycket intressanta, men du har inte tid att åka till Spanien i några dagar för att besöka dem.

På TABAIRA REAL ESTATE är vi medvetna om detta problem som många av våra kunder står inför, som trots att de skulle vilja besöka våra fastigheter på Costa Blanca finner det omöjligt på grund av begränsningar i arbete, familj eller rörlighet som införts i olika länder beroende på hur hälsokrisen utvecklas.

Vi erbjuder dig en fantastisk lösning. Med vårt besökssystem online kommer vår fastighetsmäklare att boka ett möte för att se det hus som är intressant för dig. På dagen och vid den överenskomna tidpunkten kontaktar han dig via ett videosamtal och visar dig huset i realtid samtidigt som han förklarar alla dess egenskaper och svarar på alla dina frågor. Bekvämt, från ditt hem tusentals kilometer bort, kan du besöka ditt drömhus på Costa Blanca.


Kontakta TABAIRA REAL ESTATE nu så bokar vi en tid för att besöka de bungalows till salu i Benitachell som du väljer

Om du är intresserad av någon av våra bungalows till salu i Benitachell, vänta inte längre utan kontakta oss. Vi ger dig gärna information om de hus som du föredrar och löser alla tvivel du kan ha i detta avseende. På TABAIRA REAL ESTATE har vi ett expertteam av fastighetsmäklare som talar flytande spanska, engelska, tyska, franska, svenska, ryska, nederländska, ...

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig regelbundet vårt nyhetsbrev med våra mest intressanta fastigheter och våra senaste erbjudanden.

Om du å andra sidan är intresserad av att sälja din fastighet på Costa Blanca , är TABAIRA REAL ESTATE den fastighetsmäklare du behöver. Vi ställer till ditt förfogande vår långa erfarenhet inom fastighetsbranschen och internationell kundservice som gör att du kan sälja ditt hus bekvämt och på kort tid.

För att kontakta oss:

 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Skype: tabairarealestate1
 • Telefon: +34 965 744 179
 • Kontor: C / Iglesia, 4 - 03724 Moraira
 • Fyll i kontaktformuläret som finns på vår webbplats.


© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS