Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Eigendom te koop in Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Eigendom te koop in Benitachell

Kun je je voorstellen dat je aan de Middellandse Zeekust woont en meer dan driehonderd dagen per jaar zonnebaadt? Als u een plek wilt om te ontkoppelen, omringd door uitgestrekte natuurlijke ruimtes, vertrouw dan op TABAIRA REAL ESTATE. Wij bieden u een onroerend goed te koop aan in Benitachell, een heerlijke plek om te ontspannen aan de Costa Blanca Noord.

Benitachell, gelegen in de regio Marina Alta, is een charmant stadje dat geen 5.000 inwoners telt, waarvan een zeer hoog percentage oorspronkelijk uit Noord-Europa komt. In Benitachell vindt u alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven: supermarkten, gezondheidscentrum, apotheken, bars, diverse winkels ... Bovendien hebben ze, door de toeristische steden Jávea, Teulada en Moraira te beperken, een breed scala aan vrijetijds- en boodschappen doen.

Als u op zoek bent naar een mooie hoek om los te koppelen in een landelijke omgeving, omringd door zee en bergen, dan zult u het geweldig vinden om een onroerend goed te koop in Benitachell te kopen.

Als u een huis wilt kopen met een weids uitzicht over de zee of de agrarische vallei, vraag ons dan naar een onroerend goed te koop in Benitachell. In de omgeving van de stad vinden we luxe woonwijken zoals:

Op deze idyllische plek waar u graag zult wonen, vindt u twee kilometer zeer ruige kustlijn vol kliffen , waarvan sommige behoorlijk hoog zijn, waaronder u spectaculaire baaien met kristalhelder en warm water zult ontdekken. De kiezelstenen zijn ideaal om te ontspannen, luisterend naar het onmiskenbare geluid van de golven van de zee. Als u van snorkelen of duiken houdt , zult u het geweldig vinden om uzelf onder te dompelen in dit gebied met grotten en onderwatergrotten.

Profiteer van de lente om te gaan wandelen en ontdek deze paradijselijke omgeving waar we u een onroerend goed te koop aanbieden in Benitachell

De lente aan de Costa Blanca biedt ons de meest spectaculaire natuur met duizenden veelkleurige bloemen. De zon schijnt fel en nodigt uit tot wandelen. Als u ervoor heeft gekozen om een onroerend goed te koop in Benitachell te kopen, neem dan een pet, een veldfles met water en trek geschikt schoeisel aan om de prachtige wandelpaden in de omgeving te verkennen. Vergeet uw verrekijker niet om te genieten van alle details van het indrukwekkende uitzicht op de Middellandse Zee dat u onderweg tegenkomt. U zult zeker veel foto's met uw vrienden op sociale netwerken delen.

U zult het geweldig vinden om deze excursie met uw gezin te maken, aangezien het pad ook geschikt is voor kinderen, en de beroemdste baaien te bezoeken, vol magie en charme:

  • Cala Moraig, met zijn kleine strand en een strandbar met parkeerplaats
  • Cala Llebeig , alleen bereikbaar via zee of te voet
  • Cala dels Testos , indrukwekkend en uniek

Maar als je een verstokte atleet bent, heb je de mogelijkheid om klim- of wateractiviteiten te beoefenen zoals peddelen, kajakken, ...

Welk type onroerend goed te koop in Benitachell zou u willen bezoeken?

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Benitachell, heeft TABAIRA REAL ESTATE een brede selectie van nieuwbouw- en wederverkoopwoningen . Wij bieden u bungalows, appartementen, villa's, te renoveren boerderijen, percelen, etc. gebouwd in een traditionele stijl die zeer kenmerkend is voor de Costa Blanca. Opvallend zijn de witte gevels die contrasteren met de natuurstenen plinten en de roodachtige daken. De ramen zijn voorzien van fraaie roosters die naast bescherming tegen indringers ook als decoratief element dienen.

Vraag ons gerust naar onze moderne villa's . Zijn strakke en minimalistische lijnen bieden u grote glaspartijen aan de gevels. Stelt u zich eens voor dat u overal in uw huis kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de zee.

U zult verrast zijn door de uitstekende kwaliteit van de materialen waarmee de huizen zijn gebouwd en de helderheid van de kamers, de grote slaapkamers met ingebouwde kleerkasten, het huidige ontwerp van de badkamers en de keuken, de comfortabele binnenverdelingen, enz. .

Naast een onroerend goed te koop in Benitachell bieden wij u ook woningen aan in de meest toeristische gebieden van de Costa Blanca Noord

Bij TABAIRA REAL ESTATE bieden we u niet alleen een onroerend goed te koop aan in Benitachell, maar ook een brede selectie van eigendommen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed aan de Costa Blanca.

Onder onze nieuwste eigendommen belichten we luxe huizen, waarvan vele exclusief, gelegen in Benitachell, Moraira, Benissa, Jávea, enz. U zult onder de indruk zijn van onze villa's met fantastisch uitzicht op zee en hun elegante ontwerpen met zwembad en solarium. De weelderige mediterrane tuinen zijn prachtig in de lente. Stel je voor dat je een boek leest op de veranda van je huis in Spanje terwijl je de zachte geur van bloemen voelt vermengd met de zachte zeebries.

We hebben ook appartementen en bungalows in elegante privé-woonwijken met een gemeenschappelijk zwembad, tuinen, fitnessruimte, paddle-tennisbaan, parkeerplaatsen voor voertuigen, kinderspeelplaatsen, ... U zult genieten van gezelligheid met uw nieuwe buren terwijl u zonnebaadt bij de zwembad.

Neem contact op met TABAIRA REAL ESTATE om het onroerend goed te koop in Benitachell te vinden dat u zoekt

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van een onroerend goed te koop in Benitachell, neem dan contact met ons op en u zult verrast zijn om onze professionaliteit te zien. We hebben een deskundig team van makelaars die graag naar u luisteren terwijl u ons vertelt aan welke eisen uw huis in Spanje moet voldoen. Op deze manier stellen we een profiel op dat aansluit bij uw wensen en bieden we u een selectie woningen aan die voor u zeer interessant zullen zijn. Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief en houden wij u regelmatig op de hoogte van ons laatste vastgoednieuws.

Bent u geïnteresseerd in het bezoeken van een onroerend goed te koop in Benitachell? Nu biedt TABAIRA REAL ESTATE u een handige online bezoekservice waarmee u comfortabel, vanuit uw huis duizenden kilometers verderop, het onroerend goed aan de Costa Blanca kunt bezoeken, waarbij u vluchten, reizen, reizen, maaltijden, accommodatie ... een afspraak Met ons en op de dag en op het afgesproken tijdstip laten we u door middel van een videogesprek het huis zien dat u interesseert terwijl we alle kenmerken ervan becommentariëren en we aanwezig zijn en de vragen die u ons stelt oplossen.

Om contact met ons op te nemen, vult u het contactformulier in dat u op onze website vindt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u ons liever persoonlijk bezoekt, wachten we op u in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

E-mail: info@tabairarealestate.com

Telefoon: (+34) 965 74 41 79

Skype: tabairarealestate1© 2021 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS