Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastighet till salu i Benitachell

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastighet till salu i Benitachell

Kan du tänka dig att bo vid Medelhavskusten och sola mer än trehundra dagar om året? Om du vill ha en plats där du kan koppla av omgiven av stora naturområden, kan du lita på TABAIRA REAL ESTATE. Vi erbjuder dig en fastighet till salu i Benitachell, ett underbart hörn för avkoppling på norra Costa Blanca.

Benitachell ligger i Marina Alta-regionen och är en charmig stad som inte når upp till 5 000 invånare, varav en mycket hög andel ursprungligen kommer från norra Europa. I Benitachell hittar du alla nödvändiga tjänster för att leva bekvämt: stormarknader, hälsocentral, apotek, barer, olika butiker ... Dessutom, genom att begränsa turiststäderna Jávea, Teulada och Moraira, har de ett brett utbud av fritid och shopping.

Om du letar efter ett vackert hörn att koppla bort i en lantlig miljö omgiven av hav och berg, kommer du att älska att köpa en fastighet till salu i Benitachell.

Om du vill köpa ett hem med vidsträckt utsikt över havet eller jordbruksdalen kan du fråga oss om en fastighet till salu i Benitachell. I stadens omgivningar hittar vi lyxiga bostadsområden som t.ex:

 • Les Font
 • Calistros
 • Kvarnarna
 • Cumbre del Sol

På denna idylliska plats där du kommer att älska att bo, hittar du två kilometer av en mycket grov kustlinje full av klippor, några av betydande höjd, bland vilka du kommer att upptäcka spektakulära vikar med kristallklart och varmt vatten . Dess grusstenar är idealiska för att koppla av och lyssna till det omisskännliga ljudet av havets vågor. Om du gillar snorkling eller dykning kommer du att älska att fördjupa dig i detta område med grottor och undervattensgrottor.


Utnyttja våren för att vandra och upptäcka denna paradisiska miljö där vi erbjuder dig en fastighet till salu i Benitachell

Våren på Costa Blanca erbjuder oss den mest spektakulära naturen med tusentals mångfärgade blommor. Solen skiner klart och bjuder in till vandring. Om du har valt att köpa en fastighet till salu i Benitachell, ta med dig en keps, en kantin med vatten och ta på dig lämpliga skor för att utforska de vackra vandringslederna som du hittar i dess omgivningar. Glöm inte din kikare för att njuta av alla detaljer i de imponerande vyerna över Medelhavet som du hittar längs vägen. Du kommer säkert att dela många foton med dina vänner på sociala nätverk.

Du kommer att älska att göra den här utflykten med din familj, eftersom stigen också är lämplig för barn, och besöka dess mest kända vikar, fulla av magi och charm:

 • Cala Moraig, med sin lilla strand och en strandbar med parkering.
 • Cala Llebeig , som endast kan nås via havet eller till fots.
 • Cala dels Testos , imponerande och unik

Men om du är en inbiten idrottsman har du möjlighet att utöva klättring eller vattenaktiviteter som paddle sup, kajakpaddling, ....


Vilken typ av fastighet till salu i Benitachell vill du besöka?

Om du letar efter en fastighet till salu i Benitachell har TABAIRA REAL ESTATE ett brett urval av nybyggda och återförsäljda bostäder . Vi erbjuder dig bungalows, lägenheter, villor, gårdar att renovera, tomter etc. byggda i en traditionell stil som är mycket karakteristisk för Costa Blanca. Du kommer att slås av de vita fasaderna som kontrasterar mot socklar av natursten och rödaktiga tak. Fönstren har vackra galler som förutom att skydda mot inkräktare även fungerar som ett dekorativt element.

Tveka inte att fråga oss om våra villor i modern stil . Dess raka och minimalistiska linjer erbjuder dig stora glasade ytor på fasaderna. Föreställ dig att du kan njuta av spektakulära vyer över havet var du än befinner dig i ditt hem.

Du kommer att överraskas av den utmärkta kvaliteten på de material som husen har byggts med och ljusstyrkan i dess rum, dess stora sovrum med inbyggda garderober, den aktuella designen i badrum och kök, dess bekväma interiörfördelningar osv.


Förutom en fastighet till salu i Benitachell erbjuder vi dig bostäder i de mest turistiska områdena på norra Costa Blanca

På TABAIRA REAL ESTATE har vi, förutom att erbjuda dig en fastighet till salu i Benitachell, till ditt förfogande ett brett urval av fastigheter i de områden med störst efterfrågan på fastigheter på Costa Blanca.

Bland våra senaste fastigheter lyfter vi fram lyxbostäder, många av dem exklusivt, som ligger i Benitachell, Moraira, Benissa, Jávea osv. Du kommer att bli imponerad av våra villor med fantastisk havsutsikt och deras eleganta design med pool och solarium. Dess frodiga medelhavsträdgårdar är vackra på våren. Tänk dig att läsa en bok på verandan till ditt hus i Spanien medan du känner den mjuka blomdoften blandad med den milda havsbrisen.

Vi har också lägenheter och bungalows som ligger i eleganta privata bostadsområden som har en gemensam pool, trädgårdar, gym, paddeltennisbana, parkering för fordon, lekplatser för barn, .... Du kommer att älska att umgås med dina nya grannar medan du solar vid poolen .


Kontakta TABAIRA REAL ESTATE för att hitta den fastighet till salu i Benitachell som du vill ha

Om du är intresserad av att besöka en fastighet till salu i Benitachell, kontakta oss så kommer du att bli förvånad över vår professionalism. Vi har ett expertteam av fastighetsmäklare som gärna lyssnar på dig när du berättar vilka krav ditt hem i Spanien måste uppfylla. På så sätt kommer vi att utarbeta en profil som passar dina behov och vi kommer att erbjuda dig ett urval av bostäder som kommer att vara mycket intressanta för dig. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig regelbundet informerad om våra senaste fastighetsnyheter.

Är du intresserad av att besöka någon fastighet till salu i Benitachell? Nu erbjuder TABAIRA REAL ESTATE dig en bekväm besökstjänst online som gör att du bekvämt, från ditt hem tusentals kilometer bort, kan besöka den fastighet du vill ha på Costa Blanca, och slippa flyg, resor, resor, måltider, boende ... Boka ett möte Med oss och på dagen och vid den överenskomna tiden genom ett videosamtal visar vi dig huset som intresserar dig medan vi kommenterar alla dess egenskaper och vi tar hand om och löser de frågor du ställer till oss.

För att kontakta oss fyller du i kontaktformuläret som du hittar på vår webbplats så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Om du föredrar att besöka oss personligen väntar vi på dig på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.

 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Telefon: (+34) 965 74 41 79
 • Skype: tabairarealestate1


© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS