Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Eigendom te koop in Sabatera Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Eigendom te koop in Sabatera Moraira

De beste manier om ontspannen te leven en te genieten van de zon van de Costa Blanca is door een onroerend goed te kopen in Sabatera Moraira.

Moraira is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca in het noorden van Spanje.

De acht kilometer lange gevarieerde kustlijn biedt ons magische blauw-turquoise baaien afgewisseld met paradijselijke stranden van helder water en gouden zand.

Vanwege deze prachtige kustlijn en het mediterrane klimaat, dat typerend is voor een heldere zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, is de bevolking de afgelopen decennia aanzienlijk gegroeid.

Momenteel komt 60% van de wijk uit andere Europese landen. Deze individuen hebben ervoor gekozen om weg te gaan van de kou en regen van hun landen van herkomst en zich te vestigen in deze prachtige hoek van de Middellandse Zee.

La Sabatera is een vrolijke urbanisatie van de gemeente Moraira.

Het ligt op slechts vijftien minuten van het strand en is de plek die door de vele inwoners is gekozen om ontspannen te leven in een zonnige omgeving en omringd door de natuur.

In La Sabatera zult u comfortabel wonen, omdat het over de nodige diensten beschikt, zonder naar de grote steden te hoeven reizen.

Accounts met allerlei winkels, supermarkten, restaurants waar je de typische Valenciaanse paella, ijssalons en winkels kunt proeven waar je al die items kunt vinden die nodig zijn om een dag op het strand te genieten (badhanddoeken, zwemkleding, zonnebrillen, zonnebrandcrèmes, ...).


Koop een onroerend goed te koop in Sabatera Moraira en dit voorjaar zul je genieten van de zon en de zee

Als u een woning te koop koopt in Sabatera Moraira, zult u genieten van een gezonde en ontspannen levensstijl.

Deze lente is de perfecte tijd om deze hemelse plek aan de Costa Blanca te leren kennen. Je wordt geboeid door de prachtige kliffen en de pijnbomen.

Wilt u wonen in een comfortabele villa met een privéperceel waarin u een prachtig zwembad heeft omringd door een groot solarium?

Nu heb je de mogelijkheid om je illusies waar te maken. Wij bieden buitengewone eengezinswoningen met een prachtig perceel waar u het hele jaar door van de natuur en de zon kunt genieten.

Als u een tuinliefhebber bent, kunt u uw eigen mediterrane tuin laten groeien of zelfs uw eigen biologische tuin.

Kun je je voorstellen dat je je eigen groenten oogst die in de zon zijn gerijpt?

Maar we kunnen betrouwbare professionals aanbevelen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van uw zwembad en uw tuin, als u ervoor kiest om u te wijden aan andere activiteiten.


We hebben het onroerend goed te koop in Sabatera Moraira dat je wilt

Bezoek onze website en u zult verrast zijn door het uitgebreide aanbod van woningen die wij u aanbieden. We hebben het pand te koop in Sabatera Moraira perfect voor jou.

Vertel ons hoe het huis van uw dromen is en we zullen zorgvuldig luisteren om het bijbehorende profiel met uw ideale huis te creëren.

Op deze manier kunnen we een zorgvuldige selectie van huizen maken die aansluiten op uw behoeften.

Als je wilt, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je periodiek op de hoogte van ons nieuws.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

U kunt ons ook bezoeken op ons kantoor:

Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Telefoon: (+34) 965 74 41 79

Skype: tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×