Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

El Portet lägenheter till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

El Portet lägenheter till salu

Letar du efter ett paradisiskt hörn på Costa Blanca i Spanien som tjänar till att koppla bort dig? Då rekommenderar vi att du besöker El Portet lägenheter till salu. El Portet Beach är en av de vackraste platserna i det spanska Medelhavet. Detta spektakulära hörn av fin sand och varmt, grunt, kristallklart vatten är perfekt för att koppla av och ha kul med familj och vänner. El Portet Beach är formad som ett skal och skyddas av Cap d'Or-halvön. Denna lilla och semi-urban strand har den blå flaggan , både för sin fantastiska naturskönhet och för sina kvalitetstjänster. Framför allt under årets hetaste månader hittar vi:

 • Livräddnings- och övervakningstjänst
 • Restauranger och strandbarer för att ta en drink eller ett mellanmål vid havet
 • Tvättar fötter, duschar, toalett, ...
 • Tillgång för personer med nedsatt rörlighet
 • Trä gångvägar för att komma åt stranden
 • Uthyrning av solstolar och parasoller, ...


Om du gillar att utöva vattensporter besöker du lägenheterna Urbanization El Portet till salu

Om du brinner för vattensporter, har du nu möjligheten att utöva dem när som helst på året genom att köpa El Portet-lägenheter till salu. El Portet Beach är det perfekta stället att njuta av din familj. Kan du tänka dig att bygga magiska sandslott på stranden med dina barn? Den har också en åtkomstkanal för små båtar som gör att du kan göra roliga kajakutflykter, åka kanot eller segla kusten på din jet ski.

Det lugna och grunt vattnet på denna idylliska strand låter dig träna vindsurfing, rodd, segling, ... Dessutom är det den perfekta platsen för dykning. Du kommer att bli imponerad av dess vackra havsbotten av sten eller sand med posidonia ängar och småskolor.


Vi erbjuder dig möjlighet att leda den livsstil du alltid har velat om du ser El Portet lägenheter till salu

När du besöker Playa El Portet lägenheter till salu, se till att du besöker den vackra Paseo Marítimo som gränsar till hela stranden. Den är prickad med palmer och bänkar för att observera skönheten i detta unika hörn på norra Costa Blanca. Det magnifika klimatet, kännetecknat av soliga och milda vintrar , gör att du kan bedriva utomhusaktiviteter under hela året. Av denna anledning hittar du alltid terrasserna i dess barer och restauranger fulla av kunder som solar medan du pratar livligt med sina vänner. Kan du föreställa dig att sola på terrassen på en restaurang medan du njuter av en utsökt paella?


Besök El Portet lägenheter till salu så kommer du att älska det hälsosamma livet som Costa Blanca erbjuder

På Costa Blanca kommer du att leva en hälsosam livsstil tack vare det soliga klimatet och dess varierade medelhavsdiet. Om du besöker El Portet lägenheter till salu ser du den fantastiska miljön där de ligger. Du kan besöka alla dess omgivningar med cykel eller på vandringsleder anpassade för hela familjen , eftersom de är korta, enkla och väl skyltade.

På din resa genom bergen fulla av frodiga tallskogar hittar du imponerande utsiktspunkter för att observera skönheten i Medelhavet. Visst att du vill ta många foton att dela på Instagram. Du kan också besöka Watch Tower of Cap D'Or , som står majestätiskt dominerande av hela viken.


Är du intresserad av att titta på El Portet lägenheter till salu?

Om du är intresserad av att besöka El Portet lägenheter till salu, i TABAIRA REAL ESTATE rekommenderar vi att du besöker vår webbplats. Du kan kolla vårt omfattande erbjudande av fastigheter på norra Costa Blanca. Dessutom har vi många exklusiva hem som kommer att imponera på dig. Kolla in egenskaperna hos vårt urval av villor, lägenheter, radhus etc. som ligger i Moraira, Jávea, Teulada, Benissa, Altea, Benidorm, ...

Våra bekväma lägenheter i El Portet de är perfekta att leva året runt. De har vacker utsikt över havet och ligger mycket nära centrum av Moraira, där du hittar alla nödvändiga tjänster för att bo bekvämt. Vi erbjuder dig lägenheter med attraktiva privata urbaniseringar där du kan använda sin gemensamma pool, dess trädgårdsområden, fordonsparkering etc.


På vår webbplats hittar du lägenheter till salu i El Portet

Om du besöker vår webbplats hittar du lägenheter till salu i El Portet, men vi har också villor och lägenheter i huvudstäderna i Moraira: Benimeit, La Sabatera, Camarrocha, Fanadix, Moravit, La Cometa, Arnella, Cap Blanc, Paichi, Pinar de l'Advocat, Pla del Mar, San Jaime, etc.

Tveka inte att kontakta oss om du inte hittar det hem du vill ha. Våra fastighetsmäklare kommer att vara glada över att lyssna noga som ditt drömhus. De kommer att skapa en snäv profil av ditt perfekta hem och erbjuder dig ett urval av hem som kan intressera dig. Glöm inte att vårt team av proffs flytande engelska, franska, spanska, tyska, holländska, ...

På TABAIRA REAL ESTATE har vi en lång yrkeserfarenhet inom fastighetssektorn som vi ställer till din tjänst så att det är enkelt och bekvämt att köpa ditt hem i Spanien. Vi kommer gärna att ge dig råd om mycket olika ämnen som:

 • NIE-ansökan
 • Öppna ett bankkonto i Spanien
 • Anställa liv, hem, bil, sjukförsäkring ...
 • Inteckningshantering
 • Hantering med lokala arkitekter för utförande av renovering eller nya arbeten
 • Etc.

Vi kommer alltid att stå till din tjänst, det är därför vi också har några eftermarknadstjänster som kommer att vara mycket användbara för dig, som att erbjuda dig pålitlig personal som utför underhåll av poolen och / eller trädgården, såväl som små hemreparationer: målare, låsesmeder, rörmokare, elektriker, placering av luftkonditionering i hemmet, etc.

Om du vill kontakta oss erbjuder vi dig olika kanaler så att du kan välja den som passar dig bäst. Det räcker för dig att fylla i kontaktformuläret som visas på webben och så snart som möjligt kommer vi att kontakta dig. Om du föredrar kan du också skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com eller ring oss på (+34) 965 74 41 79. Vi skulle gärna chatta med dig via Skype på: tabairarealestate1

Vårt kontor ligger vid Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante - Spanien).© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×