Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Blanca Villas

Hem Fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Blanca Villas

Varför välja Costa Blanca?

Den spanska Costa Blanca har alltid varit en av Europas gynnade semestermål, med enkel åtkomst från dess snabba tåg nätverk och trafikfria motorvägar och de två internationella flygplatserna i Alicante och Valencia betjänar området.

Costa Blanca har sommarhavstemperaturer på 25 grader och mer än 320 soldagar per år, med vintertemperaturer på runt 17 grader och cirka 29 grader på sommaren med lite regn och låg luftfuktighet, och det finnas varför Costa Blanca har varit deklarerats av Världshälsoorganisationen som en av de mest hälsosamma klimat att leva i Europa.

Costa Blanca har ett varierat gastronomi, från Paella typiska från regionen Valencia, kan du hitta bra skaldjur på strandbarer och hav-front restauranger, det finns ett antal stora tapasbarer i städerna Benidorm, Altea, Moraira och Javea och om du reser inåt landet till bergsområden kan du njuta av typiska spanska hemlagad mat.

Vilka områden med köpoption i

Moraira hittade 80 km norr om Alicante och är en fastigheterna stad med en stor samling av affärer och butiker och erbjuder bra gastronomi, och i kombination med en rik fritid Marina, pittoreska promenader och tre stora blå flagg sandstränder kantade med trendiga tapasbarer och restauranger, Moraira anses som en säker utländska investeringar plats på grund av dess blomstrande ekonomi. Moraira var fordom en liten fiskeby som ingår i kommunen Teulada-Moraira med alla de viktigaste tjänster, inklusive stadshuset och vårdcentral finns i Teulada, men eftersom tillströmningen av europeiska pengar i denna lilla stad, är Moraira nu blir mer självständiga med utvecklingen av sin egen stadshuset, vårdcentral samt sport faciliteter och byggandet av härliga kustnära vandringsled som kör hela kusten.

Kustområdet Benissa(Benissa Costa) erbjuder en rad oförstörda gömda vikar och stränder, kan fickor av restauranger och tapasbarer finns längs Moraira-Calpe kustvägen och området i allmänhet har mindre utvecklats med konstruktion än sina närliggande städerna Moraira och Calpe och terrängen är fortfarande till stor del fylld vita traditionella stil spanska fastigheter omgiven av tallar, några med fantastisk utsikt över havet.

Inlandet städer och byar som finns i dalarna Jalon kan Orba till övervägande del bebos med spanska. Med lägre fastighetspriser och mindre densitet av hus, dessa byar locka kunder som söker "mer för pengarna" och en mer tystare och spanska miljö. Orba är en liten stad med cirka 2000 invånare och hittade 14 km inåt landet. Dess är en pittoresk spansk stad omgiven med apelsinodlingar backas upp med enastående bergslandskapet. Det tillhör staden Denia och närmaste stränderna finns i området Vergel.

Nuvarande Trend Egenskap

Vi finner att det fortfarande finns en stark marknad för traditionell stil spanska villor med kunder letar efter en äkta spansk fritidshus. Försäljningen sker för modern design villor, lokala konstruktörer och fastighetsutvecklare väljer att bygga moderna och ultramodern design villor att hålla jämna steg med efterfrågan på moderna nya hem från det breda utbud av internationella kunder köper fastigheter i Costa Blanca.

Nu är det dags att köpa en fastighet i Spanien

Nu är en bra tid att köpa fastighet i Costa Blanca, är ekonomin på upp och fastighetspriserna har nu börjat stiga i pris sida utgången av lågkonjunkturen.

Egenskaper att välja mellan

Det finns en stor urval av egenskaper att välja mellan i Costa Blanca. som passar alla budgetar, oavsett om du funderar på att köpa en modern design villa i Moraira och Benissa, lyx frontlinjen till havet villor, takvåningar till salu i Moraira eller lägenheter till salu under 100.000 euro, eller till och med en traditionell finca stil fastighet på landsbygden mark med tjocka stenväggar. Vi har egenskapen som passar passar dina behov.

Tabaira Real Estate, etablerat över 12 år och är ledande fastighetsmäklare i Moraira, eller fyra anställda har över 130 års erfarenhet av att leva i Moraira och dess omgivningar och erbjuder en tvåspråkig tjänst talar spanska, engelska, tyska, franska, holländska, italienska och den lokala Valenciano dialekt. Vi är engagerade och arbetar kontinuerligt för att ge det bästa urvalet av villor till salu i Moraira området. Vi är stolta över att ge en ärlig och personlig service.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×