Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell Alicante

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell Alicante

Vill du se soluppgången över Medelhavet från terrassen i ditt hem? Nu kan du förverkliga denna dröm om du kontaktar TABAIRA REAL ESTATE. Vi visar dig gärna våra lyxiga fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell. På Costa Blanca norra ligger Benitachell, en liten typisk spansk by omgiven av mandelodlingar och vingårdar som fortfarande odlas på traditionellt sätt.

Den här lugna byn ligger mellan turistorterna Moraira och Javea, som båda lätt kan nås på några minuter och där du kan roa dig på de vackra stränderna med kristallklart vatten och kristallklart vatten:

 • vackra stränder med kristallklart, varmt vatten som har tilldelats den blå flaggan.
 • Fritidsområden: restauranger, pubar, livemusik utomhus, barer ...
 • shoppingområden med alla typer av butiker och stormarknader.
 • Golfklubb, tennisklubb ...

Denna omständighet har främjat byggandet av lyxiga urbaniseringar i Benitachells omgivningar som är utspridda mellan de odlade områdena. Bland de mest populära finns följande: La Font, Cumbre del Sol, Lluca, Les Fonts, Calistros, Abiar, Alcasar, ... där främst människor från andra europeiska länder har bosatt sig för att njuta av solen och naturen året runt.


Om du vill njuta av idyllisk havsutsikt året runt kommer du att älska våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Bostadsområdet Cumbre del Sol har en speciell charm eftersom det ligger på stadens högsta punkt, på klippor varifrån du kan njuta av oslagbar panoramautsikt över havet. I våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell har du möjlighet att njuta av vacker utsikt över Medelhavet från ditt hem som kommer att fängsla dig.

Om du gillar vattensporter kommer du dessutom att älska att besöka de pittoreska vikarna mellan klipporna i området där du kan snorkla, dyka, paddla kajak ... och upptäcka ett annat perspektiv på denna del av kusten och den stora skönheten på havsbotten, där grottor och undervattensgrottor finns i överflöd. I ett brutet område utan byggnader vid havet ligger det vackra Cala del Moraig, som du kan nå med bil. Du kommer att älska att promenera längs dess grusstrand med genomskinligt vatten och besöka Cova dels Arcs som består av intressanta rum.


För en hälsosam och avslappnad livsstil är det bästa alternativet våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell är omgivna av en vacker naturmiljö. Om du gillar att leva avslappnat och njuta av solen kommer du att älska att cykla eller vandra runt ditt nya hem för att upptäcka de fängslande hörnen av Costa Blanca norra.

Du hittar intressanta och väl skyltade vandringsleder som leder till de mest populära vikarna: Cala Llebeig, Cala dels Testos och Cala Moraig, där du kommer att upptäcka landskap av oöverträffad skönhet som du kommer att fotografera för att dela med dina vänner på sociala nätverk. Glöm inte att utrusta dig ordentligt för resan med:

 • En keps eller en hatt som skyddar dig mot solen.
 • Solkräm för att skydda huden mot solbränna.
 • Vattenflaska för att undvika uttorkning.
 • Lämpliga skor


Våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell ligger nära turistorterna Moraira och Javea

En annan stor fördel med våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell är närheten till grannstäderna Moraira och Jávea, där du i sommar kan njuta av ett avkopplande bad på deras turiststränder eller utöva ett brett utbud av vattensporter: segling, rodd, vindsurfing, paddelsurfing, paddle sup osv.

På Club Náutico i Jávea eller Moraira kan du hyra en båt för att utforska kusten eller njuta av en utsökt paella med skaldjur på dess elitrestauranger medan du tittar på havet. Men om du är golfentusiast kan du tillbringa trevliga morgnar på Jávea Golf Club och utöva din favoritsport tillsammans med dina vänner.


Vilken typ av fastighet till salu i Cumbre del Sol Benitachell vill du besöka?

Om du funderar på att besöka fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell, tveka inte att kontakta oss så kommer våra sakkunniga fastighetsmäklare att skapa en lämplig profil för den typ av fastighet du letar efter.

TABAIRA REAL ESTATE har ett brett utbud av nya och återförsäljningsfastigheter i Cumbre del Sol: lägenheter, bungalows, tomter, villor... Vi har fastigheter som är färdiga att flytta in i, till och med med möbler och elektriska apparater. Våra bungalows, radhus och lägenheter ligger i privata gated communities med intressanta gemensamma tjänster: I sommar kommer du att älska att umgås med dina nya grannar i den gemensamma poolen i din urbanisering.

Vi erbjuder dig också fastigheter att renovera eller tomter för att bygga ditt eget personliga hem. Du kommer att älska våra lyxvillor med pool, trädgård och solarium. De är byggda med en elegant modern design eller en traditionell stil som är typisk för Costa Blanca.


Kontakta Tabaira så visar vi dig de bästa fastigheterna till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Om du är intresserad av våra fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell och vill ha mer information om de fastigheter du är intresserad av, hjälper våra agenter dig gärna. Vi talar ditt språk flytande, så du kommer att kunna konversera med oss bekvämt och vi kommer att besvara alla dina frågor på ett vänligt sätt. Vi ger dig också råd om alla formaliteter som är förknippade med att köpa en fastighet i Spanien. I TABAIRA REAL ESTATE är vi specialiserade på försäljning av fastigheter i Benitachell, Moraira, Calpe, Jávea, Benissa, Jalón, Lliber ...

Följ oss på sociala nätverk och du kommer att se det breda utbudet av fastigheter som vi publicerar, kvaliteten på våra fotografier, de attraktiva beskrivningarna av våra fastigheter och de kommentarer som våra följare lämnar till oss. Om du vill sälja ett hus på Costa Blanca är vi den fastighetsmäklare du behöver. Vi har lång erfarenhet av internationell kundservice och vi samarbetar med de bästa nationella och internationella fastighetsportalerna och erbjuder dig en viktig marknadsföringskampanj.

Att kontakta oss kommer att vara mycket enkelt för dig. Allt du behöver göra är att välja något av följande alternativ:

 • Fyll i formuläret som visas på webbplatsen.
 • Telefon: (+34) 965 74 41 79
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Skype: tabairarealestate1
 • Kontor: C/ Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS