Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastighetsmäklare i Moraira Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastighetsmäklare i Moraira Spanien

Våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien hjälper dig att hitta ditt perfekta hem i en av de viktigaste turistmålen på Costa Blanca.

Moraira är en vacker stad på Costa Blanca som fram till för några decennier sedan främst bedrev fiske i Medelhavet.

På grund av de unika vikarna i turkosblått hav, dess underbara stränder med öppet vatten och det idylliska klimatet har Moraira nu blivit en av de viktigaste turistmålen i Europa.

Ett bevis på detta är den betydande andelen invånare från andra länder på norra kontinenten, främst från Storbritannien och Tyskland.

Moraira erbjuder ett intressant kultur- och fritidserbjudande. I juli firar de sina Patron Saint Festivities, där du kan ha en fantastisk tid att delta i deras lekfulla evenemang, deras festivaler, levande musik i skymningen för alla åldrar, fyrverkerier, parader och deras traditionella "Bous al Carrer".

Det är en perfekt tid att lära känna denna typiska stad vid Medelhavskusten, dess attraktiva stränder, sin marina, dess magnifika restauranger, ...

Om du också vill flytta för att bo eller tillbringa långa semesterperioder i detta idylliska hörn av Costa Blanca, kontakta oss och våra fastighetsmäklare hjälper dig att hitta det hem du vill ha.


Våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien visar dig ett intressant bostadserbjudande

Berätta hur är ditt perfekta hem. Våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien hjälper dig vänligen att skapa en exakt profil av ditt drömhus.

Därefter kommer de att erbjuda dig en utvald lista över bostäder som passar din profil. Du kommer att kunna granska dem noggrant och ställa oss alla de frågor som kan uppstå.

Vi kommer gärna att lösa alla dina frågor.

Vi skickar ett dokument med hus där varje fastighet har bifogat en kort förklaring av dess huvudsakliga egenskaper och ett omfattande fotogalleri.

Vi erbjuder dig nybyggnation och återförsäljningsbostäder i de viktigaste urbaniseringarna i Moraira.

Kan du föreställa dig att du sommar bor i en lyxig villa med magnifik utsikt över havet och en privat pool?

Föredrar du en lägenhet vid stranden och mycket nära fritids- och affärscentrumet?

Vill du ha en trevlig bungalow omgiven av tallar i Medelhavet där du kan njuta av dess enorma samhällsutveckling med pool, solarium, gym, grönområden etc.?

Den här sommaren är den perfekta tiden att njuta av ditt nya hem i Moraira och ha kul på sina paradisiska stränder som solar avkopplande eller utövar många vattensporter.


Be våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien om ditt drömhus

Om du inte hittar huset du vill ha på nätet, tveka inte att fråga oss om det. Våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien hjälper dig gärna.

Om du vill, fyll i prenumerationen på vårt nyhetsbrev så håller vi dig regelbundet informerad om alla våra nyheter.

Du kan också följa oss på Facebook. Du kommer att kontrollera vårt stora antal följare, våra olika aktiviteter och du kan kolla kommentarerna som våra kunder lämnar om oss.

Fyll i kontaktformuläret som visas på webben, ring oss på (+34) 96 574 41 79 eller skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com

Vi kan också kommunicera via Skype: tabairarealestate1

Vi är i Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.

Fastighetsmäklare i Moraira Spanien

¿Intresserad av de berömda vikar och den exceptionella kustlinjen i Moraira? På TABAIRA REAL ESTATE har vi ett erfaret team. Våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien följer gärna med dig till kustens mest ikoniska platser. Moraira har åtta kilometer kustlinje diversifierad, full av små vikar perfekt för simning, dykning eller bara koppla av på sanden och sola. Du kommer inte sluta att förvånas över skönheten i några av dessa vikar:

 • L'Andrago
 • stjärnpunkt
 • vitt huvud
 • La Cala, bland annat.

Dela Medelhavets underverk med dina vänner på sociala nätverk. Playa del Portet är en annan skatt i Moraira. Tilldelad den blå flaggan kommer du att bli fängslad av denna lilla halvlantliga skalformade strand. Dess kristallina och varma vatten är idealiska för att utöva vattensporter.Säkert kommer du att vilja besöka Club Náutico för att hyra en båt och utforska kusten, delta i seglingsregattor eller njuta av en skaldjurspaella i dess exklusiva restaurang medan du betraktar havet.

Utforska ditt drömhus med hjälp av våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien

Om du är intresserad av att investera i något hus i vår katalog, kontakta TABAIRA REAL ESTATE. Våra fastighetsmäklare i Moraira Spanien äger ett brett utbud av nya och återförsäljande bostäder i Moraira: lyx villor,radhus, lägenheter och takvåningar, bungalows, radhus, duplex och mycket mer. Våra bostäder är byggda med material av högsta kvalitet. Den moderna och avantgardistiska designen tilltalar särskilt unga kunder, medan charmen med den traditionella stilen i våra stugor är fängslande. Våra fastigheter är belägna på de platser som efterfrågas mest av våra kunder:

 • Med panoramautsikt över havet och total avskildhet.
 • I exklusiva privata urbaniseringar med pool, gym, solarium, trädgårdar, bland annat.
 • Omgiven av tallskogar i bergiga miljöer med utmärkt service runt omkring sig.
 • På stranden, nära till shopping och fritidsområden.
 • I jordbruksdalen i Moraira, ett skyddat landskap.

Kan du föreställa dig att sola vid poolen i din villa medan du betraktar havet? Vill du dela en utomhusgrill på den rymliga terrassen på din takvåning? Drömmer du om att dina barn ska leka med andra barn i urbaniseringen?

TABAIRA REAL ESTATE har ett team av välutbildade fastighetsmäklare i Moraira Spanien

Vårt team av fastighetsmäklare i Moraira Spanien kommer att erbjuda dig en personlig och nära behandling. De kommer att lyssna noga på dina önskemål för att presentera ett noga utvalt urval av intressanta fastigheter. På TABAIRA REAL ESTATE talar vi flytande engelska,Spanska, tyska, holländska, franska, svenska, ryska och många fler, vilket säkerställer sömlös kommunikation.Om du funderar på sälja din fastighet Lita på oss och upplev vår utmärkta fastighetsförvaltning.

 • Telefon:(+34) 96 574 41 79
 • E-post:info@tabairarealestate.com
 • Skype: tabairarealestate1
 • C/ Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante (Spanien)


© 2023 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS