Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastighetsmäklare i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastighetsmäklare i Moraira

Om du vill köpa ett hem på Costa Blanca i Spanien rekommenderar vi att du kontaktar oss eftersom vi är fastighetsmäklare i Moraira som hjälper dig att hitta ditt idealhus.

Moraira är en typisk medelhavsstad som ligger på Costa Blanca nord. Det har åtta kilometer varierad kust där du hittar många små vikar och klart vatten idealiskt för skojs skull tillsammans med dina vänner.

Du kan dyka och utforska den marina flora och fauna, ha kul med en skridskoåkning eller ta en avkopplande sol på stranden.

I Moraira hittar du också urbana och omfattande stränder, där du kommer att njuta av alla nödvändiga tjänster på din resa vid havet.

På strandpromenaden finns ett varierat utbud av restauranger och barer där du kan smaka på den traditionella paellaen eller de uppfriskande glasserna.

Du hittar också många nattlivsställen som flamenco tablaos eller levande musik för alla åldrar.

Men om du föredrar att leva i en mer avslappnad miljö, erbjuder Moraira dig vackra bergsområden med Medelhavet tallskogar, oöverträffade bostadsområden på klippor eller hus nedsänkt i sin jordbruksdal, där vinstocken odlas huvudsakligen.

Våren är den perfekta tiden för att lära känna miljön i ditt nya hem, vilket gör de många vandrings- och cykelvägarna du hittar i Moraira.

Vi är fastighetsmäklare i Moraira att vi har en lång yrkeserfarenhet och vi lägger till din tjänst.

Vi känner till området perfekt och vi kommer att ge dig råd om de frågor du behöver, till exempel skolornas, hälsocentralernas, gudstjänster, specialbutiker, kollektivtrafik etc.


Du kommer att bli överraskad av våra fastighetsmäklare vänlighet och professionalism i Moraira

Våra fastighetsmäklare i Moraira präglas av deras professionalism och höga kvalifikationer och deras förtrogenhet i affären.

Du kommer bli förvånad när du ser hur lätt det är att kontakta oss. Dessutom är vi flytande i de viktigaste europeiska språken, så du kommer inte ha några kommunikationsproblem.

Vi kommer att informera dig i stor utsträckning om alla frågor som rör köp av ett hem i Spanien.

Vi kommer att övervaka alla förfaranden och vi kommer att förklara de frågor som du inte vet.

Vi kommer att berätta om vikten av att begära NIE så snart som möjligt, eftersom det är nödvändigt att genomföra alla förfaranden.

Från behovet av att öppna ett bankkonto i Spanien, kommer vi att erbjuda dig tillförlitlig information om valutaväxling, eller bekvämligheten att ta ut hälsa, liv, bil, hemförsäkring etc.

Vi kommer också att ge dig ett brett råd om de siffror som ingriper i Spanien vid köp och försäljning av en fastighet och deras funktion (Notarius, Property Registrar, Skatter och avgifter, ...).

Fråga våra fastighetsmäklare i Moraira för det hus du vill ha

Våra fastighetsmäklare i Moraira kommer gärna att hjälpa dig och lyssna noggrant, som är ditt drömhus.

På detta sätt skapar vi en profil av vilken typ av hem du vill ha och vi kommer att erbjuda dig huset på Costa Blanca som du alltid har drömt om.

För att kontakta oss erbjuder vi flera kanaler för dig att välja din favorit:

Fyll i kontaktformuläret som visas på webben.

Skicka oss ett mail till info@tabairarealestate.com

Chatt på Skype: tabairarealestate1

Ring oss på telefon: +34 965 744 179

Besök oss på våra kontor: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×