Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te koop in El Portet Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huizen te koop in El Portet Moraira

Huizen te koop in El Portet Moraira

Als je op een hemelse plek wilt wonen, met een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee en een felle zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, dan zul je betoverd zijn wanneer je onze huizen te koop in El Portet Moraira bezoekt.

Het kleine strand van El Portet is een spectaculaire hoek van de Costa Blanca Noord. Beschut door het schiereiland Cap d'Or, in dit prachtige schelpvormige strand, zult u onder de indruk zijn van het transparante en kristalheldere water.

Het semi-stedelijke strand stelt u in staat om een rustig bad te nemen, ideaal voor het hele gezin, omdat het warme water en de vele voorzieningen u zullen helpen een aangename dag aan zee door te brengen.

Vanwege zijn prachtige omgevingscondities en comfortabele infrastructuur, is El Portet Beach de Blauwe Vlag waardig.

Je vindt er voetwassers, toiletten, douches, houten looppaden voor toegang tot het strand, bewaking en badmeesterservice in de zomermaanden, parkeergelegenheid voor voertuigen, ...

Bovendien heeft het ook gemakkelijke toegang voor mensen met beperkte mobiliteit.

Een mooie wandeling grenst aan dit strand, waar u bars en restaurants kunt vinden waar u een typische paella kunt proeven terwijl u kijkt naar de onmetelijkheid van de zee.

Als u wilt zonnebaden op een strand met fijn zand en kalm en ondiep water, dan is El Portet Beach degene die u zoekt.


Onder onze huizen te koop in El Portet Moraira bevindt zich het huis van uw dromen

Onder onze huizen te koop in El Portet Moraira zijn luxe woningen gelegen naast het strand, met fantastisch panoramisch uitzicht op zee.

Wij bieden u moderne en moderne designvilla's die zeer goed zijn ingelijst in de omgeving. De rechte lijnen en brede glazen holtes bieden ons een avant-gardistische en eigentijdse stijl.

We hebben ook traditionele chalets, met een heel eigen ontwerp van de Costa Blanca.

De volumes en de gebogen lijnen, de daken met roodachtige tegels, de roosters van de ramen en de witte muren zijn volledig in harmonie met de weelderige vegetatie van de omgeving.

Kun je je voorstellen dat je geniet van een prachtig uitzicht op de zee terwijl je een duik neemt in je zwembad?

Maar als u er de voorkeur aan geeft uw huis persoonlijk te bouwen, bieden wij u ook een portfolio met percelen op verschillende locaties en van verschillende grootte, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.


Bezoek op internet onze huizen te koop in El Portet Moraira

Wij nodigen u uit om op onze website de huizen te koop te bezoeken die we in El Portet Moraira hebben.

Als u geïnteresseerd bent in enkele van de eigenschappen, aarzel dan niet om ons te laten weten. We zullen u graag alle informatie verstrekken die u nodig heeft.

In TABAIRA zijn we experts in de verkoop van huizen in Spanje. We zullen u gemakkelijk adviseren over al die aspecten die u nodig hebt.

Wij houden toezicht op de toepassing van de NIE, het huren van een huis- of autoverzekering, de ondertekening van de akte, enz.

Bovendien spreken wij vloeiend de belangrijkste Europese talen, dus u zult geen probleem hebben als u een vraag wilt oplossen.

U kunt ons volgen op sociale netwerken om ons beter te leren kennen.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

Telefoon: (+34) 96 574 41 79

Skype: tabairarealestate1

We zijn op Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×