Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te koop in El Portet Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huizen te koop in El Portet Moraira

Huizen te koop in El Portet Moraira

Als je op een hemelse plek wilt wonen, met een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee en een felle zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, dan zul je betoverd zijn wanneer je onze huizen te koop in El Portet Moraira bezoekt.

Het kleine strand van El Portet is een spectaculaire hoek van de Costa Blanca Noord. Beschut door het schiereiland Cap d'Or, in dit prachtige schelpvormige strand, zult u onder de indruk zijn van het transparante en kristalheldere water.

Het semi-stedelijke strand stelt u in staat om een rustig bad te nemen, ideaal voor het hele gezin, omdat het warme water en de vele voorzieningen u zullen helpen een aangename dag aan zee door te brengen.

Vanwege zijn prachtige omgevingscondities en comfortabele infrastructuur, is El Portet Beach de Blauwe Vlag waardig.

Je vindt er voetwassers, toiletten, douches, houten looppaden voor toegang tot het strand, bewaking en badmeesterservice in de zomermaanden, parkeergelegenheid voor voertuigen, ...

Bovendien heeft het ook gemakkelijke toegang voor mensen met beperkte mobiliteit.

Een mooie wandeling grenst aan dit strand, waar u bars en restaurants kunt vinden waar u een typische paella kunt proeven terwijl u kijkt naar de onmetelijkheid van de zee.

Als u wilt zonnebaden op een strand met fijn zand en kalm en ondiep water, dan is El Portet Beach degene die u zoekt.


Onder onze huizen te koop in El Portet Moraira bevindt zich het huis van uw dromen

Onder onze huizen te koop in El Portet Moraira zijn luxe woningen gelegen naast het strand, met fantastisch panoramisch uitzicht op zee.

Wij bieden u moderne en moderne designvilla's die zeer goed zijn ingelijst in de omgeving. De rechte lijnen en brede glazen holtes bieden ons een avant-gardistische en eigentijdse stijl.

We hebben ook traditionele chalets, met een heel eigen ontwerp van de Costa Blanca.

De volumes en de gebogen lijnen, de daken met roodachtige tegels, de roosters van de ramen en de witte muren zijn volledig in harmonie met de weelderige vegetatie van de omgeving.

Kun je je voorstellen dat je geniet van een prachtig uitzicht op de zee terwijl je een duik neemt in je zwembad?

Maar als u er de voorkeur aan geeft uw huis persoonlijk te bouwen, bieden wij u ook een portfolio met percelen op verschillende locaties en van verschillende grootte, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.


Bezoek op internet onze huizen te koop in El Portet Moraira

Wij nodigen u uit om op onze website de huizen te koop te bezoeken die we in El Portet Moraira hebben.

Als u geïnteresseerd bent in enkele van de eigenschappen, aarzel dan niet om ons te laten weten. We zullen u graag alle informatie verstrekken die u nodig heeft.

In TABAIRA zijn we experts in de verkoop van huizen in Spanje. We zullen u gemakkelijk adviseren over al die aspecten die u nodig hebt.

Wij houden toezicht op de toepassing van de NIE, het huren van een huis- of autoverzekering, de ondertekening van de akte, enz.

Bovendien spreken wij vloeiend de belangrijkste Europese talen, dus u zult geen probleem hebben als u een vraag wilt oplossen.

U kunt ons volgen op sociale netwerken om ons beter te leren kennen.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

Telefoon: (+34) 96 574 41 79

Skype: tabairarealestate1

We zijn op Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.


Huizen te koop in El Portet Moraira

Onze huizen te koop in El Portet Moraira zijn gelegen in een charmante hoek van de Middellandse Zee en worden zeer bewonderd door buitenlandse toeristen. In feite waren veel van de bewoners die nu een huis bezitten in deze prestigieuze urbanisatie in Moraira eerder op zoek naar woningen die hen de voordelen van zon en strand zouden geven.

Daarom bent u in een bevoorrechte omgeving van de Costa Blanca Spanje zeer gunstig voor investeringen in de provincie Alicante. In feite, genieten van de meest emblematische stranden van de Spaanse Levante zal zeer gemakkelijk zijn, want aan de kust van Moraira heb je meerdere stranden bekroond met blauwe vlag, evenals baaien met kristalhelder water en gouden zand zeer aantrekkelijk.

In de huizen van El Portet vindt u, voor het grootste deel, luxe villa's, die de landschappen sieren met prachtige natuurlijke tuinen vol natuur, een ideale locatie om er op uit te gaan voor comfortabele wandelingen terwijl u echt gezonde lucht inademt. Bovendien bieden de panoramische uitzichten vanaf de uitkijkpunten van El Portet een betoverend visueel decor.

Wilt u alles tot uw beschikking hebben? Gelukkig geniet El Portet van een oneindig aantal nabijgelegen diensten die uw verblijf in dit deel van Spanje veel gemakkelijker zullen maken. Toch ligt het centrum van Moraira op slechts 1 kilometer afstand, wat een belangrijk voordeel voor u is.


Koop nu onze huizen te koop in El Portet Moraira en plaats uw tweede huis in een prestigieuze urbanisatie

Vind luxe gebouwen in de catalogus van huizen te koop in El Portet Moraira zo exclusief dat we bieden van Tabaira Real Estate, waar je krijgt om te rusten in een superieure manier in de interieurs van onze woningen.

De woningen in El Portet genieten van de kenmerken van hoge standing, met grote zwembaden voor de zomerseizoenen en ideaal voor kinderen. Bovendien zijn de ruimtes op de percelen ook zeer ruim, wat het samenleven met huisdieren bevordert.

Vergeet niet de eersteklas afwerking van de gevels, de aanzienlijke privacy die u zult hebben wanneer u in onze woningen woont, de aangelegde open ruimtes die zorgen voor een uniek welzijn en de rust die in de omliggende wijk heerst.


In Tabaira Real Estate we aanpassen van het zoeken naar huizen te koop in El Portet Moraira

In Tabaira Real Estate bieden wij u professioneel advies over huizen te koop in El Portet Moraira om degene die het beste past bij uw behoeften te selecteren, waar wij u kunnen helpen online, per telefoon of in persoon in 7 verschillende talen (Engels, Spaans, Frans, Duits ...).

Profiteer van de nabijheid van onze makelaars en koop eigendommen in Moraira, Altea, Benissa, Jávea, Teulada, Pedreguer, Orba, Jalón, Denia, Calpe, Benitachell, Benidorm, Llíber of Santa Pola onder vele andere locaties aan de Costa Blanca Spanje.

Wilt u contact opnemen met Tabaira Real Estate?

  • Bel ons op het telefoonnummer: +34 965 744 179
  • Maak een internationale Skype-gesprek met de gebruiker: tabairarealestate1
  • Stuur ons een prive e-mail naar: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS