Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Hus till salu i Benissa

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Hus till salu i Benissa

Letar du efter en solig plats på norra Costa Blanca att varva ner? Då rekommenderar vi att du tittar på våra hus till salu i Benissa. Denna idylliska stad, som ingår i Marina Alta-regionen, har en befolkning på cirka elva tusen invånare, varav nästan hälften kommer från Tyskland eller Storbritannien. Även om majoriteten har valt att bosätta sig i denna vackra del av Costa Blanca för att njuta av en hälsosam pension, är det också den perfekta platsen för distansarbete och göra arbetsdagen kompatibel med denna idylliska Medelhavsmiljö.

Benissa är en vacker bergsby med fyra kilometer kust som fängslar sina besökare genom att erbjuda dem

 • Ett magnifikt klimat
 • En vacker kust som består av vikar och klippor
 • En frodig naturlig miljö
 • En oemotståndlig traditionell gastronomi
 • Ett intressant kulturarv kan ses i dess arkitektoniska monument


Om du vill bo omgivet av naturen kommer våra soliga hus till salu i Benissa att imponera på dig

Våra hus till salu i Benissa är omgivna av frodiga tallskogar där du kommer att älska att gå och utforska de vackra vandringslederna som går genom bergen eller vikarna vid kusten. Du kommer att bli förvånad över att se hur väl skyltade vägarna är. Längs vägen hittar du informationspaneler på olika språk som beskriver den lokala kulturen och historien, dess ursprungliga vegetation etc.

Dess stränder med rent vatten och sand eller grus ger dig en vacker bild på vintern när ljusstyrkan på Costa Blanca är speciell. Glöm inte din kikare så att du inte missar den vackra utsikten du hittar längs vägen, dess många brantheter och klippor invaderade av tallar. Vi är övertygade om att du kommer att ladda upp till dina sociala nätverk imponerande fotografier av dessa gåtfulla hörn av Costa Blanca för att dela med dina vänner.

Vintern i Benissa är perfekt för att ha på dig bekväma kläder och göra utomhusaktiviteter som njuter av de soliga morgnarna och de behagliga temperaturerna i din trädgård, cykla eller lyssna på det milda mullret i vågorna när du rider längs havsstranden.


Om du letar efter hus till salu i Benissa, inbjuder vi dig att upptäcka dess utsökta populära gastronomi

Om du letar efter hus till salu i Benissa eftersom du vill bosätta dig i detta vackra hörn av Medelhavskusten, glöm inte att smaka på den utsökta lokala gastronomin. Du kommer att upptäcka några läckra traditionella rätter, vars recept överförs från generation till generation och som du kommer att kunna njuta av i de många restaurangerna i området.

Dess berömda gryta med bläckfisk är en mycket hälsosam och näringsrik maträtt tillagad med färska produkter från havet och de omgivande trädgårdarna. Dess traditionellt gjorda korv kommer säkert att glädja din smak. Slutligen en söt plats med några typiska likörer som åtföljer efterrätt eller mellanmål: muscatel eller mistela.


Våra hus till salu i Benissa ligger mellan en vacker naturlig miljö och ett rikt kulturarv

I våra hus till salu i Benissa, förutom en idyllisk naturmiljö som bildats av lummiga tallskogar i Medelhavet och en enastående kust med stor skönhet, hittar du också en rik kulturarv.

Vi inbjuder dig att promenera genom dess medeltida historiska centrum, med sina smala och branta gator som består av hus med vita fasader och konstnärliga barer på sina fönster mellan vilka statliga hem är av stora arkitektoniska värde. Bland de mest intressanta byggnaderna rekommenderar vi att du besöker:

 • Stadshuset, installerat ovanpå ett gammalt sjukhus från 1790
 • Universitetets högkvarter vid universitetet i Alicante, i en herrgård från 1700-talet
 • La Lonja, byggd på 1500-talet, är det äldsta monumentet i Benissa
 • Fransiskanerklostret, klostret och kyrkan


Vilken typ av hus till salu i Benissa vill du bo i?

TABAIRA REAL ESTATE har en varierad portfölj av hus till salu i Benissa, både ny och återförsäljning. Bland våra fastigheter i Benissa lyfter vi fram:

 • traditionella villor
 • Lyxiga gårdar med ett stort areal för odling
 • eleganta villor i modern stil
 • rymliga lägenheter i centrum med tydlig utsikt
 • etc.

Du kommer att älska den vackra öppna utsikten eller havsutsikten från verandorna i våra hem. Oavsett konstruktionsstil är fastigheterna byggda med högkvalitativa material. Våra villor och stugor har vackra trädgårdsområden på sina tomter, samt en spektakulär pool med solarium. Föreställ dig själv vid poolen i ditt nya hem i Benissa och få en solbränna medan du lyssnar på din favoritmusik. Dessutom, om du vill, kan vi rekommendera dig pålitlig personal att ta hand om underhållet av din pool och trädgård.


Är du intresserad av att besöka våra hus till salu i Benissa?

Om du är intresserad av att besöka några av våra hus till salu i Benissa, vänta inte längre och kontakta oss. Våra sakkunniga fastighetsmäklare kommer gärna att lösa alla frågor du har om köp av ett hus i Spanien. Kom ihåg att vi talar flytande engelska, franska, tyska, spanska, holländska, svenska, ryska ... så att du kan prata med oss bekvämt och berätta vad din familj behöver för att köpa sitt nya hem. Vi kommer att skapa en profil över vilken typ av fastighet du behöver och erbjuda dig ett studerat urval av hus där du hittar det hem du alltid velat ha.

Vi uppmuntrar dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi kommer regelbundet att skicka dig mycket intressant information om de fastigheter som är av intresse, råd om att köpa ett hus i Spanien, bostäder till nedsatta priser etc.

När du surfar på vår webbplats, kom ihåg att vi har exklusiva fastigheter och att husen som är märkta med "videoturné" har möjlighet att besöka dem virtuellt. Föreställ dig själv i soffan hemma och besök ditt nya hem som ligger tusentals mil bort.

Besök oss på de sociala nätverken så kommer du att se vårt stora antal följare, liksom intressanta publikationer och videor vi erbjuder, våra kunders åsikter etc.

Om du vill kontakta oss, välj den formel du föredrar:

Fyll i kontaktformuläret

Ring (+34) 965 74 41 79

Skriv ett mejl till: info@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1

Adress: C / Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS