Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Hus till salu i El Portet Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Hus till salu i El Portet Moraira

Hus till salu i El Portet Moraira

Om du vill bo på en himmelsk plats, med enastående utsikt över Medelhavet och en ljus sol som skiner mer än tre hundra dagar om året, kommer du att bli förtrollad när du besöker våra hus till salu i El Portet Moraira.

Den lilla El Portet-stranden är ett spektakulärt hörn av Costa Blanca norra. Skyddad av Cap d'Or-halvön, på denna vackra skalformade strand kommer du att imponeras av dess transparenta och kristallina vatten.

Den halvstadsstranden låter dig lugna bad idealiska för hela familjen, eftersom det varma vattnet och dess många tjänster hjälper dig att tillbringa en trevlig dag vid havet.

På grund av dess underbara miljöförhållanden och bekväma infrastruktur är El Portet Beach värd den blå flaggan.

Du hittar fotbrickor, toaletter, duschar, gångvägar för tillgång till stranden, övervakning och livräddningstjänst under sommarmånaderna, parkering för fordon, ...

Dessutom har den också lätt åtkomst för personer med nedsatt rörlighet.

En vacker promenad gränsar till denna strand där du kan hitta barer och restauranger där du kan smaka på en typisk paella medan du tittar på havets oerhörd.

Om du vill koppla av sola på en strand med fin sand och lugnt och grunt vatten, är El Portet Beach den du letar efter.


Bland våra hus till salu i El Portet Moraira är dina drömmar hem

Bland våra hus till salu i El Portet Moraira finns lyxfastigheter som ligger bredvid stranden, med fantastisk panoramautsikt över havet.

Vi erbjuder dig moderna och moderna designvillor som är väldigt inramade i omgivningen. Dess raka linjer och breda glasade hål erbjuder oss en avantgarde och modern stil.

Vi har också chaletter i traditionell stil, med en helt egen design av Costa Blanca.

Volymerna och de krökta linjerna, taken med rödfärgade kakel, fönstrets gitter och dess vita väggar är i full harmoni med omgivningens frodiga vegetation.

Kan du tänka dig att njuta av vacker utsikt över havet medan du tar ett dopp i din pool?

Men om du föredrar att bygga ditt hus personligen erbjuder vi dig också en portfölj av tomter på olika platser och i olika storlekar så att du kan välja den som bäst passar dina behov.


Besök på nätet våra hus till salu i El Portet Moraira

Vi inbjuder dig att besöka husen till salu i El Portet Moraira på vår webbplats.

Tveka inte att meddela oss om du är intresserad av några av fastigheterna. Vi kommer gärna att utöka all information du behöver.

I TABAIRA är vi experter på försäljning av bostäder i Spanien. Vi kommer att ge dig råd om alla de aspekter du behöver.

Vi kommer att övervaka tillämpningen av NIE, hyra av hem- eller bilförsäkring, undertecknandet av gärningen etc.

Dessutom talar vi de viktigaste europeiska språken flytande, så du kommer inte att ha några problem om du vill lösa några frågor.

Du kan följa oss på sociala nätverk för att känna oss bättre.

För att kontakta oss, fyll i formuläret som visas på webben eller skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com

Telefon: (+34) 96 574 41 79

Skype: tabairarealestate1

Vi är på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.


Hus till salu i El Portet Moraira

Våra hus till salu i El Portet Moraira ligger i ett charmigt hörn av Medelhavet och är mycket beundrade av utländska turister. Faktum är att många av de invånare som nu äger ett hem i denna prestigefyllda urbanisering i Moraira tidigare letade efter fastigheter som skulle ge dem fördelarna med sol och strand.

Därför befinner du dig i ett privilegierat område på Costa Blanca Spanien som är mycket gynnsamt för investeringar i Alicanteprovinsen. Faktum är att det blir mycket lätt att njuta av de mest emblematiska stränderna i spanska Levante, eftersom du på Morairas kust har flera stränder som belönats med blå flagg, samt vikar med kristallklart vatten och gyllene sand som är mycket attraktiva.

I husen i El Portet hittar du, för det mesta, lyxvillor som pryder landskapen med vackra naturliga trädgårdar fulla av natur, en idealisk plats för att gå ut på bekväma promenader samtidigt som du andas riktigt hälsosam luft. Dessutom erbjuder panoramautsikterna från utsiktspunkterna i El Portet ett förtrollande visuellt landskap.

Vill du ha allt till ditt förfogande? Som tur är har El Portet ett oändligt antal närliggande tjänster som kommer att göra din vistelse i denna del av Spanien mycket enklare. Trots det ligger Morairas centrum bara 1 kilometer bort, vilket är en viktig fördel för dig.


Köp nu våra hus till salu i El Portet Moraira och placera ditt andra hem i en prestigefylld urbanisering

Hitta lyxiga byggnader i katalogen av hus till salu i El Portet Moraira så exklusiva som vi erbjuder från Tabaira Real Estate, där du får vila på ett överlägset sätt i interiörerna i våra bostäder.

Fastigheterna i El Portet åtnjuter egenskaperna av hög status, med stora pooler för sommarsäsongerna och idealiska för barn. Dessutom är utrymmena på tomterna också extremt rymliga, vilket gynnar samexistens med husdjur.

Glöm inte de förstklassiga ytbehandlingarna av dess fasader, den betydande avskildhet du kommer att ha när du bor i våra bostäder, de anlagda öppna ytorna som ger en unik välfärd och frid som finns i det omgivande grannskapet.


I Tabaira Real Estate anpassar vi sökningen efter bostäder till salu i El Portet Moraira

I Tabaira Real Estate erbjuder vi dig professionell rådgivning om bostäder till salu i El Portet Moraira för att välja den som bäst passar dina behov, där vi kan hjälpa dig online, per telefon eller personligen på 7 olika språk (engelska, spanska, franska, tyska ...).

Dra nytta av närheten till våra fastighetsmäklare och köp fastigheter i Moraira, Altea, Benissa, Jávea, Teulada, Pedreguer, Orba, Jalón, Denia, Calpe, Benitachell, Benidorm, Llíber eller Santa Pola bland många andra platser på Costa Blanca Spanien.

Vill du kontakta Tabaira Real Estate?

  • Ring oss på telefonnumret: +34 965 744 179
  • Ring ett internationellt Skype-samtal till användaren: tabairarealestate1
  • Skicka ett privat e-postmeddelande till: info@tabairarealestate.com
  • Besök våra fysiska kontor på: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS