Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Koop Appartement in Moraira Alicante

Home ​Koop Appartement in Moraira Alicante

Koop een appartement in Moraira, ten noorden van de Costa Blanca, kunt u genieten van de beste stranden in de omgeving. Als u wilt een huis met uitzicht op de zee of op de beste locaties om te genieten van de beste genoegens van het gebied, Tabaira we kunnen helpen.

We hebben een groot aantal van de panden langs de Costa Blanca. Huisvesting van alle soorten als chalets, bungalows, villa's en appartementen of alles vinden van de beste voorwaarden. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed aan de Costa Blanca of als u wilt verkopen, met onze hulp zijn, is succes gegarandeerd.

Wij zijn een vastgoed Moraira dat is gespecialiseerd in het helpen van klanten (voornamelijk in Noord-Europa) om een perfect huis om te genieten van de Costa Blanca op basis van de smaak en voorkeuren van elke zaak te vinden.

Want er zijn vele attracties die kan nemen u mee naar een appartement wilt kopen aan de kust van Alicante, van Tabaira willen een rondleiding van de beste stranden in de omgeving te doen. Stranden die in veel gevallen zijn zeer dicht bij de huizen hebben we voor u, dus veel aandacht te schenken:

    ·El Portet: Ideaal voor watersporten, zoals snorkelen en duiken, het kleine strand van El Portet heeft een van de meest heldere water van de Costa Blanca en is een wit zandstrand. Met weinig golven en de diepte is een ideale plek om te ontspannen en waar kinderen vlot kunnen spelen strand.

    ·L'Blister: Voor zijn grootte en de kwaliteit van het zand, kun je zeggen dat het de belangrijkste strand van Moraira. Het beschikt over een scala aan diensten, evenals parkeerplaats of kinderspelen. Houd in gedachten dat het is wellicht een van de hoogste normen van de bevolking die zich bezighouden met lichaam en ziel aan de behoeften van het toerisme te voldoen.

    ·Platgetes: strand te genieten met de kinderen. Zand en helder water, is weg van het lawaai en daarin je het beste gevoel van ontspanning van de Costa Blanca kunt vinden. Ondanks dat het niet hebben van een promenade met tapasbars, zal ze een uniek restaurant te vinden, maar het is zeker de parel in de kroon. Mis het niet.

    ·Cala Andragó: Een perfecte strand naar de beste zonsondergangen aan de Costa Blanca te zien. Roomservice parkeerplaatsen, restaurants, strandwachten en bars in de buurt, kan het heerlijke dagen door te brengen met alle voorzieningen binnen handbereik.

En, zoals u weet een huis te kopen in Moraira kunt u uit de eerste hand aan al deze stranden. Neem contact met ons op en wij enige twijfel op te lossen of u wilt uw eigendom te verkopen of om een villa in Benissa of een prachtige stad aan de Costa Blanca te kopen. Geniet van de beste plaatsen in een paradijs zuiden van Europa.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×