Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

​Köp lägenhet i Moraira Alicante

Hem ​Köp lägenhet i Moraira Alicante

Köp en lägenhet i Moraira, norr om Costa Blanca Alicante, kan du njuta av de bästa stränderna i området. Om du vill ha ett hus med utsikt över havet eller i de bästa lägena för att njuta av de bästa nöjen i området, Tabaira vi kan hjälpa.

Vi har ett stort antal fastigheter längs Costa Blanca. Bostäder av alla slag som stugor, bungalows, villor och lägenheter eller alla hitta de bästa förhållanden. Om du är intresserad av att köpa fastighet i Costa Blanca eller om du vill sälja, med vår hjälp, är framgång garanteras.

Vi är ett fastighetsbolag Moraira som specialiserat sig på att hjälpa kunder (främst i norra Europa) för att hitta ett perfekt hem för att njuta av Costa Blanca enligt smak och preferenser i varje enskilt fall.

Eftersom det finns många attraktioner som kan ta dig att vilja skaffa en lägenhet vid kusten i Alicante, från Tabaira vill göra en rundtur av de bästa stränderna i området. Stränder som i många fall är mycket nära de hus vi har för dig, så betalar nära uppmärksamhet:

  ·El Portet: Perfekt för vattensporter som snorkling och dykning, har den lilla stranden i El Portet en av de klaraste vatten på Costa Blanca och är en vit sandstrand. Med några vågor och djupet är en idealisk plats att koppla av och där barnen kan leka smidigt strand.

  ·L'Blister: För sin storlek och kvalitet på sanden, du kan säga att det är den viktigaste stranden i Moraira. Den har en mängd olika tjänster samt parkeringsplats eller barnens lekar. Tänk på att det är möjligen en av de högsta normerna för befolkningens engagerade i kropp och själ för att möta behoven av turism.

  ·Platgetes: Beach för att njuta med barnen. Sand och klart vatten, är borta från buller och i den kan du hitta de bästa känslor av avslappning på Costa Blanca. Trots att de inte har en strandpromenad kantad med tapasbarer, kommer hon att hitta en unik restaurang, men det är verkligen juvelen i kronan. Missa det inte.

  ·Cala Andragó: En perfekt strand för att se de bästa solnedgångar på Costa Blanca. Rumsservice Parkering, restauranger, badvakter och barer i närheten, kan det tillbringa härliga dagar med alla bekvämligheter till hands.

Och, som ni vet att köpa ett hem i Moraira du kan uppfylla alla dessa stränder förstahandsinformation. Kontakta oss och vi kommer att lösa alla osäker på om du vill sälja din bostad eller köpa en villa i Benissa eller någon underbar stad på Costa Blanca. Njut av de bästa platserna i ett paradis södra Europa.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×