Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Koop Villa in Moraira Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Koop Villa in Moraira Spanje

Real Estate Tabaira uw woning in Moraira

Moraira is een kleine stad gelegen in de regio van La Marina Alta van Alicante. Strikte bestemmingsplannen en stadsplanning hebben toegestaan om voorzichtig Moraira als een van de beste resorts in de noordelijke Costa Blanca te houden.

Slechts 40 jaar geleden was het slechts een klein groepje vissershuisjes door de zee en wordt beheerd door de naburige stad van Teulada. Nu Moraira heeft een zekere onafhankelijkheid verworven met zijn stadhuis en het nieuwe medisch centrum. De markt wordt gehouden elke vrijdag in het gratis parkeren waar je een grote verscheidenheid aan producten kunt vinden, van verse groenten en fruit op de traditionele flamenco jurken.

Moraira is 8 km van de N-332 en AP-7, en lijkt om congestie toeristisch dan sommige van de nabijgelegen resorts ondersteund voorkomen. De bevolking (volgens de laatste volkstelling van 2007) was 13.000 inwoners, waarvan 60,37% waren vreemdelingen met een toename in de zomermaanden.

Zonder enige twijfel, Moraira is een geweldige plek om een huis of een ander huis te kopen aan de zee.

Als u op zoek bent naar onroerend goed in Moraira, hoeft u niet om ons te contacteren.

We werken elke dag om uw onroerend goed verwijzing in Moraira zijn, daarom bieden wij een persoonlijke service gebaseerd op het leveren van maximale efficiency door middel van onze onroerend goed advies.

We hebben een groot team van ervaren professionals, die beschikbaar zijn om uw droomhuis te geven aan de zee zal worden gemaakt. Real Estate in Tabaira voelen echte passie voor wat we doen, en dit is iets dat elke dag wordt gevoeld door de behaalde positieve resultaten. Als u op zoek bent naar een onroerend goed vertrouwen in Moraira (Spanje), wordt ons back.

Onroerend goed Tabaira helpt je villa kopen in Moraira, Spanje.

Tabaira Real Estate is een bureau dat professionele en persoonlijke service biedt in uw zoektocht naar onroerend goed in Spanje. Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed in het gebied van Moraira, Benissa, Javea en Benitachell. Ons brede product portfolio omvat meer dan 900 huizen, grond, villa's, appartementen, landhuizen en commerciële ruimten in het noorden van de Costa Blanca.

Wij bieden uitgebreide diensten in de vastgoedsector, dus altijd brengen u advies over alle administratieve en bestuurlijke procedures. In het onwaarschijnlijke geval dat u de woning die u zoekt niet vinden, neem dan contact met ons op. Wij staan tot uw beschikking om de woning die het beste past bij uw eisen.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×