Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Köp Villa i Moraira Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Köp Villa i Moraira Spanien

Real Estate Tabaira din fastighet i Moraira

Moraira är en liten stad belägen i regionen La Marina Alta Alicante. Strikta zonindelning lagar och stadsplanering har gjort det möjligt att hålla noggrann Moraira som en av de bästa anläggningarna i norra Costa Blanca.

Bara 40 år sedan var det bara en liten grupp av fiskarstugor vid havet och förvaltas av grannstaden Teulada. Nu Moraira har fått viss självständighet med dess stadshuset och nya vårdcentral. Marknaden hålls varje fredag i fri parkering där du kan hitta en mängd olika produkter, från färsk frukt och grönsaker till traditionella flamenco klänningar.

Moraira är 8 km från N-332 och AP-7, och verkar för att undvika trängsel turistiska än vissa av de närliggande orterna som stöds. Befolkningen (enligt den senaste 2007 folkräkning) var 13.000 invånare, varav 60,37% var utländska medborgare med ökningar under sommarmånaderna.

Utan tvekan, är Moraira ett bra ställe att köpa ett hus eller annan egendom vid havet.

Om du letar efter fastigheter i Moraira, behöver du inte tveka att kontakta oss.

Vi arbetar varje dag för att vara din fastighet referens i Moraira, därför erbjuder vi en personlig service baserad på att ge maximal effektivitet genom våra fastigheter råd.

Vi har ett stort team av erfarna professionella, som kommer att göras tillgängliga för att ge till ditt drömhus vid havet. Fastigheter i Tabaira känner verklig passion för det vi gör, och detta är något som upplevs varje dag av de positiva resultat som uppnåtts. Om du letar efter en fastighet förtroende i Moraira (Spanien), backar oss.

Fastigheter Tabaira hjälper du köper villa i Moraira, Spanien.

Tabaira Real Estate är en byrå som erbjuder professionell och personlig service i ditt sökande efter fastighet i Spanien. Vi är specialiserade på fastigheter i de områden i Moraira, Benissa, Javea och Benitachell. Vår breda produktportfölj innehåller mer än 900 hus, mark, villor, lägenheter, hus på landet och kommersiella lokaler i norra delen av Costa Blanca.

Vi erbjuder heltäckande fastighetstjänster, så alltid ge dig råd om alla administrativa och förvaltningsförfaranden. I den osannolika händelsen att du inte kan hitta hem du letar efter, vänligen kontakta oss. Vi står till ditt förfogande för att hitta den egendom som bäst passar dina behov.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×