Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Kopen Appartement in Javea Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.
Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.
De beste attracties in de Costa Blanca

De Costa Blanca is vol met fantastische plaatsen en als je geluk hebt om een kwaliteit home daar bent, kunt u het gevoel een echt bevoorrecht. Maar het feit is dat er een aantal fantastische huizen kunt u een geweldige prijs te krijgen. Men moet weten hoe ze te vinden. Als u bijvoorbeeld wilt een appartement te kopen in Javea aan de noordelijke Costa Blanca, raden wij u aan een onroerend goed in het gebied, die kunnen adviseren over de beste opties te raadplegen.

Dit is een zeer omstreden keuze voor toeristen en is de gebruikelijke procedure voor het Engels, Duits, Frans of Nederlands. En de waarheid is dat, hoewel Spanje is niet zo wijdverbreid, de meeste eigenschappen worden gekocht aan de Costa Blanca worden verkocht aan buitenlanders, dus is het belangrijk een meer geschikt zijn voor u echt het vertrouwen dat je kunt laten zien huizen te vinden.

In de 10 jaar hebben we het helpen van onze klanten vinden hun perfecte huis in de Costa Blanca, hebben we een geweldige ervaring opgedaan. Dit heeft ons ook geholpen om onze klanten te adviseren over de verkoop van uw huis. Velen vragen ons de grootste attracties om je tijd door te brengen in de Costa Blanca. Dit zijn enkele:

- 218 km van de stranden: Als u iemand bent die willen de zon en de zee het hele jaar door genieten. In de Costa Blanca zee liefhebbers genieten van de stranden van fijn wit zand in combinatie met schoon en zuiver water. De meer dan 300 zonnige dagen per jaar te maken kunt u genieten van hen op elk moment.

- Het zit vol met attracties: steden met geschiedenis, zowel ten zuiden van de Costa Blanca, en vooral in het noorden. Bijvoorbeeld, Jávea is een stad met een mooi historisch centrum en veel plekken en monumenten van belang om te bezoeken.

- In minder dan 20 minuten kunt u elk punt van het gebied dankzij de twee luchthavens te bereiken. Van zowel Alicante en Murcia van aankomst elke dag duizenden toeristen uit Noord- en Midden-Europa om hun vakantie door te brengen of op zoek naar een luxe woning in de Costa Blanca te kopen. Er zijn veel en tegen zeer lage prijzen.

- Onze klanten hebben een hoge-klasse toeristische infrastructuur. Om te eten, te ontspannen, sporten of genieten van uw nieuwe huis heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

- Een van de beste klimaten in de wereld. Gebruikt voor de gezondheid van het toerisme als veel toeristen kopen van een appartement in Javea of verschillende locaties in het gebied om meer tijd buitenshuis, gevoed door de zon doorbrengen, zwemmen in het water of genieten van een Mediterrano behandeling ontspannen in een van de vele kuuroorden spa'sy daar.

- Zeer lage prijzen. Het is natuurlijk de kers op de taart. Om al onze klanten die paradijs hier moet worden toegevoegd aan de zeer lage prijzen die in Spanje en dat maakt haar dubbel aantrekkelijk ervaring.

Dus nu weet je, als je van plan bent een vakantie in Spanje aan de Costa Blanca, de prijs voor de huur en aankoop van woningen en andere goederen en diensten is veel lager in vergelijking met andere regio's van het land en het verschil wordt steeds hoger in vergelijking de rest van Europa.

Contact Tabaira Real Estate om een huis aan de Costa Blanca te kopen. Met de hulp van onze makelaars in onroerend goed moet je heel gemakkelijk om de een voor u te vinden, en in de beste omstandigheden zowel de prijs en de locatie. Vertrouwen in onze ervaring en professionaliteit, en bel ons. We zullen op je wachten.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×