Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

​Köp lägenhet i Javea Costa Blanca

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.
No properties found that match your search.
De bästa attraktionerna i Costa Blanca

Costa Blanca är full av fantastiska platser och om du har tur nog att ha en kvalitet hemma där, kan du känna en riktig privilegierad. Men faktum är att det finns ett antal fantastiska hem du kan få ett bra pris. Man måste veta hur man hittar dem. Om du till exempel vill köpa en lägenhet i Javea på norra Costa Blanca föreslår vi att du konsultera en fastighet i området som kan ge råd om de bästa alternativen.

Detta är en mycket omtvistade valet för turister och är det normala förfarandet för engelska, tyska, franska eller nederländska. Och sanningen är att även om Spanien är inte så utbredd, de flesta fastigheter köps på Costa Blanca säljs till utlänningar, så det är viktigt att hitta en lämpligare för dig verkligt förtroende som kan visa dig hus.

Under de 10 år som vi har varit att hjälpa våra kunder att hitta sin perfekta hem i Costa Blanca, har vi fått en stor upplevelse. Detta har också hjälpt oss att råda våra kunder utöver försäljningen av ditt hem. Många frågar oss de största attraktionerna att spendera din tid i Costa Blanca. Dessa är några:

- 218 km av stränder: Om du är någon som vill njuta av solen och havet under hela året. I Costa Blanca havet älskare njuta av stränderna med fin vit sand i kombination med ren och rent vatten. De mer än 300 soldagar om året gör att du kan njuta av dem när som helst.

- Det är full av attraktioner: Städer med historia både söder om Costa Blanca, och särskilt i norr. Till exempel är Jávea en stad med en trevlig historiska centrum och massor av platser och monument av intresse att besöka.

- På mindre än 20 minuter kan du nå någon punkt i området tack vare de båda flygplatserna. Från både Alicante och Murcia från anländer varje dag tusentals turister från norra och centrala Europa för att tillbringa sin semester eller funderar på att köpa en lyx hem i Costa Blanca. Det finns många och till mycket låga priser.

- Våra kunder har en turist infrastruktur av hög klass. Att äta, koppla av, idrotta eller njuta av ditt nya hem du har allt du behöver till hands.

- En av de bästa klimaten i världen. Används för hälsoturism som många turister köpa en lägenhet i Javea eller olika platser i området att tillbringa mer tid utomhus, näring av solen, bada i vattnet eller njuta av en Mediterrano behandling koppla av i en av de många spa spa'sy där.

- Mycket låga priser. Det är naturligtvis grädde på moset. Till alla våra kunder som hittar paradis här ska läggas mycket låga priser som finns i Spanien och som gör henne extra attraktiva erfarenhet.

Så nu vet du, om du planerar en semester i Spanien på Costa Blanca, priset för hyra och köp av bostäder och andra varor och tjänster är mycket lägre jämfört med andra regioner i landet och skillnaden är fortfarande högre än till resten av Europa.

Kontakta Tabaira Real Estate för att köpa ett hem på Costa Blanca. Med hjälp av våra fastighetsmäklare har du mycket lätt att hitta något för dig, och i bästa förutsättningar både pris och plats. Lita på vår erfarenhet och professionalism, och ring oss. Vi kommer att vänta på dig.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×