Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Lägenheter till salu i Moraira Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Lägenheter till salu i Moraira Spanien

Om din dröm är att köpa en fastighet på Costa Blanca för att tillbringa trevliga semesterperioder eller flytta till bo när du går i pension, rekommenderar vi att du besöker våra lägenheter till salu i Moraira Spanien.

Moraira är den plats som valts av tusentals invånare i norra Europa för att koppla av och sola när som helst på året. Med en genomsnittlig årlig temperatur på 18 ° C är vintrarna mycket milda och ljusa och inbjudande utomhusaktiviteter. Moraira erbjuder oss många alternativ för hälsosam fritid och skoj . Om du brinner för naturen kommer du att älska vandring eller cykling . Du hittar olika vandringsleder med låg svårighet, så de är lämpliga att dela med hela familjen. Glöm inte kikaren för att observera den enorma skönheten i detta himmelska hörnet av Medelhavet från de många utsikterna som du hittar längs vägen.


Lägenheter till salu i Moraira Spanien, det bästa alternativet att bo vid havet

Om du brinner för stranden, vattensporter och solen, när du besöker våra lägenheter till salu i Moraira Spanien hittar du det hus du alltid har velat. Moraira har åtta kilometer med varierad kust, där magiska klippviker sammanflätas av små drömstränder. Dess kristallina och tempererade vatten är idealiska för snorkling eller dykning och upptäck den imponerande skönheten som gömmer havets botten. Du kommer att bli förvånad över dess posidonia ängar eller de små fiskbankerna som bor på denna plats. Dessa vikar är mycket väl utrustade för vila och njutning av badare. I dem hittar du hyra av solstolar och parasoller, strandbarer där du kan ha en glass medan du solar, tvättar fötterna, toaletter och duschar, parkering för fordon etc.

Föreställ dig hur kul det kan vara för dig att åka på en kajakutflykt, gå på en vattenskridsko eller åka längs kusten på din jet-ski.


Kolla in de tjänster som du hittar bredvid våra lägenheter till salu i Moraira Spanien

En annan stor fördel med våra lägenheter till salu i Moraira Spanien är de tjänster du hittar i dess omgivningar. Moraira har förvandlats till en modern stad och beredd att möta alla invånares behov. Därför är för närvarande mer än sextio procent av dess befolkning infödda i andra europeiska länder . I Moraira njuter de av:

 • En ljus sol under hela året
 • Paradisstränder
 • Stort kultur- och fritidserbjudande
 • Kvalitetstjänster

Moraira har många affärer och stormarknader, köpcentrum där du kan tillbringa trevliga familjedagar, apotek, privata medicinska konsultationer och hälsocenter, varje vecka gatumarknad där du kan köpa allmänna produkter, mode- och klädbutiker med de senaste trenderna etc.

Nätterna i Moraira erbjuder dig en stor mångfald av underhållning. Det roliga är garanterat: lokalbefolkningen med flamenco-show , levande musik för alla åldrar eller disco musik är typiskt för dans fram till gryningen .


Du kommer att älska den spektakulära utsikten över havet eller bergen i våra lägenheter till salu i Moraira Spanien

Från terrasserna till lägenheter till salu i Moraira Spanien som vi erbjuder på vår webbplats kommer du att se en fantastisk utsikt över Medelhavet eller över de frodiga tallskogarna i de omgivande bergen. Vi erbjuder också nybyggnation och återförsäljningsfastigheter med utsikt över jordbruksdalen Moraira, där omfattande vingårdsfält odlas på traditionellt sätt. Med druvan de producerar produceras en utsökt söt likör typisk för staden: mistela .

Kan du tänka dig att vandra genom landskapet medan du lyssnar på den trevliga sången från platsens inhemska fåglar? Att vara ett skyddat landskap är det mycket lätt att hitta en varierad lista med fåglar: Eagle Azor Perdicera, kestrels och ugglor, guldfinkar, vidare, nattergaller, biätare, hoopoe ...


Vilken typ av lägenheter till salu i Moraira Spanien föredrar du?

Om du letar efter lägenheter till salu i Moraira Spanien, kontakta TABAIRA REAL ESTATE. Vi har ett omfattande utbud av lägenheter i Moraira, Jávea, Altea, Jalón, Benidorm, Benissa, Teulada, ... Vi lyssnar gärna noga för att skapa en profil för vilken typ av bostäder du vill ha. Vi erbjuder dig ett studerat urval av de lägenheter som uppfyller dina krav och kan intressera dig.

Våra fastigheter är belägna på magnifika platser i de viktigaste urbaniseringarna i omgivningen: Paichi, La Camarrocha, Villotel, Arnella, La Sabatera, Benimeit, San Jaime, Pla del Mar, El Portet, etc.

Du kommer att älska det privata bostadsområdet som vi erbjuder där du kan koppla av i solariet som omger den stora gemensamma poolen eller umgås med dina nya grannar i deras trädgårdsområden .

Om du behöver reformera din lägenhet för att anpassa den till din familjs behov, tveka inte att räkna med oss. Vi kommer gärna att ge dig råd om behandlingen av kommunala licenser, byggnadsbudgetar eller rådgöra kvalificerad personal för genomförandet av reformen: murare, målare, elektriker, snickare, ...


Lita på TABAIRA REAL ESTATE för att besöka lägenheter till salu i Moraira Spanien

Om du vill besöka lägenheter till salu i Moraira Spanien, lita på oss. Du kommer att älska vår helt personliga och professionella uppmärksamhet . Vi är kunniga experter i det område där våra fastigheter är belägna, så vi kan råda dig bekvämt.

Du kommer att kontrollera entusiasm och engagemang som vi utför vårt arbete för att säkerställa att våra kunder är helt nöjda med vår ledning. Dessutom talar vi många språk flytande så det blir mycket enkelt för dig att kommunicera med oss och berätta om ditt drömhus. Vårt expertteam av fastighetsmäklare erbjuder dig en ärlig och omfattande tjänst som inte slutar med försäljningen av hemmet. Du kommer alltid att bli väl mottagen på våra kontor och vi vill erbjuda dig vår hjälp.

Om du vill veta oss bättre inbjuder vi dig att följa oss på sociala nätverk . Du kommer att kontrollera våra olika aktiviteter och du kan känna till kommentarerna som våra följare kommenterar om oss.

Om du vill kontakta oss räcker det att du fyller i kontaktformuläret som visas på webben och så snart som möjligt kommer vi att kontakta dig. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com eller ring oss på (+34) 96 574 41 79. Om du vill kan vi chatta på Skype: tabairarealestate1

Vi skulle gärna ta emot dig personligen på våra kontor på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanien.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×