Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Luxe villa's in Moraira Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Luxe villa's in Moraira Spanje

Als u een buitengewone woning in een hemelse omgeving wilt hebben, raden we onze fantastische luxe villa's in Moraira Spanje aan.

Moraira is een kustplaats aan de Costa Blanca Noord. In de acht kilometer lange gevarieerde kustlijn vinden we magische baaien met kalme en transparante wateren, ideaal voor watersporten.

Het is gebruikelijk om atleten te ontmoeten die gebruik maken van deze warme wateren om te snorkelen of duiken.

Het is helemaal aangenaam om in deze kleine baaien te duiken en hun prachtige zeebodems te ontdekken.

Maar het is ook de perfecte plek om te ontspannen op de gouden zandstranden van de kleine stranden en te ontspannen en te zonnebaden.

In Moraira heeft u een uitgebreid gastronomisch, vrijetijds- en cultureel aanbod.

U kunt de voortreffelijke gerechten uit de lokale keuken proeven en genieten van de unieke producten van de nabijgelegen tuin.

Een typisch product van Moraira is "Mistela", een zoete likeur gemaakt sinds het oude Rome, van een verscheidenheid aan druiven die typerend zijn voor de agrarische vallei.

Vanwege het grote percentage inwoners dat afkomstig is uit andere Europese landen die in Moraira wonen, is het heel gemakkelijk om tal van plaatsen voor livemuziek te vinden van flamenco, jazz, mariachis ...


Onze luxe villa's in Moraira Spanje, komen het dichtst bij het leven in een paradijs

U zult aangenaam verrast zijn wanneer u onze luxe villa's in Moraira, Spanje, bezoekt. Je zult denken dat je in een paradijs bent vanwege de prachtige schoonheid van de omgeving waarin ze zich bevinden.

Bovendien zijn dit high-end constructies. In hen zul je zien dat ze zijn gebouwd met de beste materialen en dat ze over alle noodzakelijke voorzieningen beschikken om in alle comfort te leven.

Ze hebben installatie van airconditioning, ingebouwde kasten in hun ruime slaapkamers, versterkte deur, volledig ingerichte keuken met state-of-the-art apparatuur, enz.

Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing waardoor alle delen van het zonlicht kunnen binnendringen en bieden een exclusief uitzicht over de intens blauwe zee.

Kun je je voorstellen dat je in het zwembad van je luxe villa in Moraira, Spanje, geniet van een ontspannend bad terwijl je geniet van het kijken naar de Middellandse Zee?

Deze lente is de ideale tijd om te genieten in de lommerrijke tuin terwijl u geniet van een voortreffelijke barbecue in het gezelschap van uw vrienden.

Aarzel niet om ons alle vragen te stellen die je hebt. Als u de service van een tuinman of onderhoudspersoneel van uw zwembad en uw huis nodig heeft, kunnen wij u adviseren van betrouwbaar personeel en dat zij hun werk perfect doen.


We bieden je een selectie van geweldige luxe villa's in Moraira Spanje

Wij nodigen u uit om op onze website de luxe villa's in Moraira Spanje te bezoeken die wij u aanbieden. Als u de gewenste woning niet kunt vinden, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en zullen wij u op de hoogte houden van al ons nieuws.

Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken en meer te weten komen over onze activiteit. Maar als u het contactformulier invult dat op het web wordt weergegeven, nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

We zullen blij zijn om uw verwachtingen en interesses te horen met betrekking tot uw nieuwe huis aan de Costa Blanca.

Stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com of bel ons op (+34) 96 574 41 79.

U kunt ook contact met ons opnemen via Skype via tabairarealestate1 of door ons persoonlijk te bezoeken op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×